• Vivienn

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Volt már több próbálkozásom bejutni hozzá, ezúttal sikerrel jártam. Telefonon hívtam és hamar kaptam is időpontot.
  • Megközelítés:

    Oktogon közelében rendel, így egyértelmű volt hogy tömeggel megyek randizni. Címet egyszerűen meglehet találni.
  • Helyszín:

    Belvárosi bérház x emeletén, szép nagy felújított lakár, amolyan nagypolgári. Sok szín nem nagyon volt, kb minden fehér a lakásban, de ha jól tudom, most ez a divat. Fürdő tiszta és tágas, jó nagy zuhanyzóval. Tusfürdő választék épp akkor nem volt nagy, de az első hely ahol volt rendes márka is.
  • Lány külseje:

    Szép szőke leány, pont ahogy a képeken. Nem tudom, hogy ranghoz kötött-e de én láthatom az arcképes fényképeit úgyhogy nem ért meglepetés. Élőben is pont ugyan olyan gyönyörű. Alkata talán egy kicsit husibb, de szép arányos mindenhol úgyhogy nekem ez is bejött rajta. Az ikrek szép nagyok, jól markolható, kissé érzékeny, de jól reagálnak.
  • Action:

    Első pillanattól kezdve kedves volt, kezdeményező és oldotta a hangulatot egy kis beszélgetéssel. Nem kellett sok és már hámoztuk is ki egymást a törölközőből. Az ágyon fekve csókolóztunk és hagyta, hogy feltérképezzem minden testrészét. Bemelegítésnek kaptam egy isteni franciát ami nagyon jól esett, majd hamarosan gumit kértem és missziben kezdtünk neki. Nagyszerű érzés volt magam alá gyűrni és még nagyszerűbb volt utána egy kicsit gyorsabb tempóra váltani doggyban. Amolyan félig hason fekvős, homorítós, pucsítós pózt vett fel amit nem is kellett kérni de ettől még jobban kikerekedett az amúgy is körzővel rajzolt nagyszerű kerek feneke. Innen aztán még jobban hasra fektettem, az egyik lábát felhúztam és félig oldalról, félig hátulról kezdtem el diktálni az iramot. Itt volt egy olyan pont aminél egészen úgy tűnt, hogy ezt most ő is nagyon élvezni. Ezt követően helyet cseréltünk és ő jött felülre. Ekkor egy olyan dolog történt amiben még soha nem volt részem. Rám ült, kezével a mellkasomra támaszkodott és egy olyan zseniális seggrázós twerkelést kaptam, amit a Rio-i karneválon a brazil táncoslányok is irigyelve néztek volna. Néha közben kicsit közelebb hajolt és egészen nagyon közelről bámulhattam az ide-oda táncoló melleit. Ezt ajánlom mindenkinek egy kipróbálásra mert valami fantasztikus élmény volt. Épp csak azon gondolkoztam, hogy vajon meddig bírja így felül, de nem volt panasz és egész hosszan rázta. Sejtettem, hogy lassan közeledünk a program végéhez, úgyhogy kiskiflibe hajtogattam és oldalt fekve hátulról még egy utolsó pózt kipróbálva végeztem be a küldetésem.
  • Elszámolás:

    Előre közölte hogy egy kicsit több virágszálat szeretne, amivel részemről nem volt gond egy ilyen szép lányért cserébe. Nekem megérte a látványt is és az élményt is.
  • Összkép:

    Utólag visszagondolva megérte annyiszor próbálkozni eljutni hozzá. Valami olyan kifinomultan izgatta a makkom alatti tájékot, amitől nem sok hiányzott, hogy belerobbanjak a szájába. Azonban most más terveim voltak, így gumit kértem. Egy picit kerekebb a lány mint amire számítottam, de a fent leírtak miatt mindenben kárpótolva lettem. Részemről nagyon is megérte a látogatás.
Happy Massage