• Pamela

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen eltudtam érni, ő vette fel a telefont. Baratságos, kiegensúlyozott, érett nő benyomását keltette bennem a hangja alapján.
  • Megközelítés:

    Van több parkolási lehetőség is a közelben, az őrzött elkerítettől kezdve a lakótelepi helyekig. Úgy tudom ez a körzet még nem fizetős. BKK-val érkezőknek pár perc séta az M3 végállomásától.
  • Helyszín:

    Laktótelep, az épület jobban karbantarott mint a környezők. Könnyen megtalálható házszám alapján a lépcsőház. Pici lakás, pici szobácskával. Viszont nagyon meghitt és baratságos. Tisztaság fogadott és rend. Háttérzene, jó meleg, és kellemes félhomály. Ideális helyszín az együttléthez.
  • Lány külseje:

    Olvasva a korábbi beszámolókat, bátran mentem. Ezekhez képest még kellemesebb meglepetés ért, mikor ajtót nyitott. 3D-ben oktávokkal jobb Pamela, mint a képeken. Az a típusú nő, akit az életben is simán bevállalnék. Ha pedig elsétálna mellettem, tuti hogy menetet vágna a fejem a nyakamon. Nálam a bombázó kategória, akkor is ha már a MILF táborhoz közelít. Alakját tekitve kortalan, iszonyatosan jó genetikával. Díjnyertes cickók, szolibarna gazella test, feszes fenék, hosszú combok. Arcra is tetszik, hosszú és göndör hajzuhataggal megfűszerezve a látványt. Diszkrét tetkók díszítik finom vonalú testét.
  • Action:

    Mosolyogva fogadott, első alkalommal jártam nála. Tisztáztuk mik a lehetőségek, majd bevezett a pici halóba, ami szinte egyetlen franciaágyból áll. Megkaptam a tiszta törölközőt és gyors tusi következett. Visszatérve a szobába, megszabadult ő is a ruhadaraboktól. Az ágyon elnyúlva kezdtük kóstolgatni egymást. Kezdetben én indultam felfedező körútra. Minden pillanat természetesnek hatott, mintha tényleg felcsíptük volna egymást valahol és most először bújnánk ágyba. Jól reagál a kényeztetésre, és átéli az együttlétet. Szinte elhittem, hogy a barátnőm. Később kölcsönös franciába folytattuk, nehéz leírnom az élményt. Mosolyogva hoztuk meg a döntést, jöhet az eldobható köntös. Szerencsémre misszi a kedvence, így ebben a pózban ért utol bennünket a gyönyör. Levezető simogatások és természetese beszélgetés zárta a fél órára szabott akciót.
  • Elszámolás:

    Pesti ágtlag, cserében átlagon felüli díváért, átlagon felüli élménnyel gazdagítva. A környékhez van igazítva a rózsaszálak száma, ezt később megbeszéltük. Szóval helyieknek különösen megéri, hiszen helyben van Pamela mennyországa.
  • Összkép:

    Ha Karácsony előtt találkozunk, egész biztosan őt kérem a fa alá. De így is tökéletes ajándéknak bizonyult, amire tényleg nem számítottam.Pamela egy megbízható, érett nő, aki tökéletesen tisztában van, mi kell egy férfinak, hogy elvarázsolja. Részemről megvan vele kapcsolatban a mágnes faktor, egész biztosan törzsvendége leszek, amíg működhet.
Happy Massage