• Aliz

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Helló Átlagpolgár!

    Honnan jönnek ezek a nevek, kíváncsi lennék. Most azon gondolkodom ha én regisztrálnék akkor vajon milyen nicnevet választanék magamnak. Szerintem valami mesefiguránál maradnék, mert akkor az avatár-képem is cuki lenne. És most nem a gonosz mostoha vagy Szörnyella ugrott be. Tuti ha befejeztem a reagálást a tökéletes nicken fogok agyalni.
    Miután elolvastam a beszámolódat kirohantam az alagsori kis 100 négyzetméteres lakásunk teraszára lehiggadni egy kicsit. Gondoltam a budai hegyek panorámája és pár mély levegő majd lenyugtat egy kicsit...hát nem. Uraim! Ha valaki legközelebb alagsornak nevezi a rendelőmet az többet nem jöhet hozzám. Punktum! Hogy ez miért annyira fontos? Csak.
    Miután pedig lehűtve magam visszatértem a nappaliba rögtön telefont ragadtam és felhívtam az Admint, hogy te mikor járhattál nálam, mert szeretnélek beazonosítani valamint van egy-két olyan momentum (és itt most nem az elhibázott megnevezésre gondolok) ami úgy nem történhetett. Vagyis olyan apróságok amik rám nem jellemzőek.
    Megtudtam, hogy a találka november 30-án volt. Azóta majdnem eltelt egy hónap, sok víz lefolyt a Dunán. Ugye szeretitek amikor a regálásom személyre szóló, nem egy sablon írás? Akkor kérlek titeket ne nehezítsétek már meg ennyire a dolgomat, hogy több hét távlatából emlékezzek mindenre. Még neked sem sikerült felidézned mindent pontosan, ezért is zavartál össze, hogy biztos jártál-e nálam. Pedig lényegesen könnyebb a dolgod mert nem 50-60 masszázs között kell válogatni, hogy vajon melyik lehetett. Viszont törtem a fejem mint Micimackó és egész sok dolog beugrott.
    Tényleg rengeteget beszéltél mikor felhívtál. Mivel kiderült, hogy első erotikus masszázsod elé nézel így rákédeztem, hogy miért pont most. Erre egy olyan hosszú választ kaptam tőled ami engem is meglepett. Jót mosolyogtam ezen a minden részletre kiterjedő kitárulkozáson már így ismeretlenül is a telefonban. Szerintem az ismerőseid háromszor is meggondolják, hogy feltegyék-e neked az ártatlannak tűnő Hogy vagy? kérdést, mert tuti nem a sablon köszi, jól vagyok választ kapják.
    Masszázs alatt bevalottad, hogy meglepődtél a telefonban feltett keresztkérdéseimen, valamint az is furcsa volt, hogy nem tűntem túl kedvesnek. És tényleg nem is vagyok az. Ha valaki felhív akkor én bizony kérdezek. Nem is keveset. És szeretek választ is kapni a kérdéseimre. Ma például felhívott egy visszajáró vendégem akinek már rég megvolt a száma és más keresztnéven mutatkozott be mint eddig. Persze nem is hagytam szó nélkül és kifejezetten zavart a dolog. Megtört a bizalom. Füllenthettek tőlem nyugodtan, de akkor azt csináljátok következetesen és jól. Te pont a másik véglet vagy: őszinte és kitárulkozó, valódi igazmondó juhász.
    Tudod hányszor hallottam már azt, hogy nem vagyok a másik zsánere és mégis itt kötött ki...rengetegszer. Tudod miért? A kíváncsiság nagy úr. Mivel eléggé kilógok a sorból. Akár az írásos akár a telefonos kommunikációmat vesszük. És az a legjobb az egészben, hogy ez nem egy megkomponált viselkedés részemről. (Na jó, pimaszságból már lehet, hogy egy kicsit sportot űzök.)
    Tudod melyik része tetszett a legjobban az írásodnak: az összképben leírtak. Nem elsősorban azért mert csupa jót írsz rólam hanem azért mert egy új aspektusból összegezted a tapasztalataidat. Nagyra értékelem ha valaki eredeti.

    Örülök, hogy engem ért a megtiszteltetés, hogy bevezethettelek az erotikus masszázs világába. Kívánom, hogy minél több fickós napod legyen a jövőben, ahol is újra igazi féfinak érezheted magad...hisz az is vagy.
    A legjobbakat kívánom:

    Aliz


    Ui: Közben kitaláltam milyen nicknevet választanék: én lennék Mulan ( ha valaki nem ismerné az azonos című mesefilm természetesen főszereplőjéről van szó).

  • Egyeztetés:

    Elsőre nem értem el, visszacsörgött. Első egyeztetésünk alkalmával távolságtartóbb volt, én meg ugyancsak bőbeszédű, amit a személyes találkozónkkor kedvesen szóvá is tett :) Mivel több nappal későbbi időpontot kértem, megbeszélésünk értelmében még egyszer a találkozónk előtt egy nappal felhívtam, amikor megkaptam a címet.
  • Megközelítés:

    Könnyen megtalálható, ház előtt tudtam parkolni. Erre nem is érdemes több szót vesztegetni :)
  • Helyszín:

    Jó környéken található, több lakásos társasház alagsori lakása átalakítva erre a célra. Többen vannak, nem zavaró, nem hallod a másikat, nem találkozol mással. Aliz szobája az első, kis szoba egy tatamival, rendezett, kellemes atmoszférával, halk zenével. A fürdőszoba kicsi, de tiszta, és a célnak tökéletesen megfelel.
  • Lány külseje:

    Dögös nagybetűs Nő, és nagy örömömre szexi fehérneműben fogadott. Nem mondanám, hogy pont ilyen típusú Nő a zsánerem, de elmondhatatlanul jó ötlet volt, hogy őt választottam, ezt bővebben kifejtem a többi résznél.
  • Erotikus masszázs:

    Kissé zavarban voltam, annak látható jeleivel (értitek, mire gondolok :))
    Pár szó beszélgetés után elszaladtam tusolni, Aliz előrement, ezzel is biztosítva a maximális diszkréciót. Gyors tusi után lefeküdtem a tatamira, ő először mellém feküdt, beszélgettünk. átbeszéltük a programot is, ezzel is oldotta a hangulatot.
    Ezek után kaptam egy közepes erősségű, kellemes masszást. Fehérneműben kezdte, de bevallom, nem is tudom, mikor szabadult meg tőle :) Alaposan átgyúrt kézzel, alkarral, közben sokat beszélgettünk, kellemes légkörben. A fenekemre ült, ez is nagyon tetszett, sokkal bizalmasabb volt így a masszázs, mellettünk pedig nagy tükör biztosította a vizuális élmény kiteljesedését :)
  • Levezetés:

    Levette a fehérneműit, dús és szép kebleivel olyan csúszkamasszázst adott, hogy elakadt a szavam. Beolajozta magát, fantasztikus érzékiséggel csúszkált először a hátamon, miközben igyekeztem a kezeimmel is minél jobban részesülni a finom puha bőre nyújtotta élményekből, majd megfordulhattam. A pontos sorrendiségre nem emlékszem, de ezután részesülhettem egy olyan lingam-csúszka kombóban, hogy még most is beleborsódzom. Kaptam egy finom és határozott olajos kézi farokmasszázst, majd egy szintén dúskeblű csúszkamasszázst elöl, ahol a kezeim kedvükre kalandoztak Aliz finom bőrén, ezután kvázi meglovagolt (behatolás nélkül, bár majdnem olyan érzés volt): szeméreajkaival és kezével együttesen olyan farokmasszázst adott, hogy nem bírtam sokáig, szóval kivégzett :)
  • Elszámolás:

    Nincs ebben nagy tapasztalatom, nekem korrektnek tűnt. A végén adtam oda, semmi extra körítés nem volt.
  • Összkép:

    Aliz volt nekem az első ilyen tapasztalatom, és sokkal többet kaptam, mint amit vártam. Ki voltam éhezve egy kis kényeztetésre, de nem csak azt kaptam, hanem egy jó adag intimitást, pozitív visszajelzést, rengeteg női energiát.
    Férfitársaimnak azt gondolom ismerős az érzés, amikor a szexuális életünk hiánya már a saját férfiasságunk, önbizalmunk kárára megy, hát Aliztól én annyira feltöltődtem, hogy szerintem több centivel lettem magasabb, úgy kihúztam magam, és újra férfinak éreztem magamat :) Nem történt több, mint amit vállal, viszont azt olyan hozzáállással teszi, hogy nem marad hiányérzeted, csak ajánlani tudom. Elrepült az idő vele, feloldotta a gátlásaimat, jól éreztem magam, köszönöm!
Happy Massage