• Timi13

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Többször próbáltam telefonon is elérni, majd VTR-en keresztül. Aktív az oldalon, elérhető amikor ezt jelzi. A megfelelő időpontot végül közös erővel sikerült lefixálnunk.
  • Megközelítés:

    Jelenleg a kék metró felújítása miatt talán kicsit macerásabb az odajutás, de ez ne vegye el senki kedvét. Metró megállótól 2-3 perc séte.
  • Helyszín:

    Szerintem saját lakáson rendel. Ennek megfelelően egy életvitelszerűen berendezett lakásban fogad. Nem mai építésű társasház, ennek megfelelő állapotban. Több szobás lakás, aminek én egy szobáját és a fürdőt láttam. Ezek teljesen rendben voltak. Fürdő pici, de kádas, száraz kilépővel, nedvszívó törölközővel. Szobában egy nagy ágy, szekrénysor tévével.
  • Lány külseje:

    Az ember mindig izgul kicsit mielőtt belép egy lányhoz, de aki végignézi Timi képeit nyugodt lehet benne, hogy nem fogja csalódás érni. Alacsony, szemüveges mosolygós arc, világos-puha bőr, ragyogó természetes cicik, formás-markolható popsi és hívogató babapunci.
  • Action:

    Fürdés után elhelyezkedtem kényelmesen az ágyon és hagytam, hogy kényeztessen a szájával. Úgy helyezkedett el mellettem, hogy kényelmesen megragadhassam a popsiját amikorcsak szükségét érzem. Szépen nyalogatta a golyókat, a rudat (már keményen álltam) és eljutott a makkomhoz. Bekapta és felpörgette a nyelvjátékát, ahogyan azt már többen is leírták. Már az egyeztetésünk alatt jeleztem, hogy van egy extrája, amit nagyon szeretek és készülni fogok rá. Ennek megfelelően a rudon és a heréimen végig csúszva egyre lejebb haladt a gát majd az ánuszom felé. Szépen és érezhetően izgatott a nyelvével, miközben a farkam már nagyon kemény volt. Hagytam egy jóideig, hogy nyalja falja ánuszomat, miköbezben én is kezeim közé vettem popsiját és annak völgyében megbújó káprázatos punciját. Sok idő eltelt a popsim izgatásával, majd megkértem, hogy engedje meg nekem a vele való törődést. Befeküdtem a lábai közé és élvezettel vetettem be nyelvem a szeméremajkain. Látszólag nem sok hatást értem el nála (Timi nem egy hangos típus), de kitartó voltam és élveztem jóízű puncusát. Nyaltam tovább és éreztem, hogy néha megmozdul a csípője, hasa és hallotam szuszogását is. Egyszercsak a fejemre rakta a kezét, siomagtta a buksim és éreztem, hogy egyre nagyobb nyomás alatt van a fejem. Itt tudatosult bennem, hogy addig nem szabadulok, amíg nem váltok ki belőle egy orgazmust. Rátapadtam nyelvemmel a csiklójára és egyre erősebben nyaltam. Éreztem, hogy Timi hamarosan a csúcson lesz. Kirobbanó volt átélni az orgazmusát. Pihenés...
    Újra a szájába kerültem egy rövid időre és jött a gumi. Beleültettem és szépen elkezdett lovagolni. Váltogatta a technikát, hol mélyen engedte magába, hol csak a makkomon rázta a popóját. Örjítő. Ajánlatára váltottunk és kutyusban csusszantam nedves puncijába. Már nem maradt sok időnk (nem éreztem nyomást emiatt Timi részéről) és kértem, hogy arcra élvezés legyen a vége. Az ágy mellé álltam. Timi rácuppant a farkamra és szopás közben megnyálazta másik kezét, amivel ánuszomat simogatta közben. Innen hamar eljutottam arra a pontra, ahol szökőkútszerűen tört fel belőlem a meleg nedű, amit Timi leginkább a szájába irányított, de azért kicsit az arcára is engedett belőle. Jónéhány kitörés után kezdtem magamhoztérni és elvonultam fürdeni.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük csak, pedig először voltam nála. El kell olvasni Timi bemutatkozóját és a bővebb infót. Ezek után senkit nem érhet semmilyen meglepetés.
  • Összkép:

    Remekül telt el a közös egy óránk. Timi megtesz mindent az eredmény érdekében és ha kitartó a vendég, akkor ezt viszonozhatja is. Jókedvűen távoztam a láksból.
Happy Massage