• Nelly

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egy órával a randi előtt hívtam, rögtön rendelkezésre állt és kedvesen útbaigazított.
  • Megközelítés:

    Móricz környéke, tömegközlekedéssel jól ellátott környék. Nekem nagyon közel van, gyalog mentem.
  • Helyszín:

    Kicsit fura a lakás. Vmiféle üzlethelyiség lehetett régen, most lakásokat alakítottak ki a félig pincében lévő helyiségekből. Nagyon párás a levegő, mikor beléptem a szemüvegemen vastag páraréteg alakult ki.
  • Lány külseje:

    A fényképek alapján kialakított elképzelésemnek teljesen megfelelt Nelly. Egy alacsony kis tündér állt előttem, már itt éreztem, hogy jó helyen járok. Nagyon szeretem a vékony, alacsony "kis"lányokat. Nelly arckitakarással hirdet, de nem azért mert esztétikai okokból kellene az arcát elrejtenie. Arcának van egy sajátossága, két metszőfoga között van egy leheletnyi hézag, de ez inkább különlegessé teszi a megjelenését.
  • Action:

    Nagyon felhúzott állapotban érkeztem, kicsit talán még a gyomrom remegett. Fürdés után lefeküdtem az ágyra, Nelly egy fél percere eltűnt. Majd visszajött a szobába, gyorsan megszabadult kis falatnyi bikinijétől, majd mellém feküdt. Simogatni kezdtem. Nellynek csodálatos finom bőre van, majd elolvadt a kezem az érintésétől, sokáig élveztem bőre finomságát, mindenét megtapogattam.
    Mivel a másnapos kanosság volt úrrá rajtam, megkértem alkalmi szeretőmet, hogy kényeztesse a kedvenc testrészemet, amit ő készséggel megtett. Barátnős, finom szopást kaptam, ebben a felhúzott állapotban így űzött-hajtott finoman, kis lépésekkel a csúcs felé. Egy nagy digitális óra van az asztalon, így láttam, hogy tíz percig hagytam, hogy a mai Kedvesem feljebb és feljebb húzza az egyébként is feszes íjat, de nem akartam így befejezni, ezért gumit kértem és szemből hatoltam be az ártatlanba. Itt már nem volt sok mozgásterem, de néhány percig még élvezni tudtam a szeretkezést. Finom mozdulatokkal kezdtem, majd egyre gyorsulva támadtam Nelly szűk kis punciját, miközben csókoltam csodás bőrét és tökéletes kis hetyke melleit. A végén állati hörgéseket kiadva magamból hatalmasat élveztem a gumiba. Smalltalk, fürcsi, csók, boldogkarácsonyt...
  • Elszámolás:

    Tisztáztuk telefonban, de csak utólag, annak ellenére, hogy először voltam. Megérte, olyannyira, hogy visszatérésemet tervezem...
  • Összkép:

    Csodás kis nőt ismertem meg Nellyben, remélem nemsokára újra élvezhetem társaságát.
Happy Massage