• Kamilla

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Bővebb infó kérésemre a száraz tények mellett barátságos üdvözlő üzenet érkezett...Kaptam az alkalmon, és kialakult köztünk egy kellemes levelezés. Néhány levélváltás után tudtam, hogy meg kell látogatnom ezt a kedves kis Tündérkét...
    Végül VTR-en is bejelentkeztem, hogy kipróbáljam, mennyire használja az oldalt a drága. Nem ért csalódás, szinte azonnal elfogadta az időpontot. Nagyon pozitív volt a kapcsolatteremtés!
  • Megközelítés:

    Persze a randi előtt egy órával telefonon egyeztettünk, ahol pontos címet kaptam. A rózsaszálat a róla elnevezett utca végén (házszám szerint, egyébként sztem ez az eleje:)) lehet megtalálni. A Nyugati közel van, sokféleképpen meg lehet közelíteni. Én autóval mentem, síma ügy volt. Egyébként a cím ismerős lehet azoknk, akik masszázsszalonokban jártasak...A parkolás nem egyszerű, én is mentem 2 kört, mire viszonylag közel meg tudtam állni. De hát ez a Belvárosban törvényszerű, bele kell kalkulálni az érkezés időpontjába.
  • Helyszín:

    Új építésű, vagy felújított házban lévő lakás, ami kifejezetten erre a célra lett kialakítva. Nem érhet nagy meglepetés. Lifttel fel egy kicsit, majd be a lakásba. Ott minden működik, bár a fürdőben egy kicsit nehezen folyt le a víz. Kicsi negatívum ez, meg az is, hogy volt 2 db tusfürdő, és nem volt pici pohár a szájvíznek. Végül a kupakból öblögettem, kicsit gáz volt, ezt kellene fejleszteni...
    A célnak teljesen megfelel a helyszín, de amint belépsz, rögtön lejön, hogy bizony ez egy baszótanya, annak minden pozitívumával és negatívumával. Engem most ez nem zavart, hosszas nélkülözés után dugni akartam egy jót egy fincsi csajszival, ehhez pedig minden feltétel adott volt.
  • Lány külseje:

    Mivel a képein minden látszik, nagy meglepetés nem érheti az embert. Lényeg: a képek valódiak, tényleg ő van rajtuk. Ha meglátogatod, csalódás nem érhet. Egy pici, szexi, csodaszép lányhoz érkezel.
  • Action:

    Ami fura volt, hogy érkezéskor kicsit hidegen, távolságtartóan fogadott. Mintha félne tőlem. Majd fürdés után, mikor lekerült a ruha és becsukta az ajtót, minden megváltozott. Azonnal összegabalyodtunk, eltűnt a félénkség, és előbújt belőle a profi vadmacska. Kezdésnek hívogatón a hátára feküdt, fejest is ugrottam a combjai közé, ahol egy igen-igen jól viselkedő, finom, jól nedvesedő puncikát találtam. Nyaltam-faltam a nem óriási, de azért kellemesen rágcsálható, zabálható lepkeszárnyakat, a cseresznyérire duzzadó csiklócskát. Nagyon jól reagált minden mozdulatomra, nem is kellett engem bíztatni, dolgoztam a nyelvemmel, ujjaimmal rendesen. Kettő biztos, de lehet, hogy három élvezésig jutott, amikor aztán ellentmondást nem tűrően kiugrott alólam. Hogy mostmár én jövök.
    Beadtam a derekam, kényelembe helyeztem magam, és engedtem őt érvényesülni. Nekilátott a kistesó kényeztetésébe, hát ilyen franciát régen kaptam! Elsőre egy jó átlagosnak tűnő technikája van, de ahogy bemelegszik, valami olyasmit csinál, amit kevesen tudnak. Mintha egy vibri lenne a szájában, valahogy rezegteti, még nem is éreztem korábban ilyet! Egyértelműen a natúr francia a legjobb vele, ő is élvezi, odaadóan csinálja, és te is fogod:)
    A véghez közeledvén kértem, pattanjon nyeregbe, amit a felöltöztetésem után teljesített is. Izmos barlangjával szépen ütemesen fejte a farkamat, miközben én a cickókkal voltam elfoglalva. Segítettem neki, a fenekénél fogva emelgettem a rúdon, pici lányka, könnyen lehet vele bánni.
    Amikor mindketten elfáradtunk a rodeóban, kutyusba fordultunk, és a pici kis popsiját markolva ért el a végzet.
    Utána picit dumcsiztunk, talán ekkorra oldódott fel teljesen, mert nagyon aranyosan csevegett mindenféle dologról. Mégegyszer: mintha sok rossz tapasztatlata lett volna korábban, és idő kellett volna neki, hog feloldódjon... szerintem még sokkal jobb, több lehet vele, ha többször meglátogatja az ember, és elnyeri a bizalmát.
  • Elszámolás:

    Érkezéskor adtam át a régi esti átlagnak megfelelő másfél csokrot a kisleánynak. Nem volt kérdés, az üzenetekben és a telefonban mindent megbeszéltünk előre.
  • Összkép:

    Egy szép, kedves, pici lányhoz volt szerencsém, akinél egy tartalmas, minden szempontból kielégítő órácskát tölthettem el. A franciája fantasztikus volt, azt merem állítani, hogy mindketten élveztük. Aki elsőre nem barátnőt keres, hanem egy cuki, de vérprofi hölgyet, az bátran látogassa meg, nem fog csalódni. Nekem nagyon megérte.
Happy Massage