• Barbi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Még délelőtt hívtam, egy kollegina vette fel a telefont, akivel sikerült időpontot egyeztetnem aznap estére. A telefonban elmondta a címet, majd kérésemre röviden bemutatta a programott. Minden simán ment.
  • Megközelítés:

    A helyszín a Marina parton van, nem messze a metró megállótól. Már jártam korábban ezen a helyen, ezért nem volt nehéz dolgom megtalálni, de cím alapján is simán oda lehet jutni. BKV-val mentem, kicsit aggódtam a metró lezárás miatt, de bőven időben odaértem. A metró megállótól kb. 5 perc séta.
  • Helyszín:

    A célnak megfelelően átalakított lakás egy társasház sokadik emeletén. A lakásban több szoba is van, amelyikben voltunk, az megfelelően tágas volt. A szoba közepén tatami, és tükrök minden oldalon, ahonnan lehet mozizni. Van szobainas, amire a ruhákat kényelmesen le tudtam tenni.
  • Lány külseje:

    Beléptemkor egy nagyon csinos lány fogadott, fekete miniruhában és magassarkúban. Bár arckitakarással hirdet, aggodalomra semmi ok. Nagyon helyes arca van. A haja hosszú szőke, amelyet a masszázs idejére feltűzött. A képek alapján talán egy kicsit vékonyabbnak tűnik, mint a valóságban, azonban ez nekem cseppet sem okozott csalódást, épp ellenkezőleg. Nagyon formás alakja van, nagy keblei és észbontó feneke. Barbi olyan, akibe élmény belemarkolni. Én pont ezt szeretem.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőből visszaértemkor már csak egy pántos bugyi és melltartó volt rajta, amely a masszázs idejére rajta is maradt. Elhelyezkedtem hason a tatamin, és kezdődött a masszázs. A lábamnál kezdte, és onnan haladt felfelé, a hátamnál hosszabban elidőzött, de más részeken viszonylag gyorsan továbbsiklott. Nem gyúrt különösebben erősen, inkább olyan simogatós masszázs volt. Érezhető, hogy ezt még tanulja, ebben még van fejlődési lehetőség. Masszázs közben beszélgettünk egy kicsit, amolyan ismerkedősen, úgy éreztem, egyikünk sem akart nagyon tolakodni.
  • Levezetés:

    A forduláshoz közeledve levette a melltartót és bekente magát is masszázsolajjal, majd kezdetét vette a csúszka. Nagyon jó volt érezni, ahogy az olajos testével csúszkál rajtam, érezni a selymes bőrét és a ciciket a a hátamon és a nyakamon. Ezután megfordulhattam, és előről is kiélvezhettem a csúszkát. Úgy fordult, hogy hozzáférhetővé vált a tökéletes feneke, amit simogattam és markoltam kedvemre. Közben ő már a farkamon csúszkált a nagy cicikkel, illetve kezdetét vette a francia. Többféle pozítúrát végigjártunk, amit ötvözött a franciával, hanghatásokkal, simogatásokkal - nagyon jól csinálta. Sajnos én nem voltam a helyzet magaslatán, és végül nem sikerült elmennem, ő viszont mindent megtett. Nagyon jól éreztem magam.
  • Elszámolás:

    A randi végén adtam át. Minden az előre megbeszélteknek megfelelően zajlott.
  • Összkép:

    Azt kaptam amit vártam, egy kedves és aranyos szőke bombázótól. Szuper volt. Valószínűleg visszamegyek még.
Happy Massage