• Dundi Bea

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régóta nézegettem Bea hirdetését, és ma végre úgy alakult hogy összejöhet a randi. Kora délelőtt telefonon hívtam. Rendkívül kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről, "kötelezettségekről". Találtunk is mindkettőnknek megfelelő időpontot.
  • Megközelítés:

    Örstől pár perc autóval, troli szinte a ház előtt áll meg, tehát nem gond. A cím teljesen egyértelmű. Parkoló van bőven és ingyenes, bár ez nem hiszem hogy fontos lenne.
  • Helyszín:

    Átlagos sok emeletes panel. Lakás több szobás, nem nagyon néztem körül, nem ügynök vagy vevő vagyok. Elvileg többen dolgoznak a lakásban, de ebből én semmit nem vettem észre. Jó a szervezés.
    Fürdőben (és mindenhol) tisztaság, zuhanykabin, tusfürdők, szájvíz, puha és nagy törölköző. Tehát minden rendben, ahogy számítani lehet rá és ahogy illik. Szoba szintén tökéletesen megfelel a célnak. Hangulatos zene, franciaágy, ruháknak, cuccoknak is van hely.
  • Lány külseje:

    Nem ért meglepetés Bea külsejével kapcsolatban. Bár itt kevés fotója van, de máshol nagyobb a választék. Huszonéves lány, kedves arc, igazi "Dundibea". Nem molett, finom husi! És csodálatos CICIK!!! Aki szereti a gömbölyded formákat biztosan nem fog csalódni. Finom selymes bőr, mindene rendben. Viszont ami nem látszik van pár tetkó. Van aki esetleg nem szereti, engem nem zavar, sőt...
  • Action:

    A lakásba lépve puszi, bemutatkozás és máris azt éreztem "jó helyen vagyok, finom lesz"! Diszkrétem átadtam egy kis nasit és a megbeszélt "ajándékot" Megmutatta a szobát, fürdőt. Zuhanyból visszaérve én már egy szál lomposban, de Bea még a szexi piros cuccban. Kértem, vegye le. Azt mondja ő tuti nem. Ha akarok valamit szabadítsam meg a textiltől. Nehogy félreértés essék!!! Ezt rendkívül kacéran, csábítóan és persze közben ingerlően ringatta magát. Szinte magától eltűnt róla az összes cucc. Naná hogy segített...
    Mivel nem pornó regényt szeretnék írni hanem egy beszámolót, ezért a szaftos részleteket kihagyom. Finom csókok, beszélgetés, simogatás, egymás felfedezése. Finoman kikérdezett hogy mit hogyan szeretek és később mindent ennek megfelelően meg is kaptam. Élveztem a gyönyörű ciciket. Kaptam egy bemelegítő finom franciát, aztán helycsere. Finom, érzékeny punci. Jól elő kell készíteni kedvencemhez a fausthoz. Ténykedésemet siker koronázta. Illetve dupla siker. Izgalmasan sikerült a faust és Beának is sikerült egy gyönyörű orgazmus. Kicsit pihent és ismét kezelésbe vette a lompost. Kellemes, nem pornós, de a könyéket sem hagyja ki. El sem engedte amíg ki nem végzett. NFVSZ... Nagyon finom volt! Annyira belemelegedtünk a lazításba, beszélgetésbe, hogy nekem kellett szólni az idő miatt. Gyors öltözés, búcsú csók, fájó távozás...
  • Elszámolás:

    Az elején a megbeszéltek szerint. Egy extrát vettem igénybe. Az alap a pesti átlag, az extrával kerek szám. Maximálisan megkaptam mindent, sőt!
  • Összkép:

    Csak jót tudok mondani. Bea rendkívül kedves. Tényleg barátnő feeling. Megkaptam azt a pici pluszt ami sok helyen hiányzik. Tisztelettel, és finoman kell közeledni hozzá és meghálálja.
Happy Massage