• Liza

  • Beküldte:
  • Liza reagálása

    Köszönöm szépen a beszámolót :)
    Igen sajnos nem volt időm üzenetben válaszolni akkor , de sikeresen lebeszéltük telefonon.
    Örülök hogy tetszettem és megvoltál elégedve :) tudom te aztán tapasztalt vagy ilyen téren szóval köszönöm , igyekeztem :) remélem másodjára is engem választasz.
    A masszázsra vissza térve , hogy nem tudtam pontosan megmondani mit csinálok . Én a telefonba is svéd , vagy teljes test masszázst mondok. Mikor kérdezted hozzá tetted hogy thai jellegű is van e benne , ezért nem értettem a kérdésed. Vagy hogy milyen mozdulatok vannak benne.. lehet este már nem voltam a toppon agyba és rosszul reagáltam le.
    Mindezek mellett remélem jó volt az esti kis programod utána.
    Puszillak

  • Egyeztetés:

    Elsőre nem sikerült, mert foglaltat jelzett a telefonja. Próbáltam itt az oldalon üzenetben is érdeklődni, de erre választ órák múlva kaptam. Fél óra múlva újrapróbáltam hívni, ekkor tájékoztatott a részletekről és sikerült időpontot is egyeztetnünk. Megkaptam a címet és megkért, hogy időpont megerősítésként hívjam fel a találkánk előtt egy órával. 1 órás programra jelentkeztem amit a találkozásunk előtti időpont megerősítéskor megszerettem volna változtatni másfél órásra. Jelezte, hogy utánam már nem lesz vendége, így van rá esély, de személyes programját akkor átszervezi. Rugalmas hozzáállása rokonszenves benyomást keltett bennem. Mikor már nála voltam megjegyezte, hogy szerencsém van, mert általában egy nappal előre bejelentkezők tudnak időpontot kapni nála. Tehát elég sokan látogatják állítása szerint.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel mentem parkolásról nem tudok bármi érdemlegeset mondani. Konkrét címet adott meg így nem volt nehéz dolgom. A 4-es 6-os Király utcai megállótól indultam gyalog hozzá. Kb. 15 perc alatt odaértem. Lehetett volna onnan a 70-es trolival is de most jobban esett a gyaloglás.
  • Helyszín:

    Kicsit tartottam a dologtól, mert fiatalka és azt hittem, hogy a hozzáállásával és a helyszínnel is előfordulhatnak majd problémák, de hálisten kellemesen csalódtam mindkettő tekintetben. Magának dolgozik, úgy gondolom, hogy jól választott helyszínt e szolgáltatáskör elvégzéséhez. Tökéletesnek mondanám a helyszínt. Igényesen rendben van tartva és berendezve. Érkezésemkor többféle innivalóval fogadott. Fürdőszoba is igényes tusfürdő választék bőven van illetve szájvíz is eldobható pohárral. Utóbbiak nem tudom, hogy a vendégek számára is használhatónak tekintette én éltem vele annak ellenére, hogy nála nincs lehetőség csókra. Maga a masszázs és a kényeztetés tatamin történt.
  • Lány külseje:

    A képek amik kinn vannak róla teljesen fedik a valóságot. Vékonyka de nem vészesen. Nagyon szép arcú. Cicik átlagos méretűnek mondanám, alakja teljesen rendbe volt. Ennél részletesebben szerintem felesleges tárgyalni ezt a részt, mert a képei alapján a helyszínen sem fog benne csalódni az ember.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázsszalonos múlttal rendelkezik a leányzó, így onnan hozta a tudását. Ettől függetlenül kicsit furi volt a felállás, de nem volt vele problémám. Tusi után az 1.kényeztetés előtt volt egy kis combmasszázs amit egy kis csúszka követett. Erogén zónákat nem igazán keresgélt, de kellőképpen izgató volt ez így is. Főleg, hogy közben szemez az emberrel. A kényeztetés után kaptam egy teljes masszázst amit én személy szerint nem tekintettem annak, mert a karokkal ,kezekkel, talp és lábfejmasszázst nem csinált. Jeleztem neki, hogy a talpmasszázst nagyon szeretem de mondta, hogy ő azt nem szokott csinálni, így ezt nem erőltettem tovább. A masszázs erőssége tettszett. Meg is lepődtem, hogy kis törékeny kinézetéhez képest tud erősebb masszázst is. Fenék, derékmasszázsrész tetszett tőle a legjobban. Szakszerűség tekintetében nem tűnt a toppon. Először azt se tudta megmondani milyen masszázsfajtát alkalmaz. Kicsit később említette, hogy talán svéd masszázs amit csinál, nekem is annak tűnt. A haladási iránnyal rendben volt minden. Véleményem szerint a masszázs tudását fejlesztené akkor még jobb lenne.
  • Levezetés:

    Csúszkamasszázst és NF-t váltogatott amíg ki nem végzett. Sajnos nem kérdeztem meg telefonon csak a helyszínen derült ki, hogy az NFVSZ extra. Most nem éltem ezzel, így is összejött mindkét kényeztetés résznél a végeredmény. A NF-ja kicsit gyengédebb volt ami most teljes mértékben megfelelt, maga a látvány se volt utolsó ugyanis közben szemeztünk is attól függetlenül, hogy nem említettem neki, hogy azt nagyon szeretem. Ha egy kicsi kacér mosolyt bele vitt volna közben akkor még jobb lett volna. A golyókkal is kicsit többet foglalkozhatott volna, de összességében jó volt így is. A kényeztetés részek között volt a masszázs majd utána a kérésére egy rövid tusi a részemről, hogy a rajtam maradt törlőkendő is lekerüljön. A befejezések kézi levezetéssel zárultak.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag felett mondanám. Az NFVSZ extra kicsit több a megszokottól, de nem vészes az se. Legközelebb élni fogok vele. Utólag adtam át.
  • Összkép:

    Összességében meg voltam vele elégedve. Van mit csiszolgatni, de alapjáraton egy ügyes, szexi, fiatal masszőrlánnyal volt dolgom. Remélem pozitív értelemben értelmezte az építő jellegű kritikát is és legközelebb még jobb beszámolót írhatok róla.
Happy Massage