• Tia

  • Beküldte:
  • Tia reagálása

    Drága Sajtim ! :)

    Bár üzenetben már beszéltünk mióta megírtad a beszámolót , de itt is megköszönöm neked :) Öröm számomra vissza olvasni a randinkat :) Meg is léptél az Istennővel ! :) Nagyon örültem neki :)) Nagyon remélem hogy lesz folytatás mivel én is jól éreztem magam veled !! :) Gondoltam is rád minap... :)

    Legyen csodás napod !

    Sok-sok csók :)

  • Egyeztetés:

    priviben leveleztünk és egyeztettünk, majd VTR-en megerősítettük a randit
  • Megközelítés:

    GPS ház elé navigált, bejárattal szemben ingyenes parkolási lehetőség is volt.Tömegközlekedés pártiak valamilyen trolival 2 sarokra tudnak felszállni.
  • Helyszín:

    Panelház alacsony emeleti lakása, mely szuperül fel van újítva. Fürdőben zuhanykabin száraz kilépővel. Action szobában kényelmes franciaágy, egy ülőke a ruháknak, kis szekrény illatgyertyákkal. Halk zene laptopról.
  • Lány külseje:

    Tia egy bombázó! Mindene kemény, feszes. Popsija merészen domborodik és kemény fogású, cicik pont méretesek, izgatásra jól reagálnak. Arca bájos, szemei igézőek és mindig kajánul mosolyog.
  • Action:

    Első randi lévén, rövid ismerkedő beszélgetés, majd fürcsi. Ő is kiszaladt 1 percre és mikor visszajött... ott állt előttem anyaszült meztelen ez a bombatestű csajszi. Azt sem tudtam hirtelen, hogy is kezdjük, csak álltam ott és nem győztem betelni a látvánnyal, azok a csodálatos és tökéletes vonalak, szinte most is itt látom magam előtt. Lágyan csókolózni kezdtünk, nem tolakodóan, de azért használja a nyelvét is. Hosszú percek teltek így állva csókolózva, persze simiztem ahol csak értem, markoltam kemény hátsóját, beletúrtam a hajába és egyre szenvedélyesebbek lettek a csókok. Ágyra kerültünk, végigsimítottam gazella testét és csókjaim közepette közeledtem kelyhéhez. Simogattam hasát, combjait és vénuszdombját, de kelyhéhez csak akkor értem, mikor megemelte csípőjét és szinte kívánta, hogy belenyalintsak. Nyaltam is bőszen, serényen, de a csúcsra úgy érzem nem sikerült eljutnia. Átvette a kezdeményezést és hipp-hopp már a szájában is voltam. Olyan különleges nyelvtechnikát használ, hogy tudtam csak a szájában érhet a vég. Bekapja a hegyit és nyelvével körkörös táncot jár a makkon, majd egyszer csak hirtelen mélyre veszi, de a nyelvjáték nem marad abban, folytatja és így juttat a csúcsra. Pici száját megtöltöttem az utódokkal. Kiszaladt a fürdőbe öblíteni szájvízzel, majd sietett vissza és mellém bújt. Beszélgetés mindenféle hétköznapi dolgokról, majd egyszer csak azt veszem észre, hogy ismét isteni franciáját csillogtatja. Na nem gondoltam magam ilyen könnyen nem úszod meg kedvesem, gumi kértem és már lovacskázott is a kis édes. De még hogy! Lágyan ringatózott előre-hátra, majd egy hirtelen mozdulattal tövig nyelt puncusa és olyan hüvelyizom munkát mutatott be közben, hogy komolyan koncentrálnom kellett, nehogy már ennyivel végem legyen. Váltottunk kutyusba, megcsodálhattam tökéletes popsiját és élvezkedve néztem, ahogy kis puncusa nyelte a farkam. Tolta rám magát és hangja is felerősödött, gyorsítottunk a tempón és telelőttem a gumit. Hagyott, hogy kicsit észhez térjek, megtisztogatott, majd simizgetve mellém feküdt. Láttam, hogy időm a végéhez közeledik, ezért öltöztem és tipliztem.
  • Elszámolás:

    Eső randi lévén érkezés után az előszobában tettem le az új pesti átlagnak mondott rózsaszálakat.
  • Összkép:

    Tis egy olyan nő, akit hazavinnék szívesen, dekoratív, jó testű, okos, értelmes és nagyon jó vele a szex is.
Happy Massage