• Norina

  • Beküldte:
  • Norina reagálása

    Drága almásbékám !

    Nagyon szépen köszönöm a beszámolódat!
    Imádtam újra és újra elolvasni ! Felidézte az együtt töltött csodás időt !
    Örülök , hogy ilyen kellemes beszélgetőpartnerre találtam kedves személyedben ! És tényleg minden nagyon természetesnek hatott , ezt nagyon jól fogalmaztad meg ! :)
    Már alig várom , hogy újra letámadhassalak a nehéztüzérséggel ! :D
    Addig is millió puszi ! :)

  • Egyeztetés:

    Néhány nappal korábban történt. Elsőre ugyan nem értem el, de visszacsörrentett, onnan minden simán ment :) Telefonban a hangja magával ragadó, nem az unalomig ismételt sablon szöveget mondja. A csevegés pár percében minden lényegi dologra kitértünk, beleértve a mit lehet, mit nem, kinek mi a fontos részeket is. Szerencsére itt ugyanúgy gondolkodtunk :)
  • Megközelítés:

    Egyik belvárosi csomóponthoz nagyon közel található a lakás. Tömegközlekedéssel pofonegyszerű odajutni, gépjárművel viszont maga a pokol szerintem.
  • Helyszín:

    Régi építésű nagy lakás, körfolyosós épületben. A hely otthonosan berendezett, nekem kimondottan tetszett. Mindenhol rend és tisztaság. A fürdőben ezeregy tusfürdő, az ember kénye-kedve szerint válogathat. A szoba mindennel felszerelt, amire masszázshoz szükség van: volt tatami, kisszekrény, szék az ember dolgainak és kellemes háttérzene szólt. Mi több kell? Persze, hogy Noncsi :)
  • Lány külseje:

    Noncsi gyönyörű teremtés :) Már a telefonban megfogott, a személyes találkozáskor csak fokozódott a hatás. Amikor beléptem, fekete fehérneműben fogadott. Csodás alakja van, szép arca, egyszerűen magával ragadó lány :) A képeknek tökéletesen megfelel. Bár az arcos képét nem láthattam, így arra csak a megérkezésemkor derült fény, de szerencsére nagyon pozitív meglepetés volt :)
  • Erotikus masszázs:

    Ahogy telefonban is említette, nála a program fontos része a masszázs, a kényeztetés pedig meglehetősen szimpátia függő, így a helyszínen dől el minden. Mivel leginkább egy jó masszázsra vágytam egy csinos lánytól, így ez számomra több mint tökéletes volt. Mi több, kimondottan örülök az ilyen hozzáállásnak, a kölcsönös szimpátia szerintem is elengedhetetlen, hogy mindketten igazán jól tudjuk magunkat érezni.
    Le kell szögezni, Noncsi nagyon ügyesen masszíroz. A masszázs szerintem teljesen szakszerű, én legalábbis nem találtam benne semmi kivetnivalót. Volt időnk, nem kellett sietni, így tetőtől talpig, akarom mondani talptól tetőig jól átgyúrt: kezdte a lábaknál, majd pedig haladt egyre feljebb, hol erősebben, hol lágyabban. Közben végig beszélgettünk mindenféléről, gyakorlatilag csak félpercekre hallgattam el, akkor is azért, mert belefeledkeztem a masszázsába és csak élveztem a pillanatot :) Minden nagyon természetesnek és könnyednek hatott, gyorsan megtaláltuk a közös hangot :)
  • Levezetés:

    Aztán a dolgok komolyabbra fordultak. Felvezetésként lekerült a melltartó, majd csodás olajos testével indulhatott a csúszka rész. Nagyon kellemes volt, a falon lévő tükör pedig csak fokozta az élményt. Időtlen időkig el tudtam volna viselni :) Majd pedig elhangzott a bűvös "Megfordulhatsz" varázsszó. A végjátékom kézzel kezdődött, majd Noncsi bevetette a nagyon szép formás ikreket is. Hihetetlen hogy tud bánni velük, na meg az egész testével, szellemiségével. Noncsi felér egy igazi nehéztüzérséggel, nincs az a férfi, aki talpon tudna maradni, ha beveti magát :) Öleltük, pusziltuk egymást, apró csókokat váltottunk. Már ez maga volt a mennyország, de egyszer csak olyan meglepetést kaptam, amire egyáltalán nem számítottam: szájába vett és úgy kényeztetett :) A vég végül a kezei között ért, de az addig vezető út szavakkal szinte leírhatatlan :)
    Ezután egy gyors zuhanyzás következett, majd nagy bánatomra utamra keltem.
  • Elszámolás:

    Előre letettem az asztalkára a korábban megbeszélteket, nem esett szó róla. Szerintem így a legkorrektebb és nem rombolja a hangulatot később sem.
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam Noncsival, ez nem is kérdés, fülig érő mosollyal távoztam. És hogy lesz-e újabb találkozó? Remélem igen :)
    Köszönöm Noncsi! :)
Happy Massage