• Dr Szöszi

  • Beküldte:
  • Dr Szöszi reagálása

    Drága Sailorom! Köszönöm ezeket a csodálatos sorokat! Igazán megleptél eme kedves írással ! Igyekszem minden alkalommal a kedves vendégeim kedvében járni és a lehető legkellemesebb élményt nyújtani! Örülök neki hogy felejthetetlen perceket okoztam neked ! Ez kölcsönös érzés hisz egy igen kedves vendéget kaptam ! Millió csok ! A Te kis Dokid!

  • Egyeztetés:

    Valamikor még a tavasszal megdicsértem szép kék szemeit, de hogy milyen apropó kapcsán keveredtünk újra csevegésbe már nem tudom. Cseviből privátba, majd telefonra váltottunk és apránként a sok egyéb között mintegy mellékesen megbeszéltünk minden ilyenkor szokásost. Én kérdeztem Ő meg kedves, lágy hangján mindenre korrektül válaszolt. A randink konkrét időpontja nyitott kérdés maradt egy darabig, de aztán a kölcsönösség jegyében sikerült egy két órás talira időpontot egyeztetnünk.
  • Megközelítés:

    Technikai okokból, -közbülső áthidaló megoldásként- új helyszínt javasolt, de rögtön hozzátette, ha nekem a 13. kerületi a jobb, akkor természetesen ott fogad. Nekem nagyon megtetszett javaslata és maradtunk az általa javasolt helyszínnél. A kora délután ellenére észak Budáról dél Pestre úgy szeltem át a várost, mint kés a vajat. Parkolás ingyenes a kervárosias környezetben megbújó légyott udvarában és mivel egy árva lélekkel sem találkoztam a bejutásom abszolút diszkrét volt. Kapuban bepötyögtem a már ismert kódot és már berregett is a mágnes zár.
  • Helyszín:

    Az aprócska apartmanlakás a közelgő ünnepek jegyében hangulatosan kivilágítva Szöszke ízlésvilágát tükrözte. Otthonos hangulat, meleg légkör a kellemes zene, rend-fegyelem-tisztaság minden téren tökélétes helyszíne egy kellemes tartalmas masszázsnak és az erotikának. A tipikusan csajszis fürdőszobában is minden OK. A sok csajos kozmetikum között is meg lehet találni mindazt, mi egy hímet vonzó kémiai hatásba helyez a vizuális megjelenés mellett. Fürdőkád, zuhanyzófüggöny, kielégítő tusfürdő választék, puha illatos törülköző, száraz kilépő, szájvíz, dezodor és máris, - ha nem is szebb, de kívánatosabbá váltam egy fokkal az ördögnél.
  • Lány külseje:

    A sok-sok fotó és adatlapja hűen visszaadja megjelenését. De ahogy ez már szerencsére sokszor előfordult velem, a három dimenziós valóság sokkal tutajosabb. Szerintem karcsú alkata a gének pozitív kapcsolódásának köszömhető, sem mint a túlzott sportolásának. De így is selymes bőre érintése, izmos teste ölelése hamar nagy tüzet gerjesztett bennem. Mint ahogy Szöszke kék szemei is vonzóbbak személyesen. Hosszú haja, bőre illatos, mozgása még az arasznyi magassarkúban is kecses és az egész lénye magával ragadó. A fotón látható ünnepi hangulatra utaló szerelésben fogadott, a sok piros jó kontrasztja volt ragyogó szép kék szemeinek.
  • Erotikus masszázs:

    A lakásba belépve puszival üdvözölt és a cipőm levétele után jó vendéglátóként invitált beljebb. A virágot és a kedvenc csokiját már egy-egy szájra puszival köszönte meg. A kellemes hangulatú meleg szobában észrevétlenül fogyott köztünk a távolság, miből egy ölelkezős, még csak ismerkedős csókolózós összegabajodás lett, hol a kezek is már határozott szerepet kaptak. Érezve a kölcsönös kémiai affinitást elkezdtem vetkőzni, miközben megbeszéltük, hogy mindkettőnk számára kellemes lenne, ha a masszázst az erotika keretébe foglalnánk.
    A fürdőszobából hajamat törölve léptem ki és azon nyomban el is ejtettem a törülközőt, mert Szöszke már csak a falatnyi piros tangában mosolyogva kezét nyújtva invitált karjaiba. Így állva egy alapos ismerkedés után hevertünk az ágyra, hol kezdődött a tüzetesebb és mélyebbre ható ismerkedés immáron lelkes csókolózás közepette, mi átcsapot egy kellemes csúszkába. Beolajozott teste gyönyörűen csillogott a halvány fényben. Hol az egyik, hol a másik bimbója került a számba, hol egy gyors csókot kaptam, miután lefelé siklott máshová is kaptam csókot.
    Az alkatához képest nem is apró cickók a törödésre jól reagálva hegyesednek és más jelzésektől felbuzdulva testét puszilva haladta két combja között meglapuló illatos öléhez. Itt nagy élvezettel merültem el a gyönyörök birodalmában, mit halk, diszkrét reakciókkal ismert el. Csak remélni tudom, hogy nyelvelésemet legalább olyan élvezettel élte meg, mint amilyen tobzódással ajándékozott meg.
    Átrendeződésünket követően apró puszikkal, simivel, cirógatással feszítette bennem tovább a már szinte feszíthetetlent és így jutott el férfiasságomhoz. Oly lágy átéléssel vett birtokba, mint serdülő lányka az áhított csavarós nyalókát a búcsúban. Gyakorlatilag amit az orális kényeztetés területén fel lehet vonultatni azt be is vetette és be is vétetett. Nem kivégezni, egy gyorstüzelő katyusát akart belőlem kihozni, hanem élvezetemet a végletekig elhúzva elkisért a beteljesülés utáni megérkezésig.
    Mi után megtörölgetett, vízzel kínált, máj diszkréten magamra hagyva kiment a fürdőszobába.
    Masszázsomhoz bőségesen használta a kellemes illatú olajat. Bokától tokáig átmasszírozott egy négyzetcentimétert sem kihagyva. Vádliktól haladt felfelé jó érzékkel rátapintva a mostanság feszülő izmokra. A faromnál kicsit elhuncutkodott, de ez is naná hogy, jól esett. A felső testemre több időt fordított érthető okokból. Nem kifejezetten erőből kezelt Doktornőm, hanem a kritikus pontok sebészi pontosságú behatárolása után az izmokat lazította a csomókat szétmasszírozta. A vállak, nyak, csukjásizom hármasára különös gondot fordított. Tette ezt oly hatékonyan, hogy napok múlva sem éreztem egy szemernyi fájdalmat a reggeli ébredéskor, pedig a sport, sérülések, baleset nem kevés kárt tett az említett testrészem ízületiben.
    Mikor végzett mellém hevert, én meg hasra fordítottam, hogy némi hálámat ki tudjam fejezni masszázs formájában. Na meg Szöszke testét kényeztetni nem elhanyagolható élvezet.
  • Levezetés:

    A levezetés előtt elmentem tusolni mintegy felfrissülés gyanánt a sok olajat lemosni magamról. Némi összebújós csókok után lejjebb csúszott és a már egyszer átélt gyönyörökkel ajándékozott meg, mígnem elszakadt bennem a cérna és szájába élveztem. Semmi kapkodás, lenyugvásomig dédelgetett ajkaival és csak ez után kerültek magoncaim szilvába, majd letörölgetett.
    Az elszaladt idő miatt elmaradt a lenyugtató összebújás így irány a fürdőszoba, hol a hátamról segített lemosni az olajat.
  • Elszámolás:

    Ezt is megbeszéltük még telefonon és az extrával megtóldott kedvező csokor mértéke semmit sem változott, míg le nem tettem a polcra, mi távozásomig ott maradt.
  • Összkép:

    Azt hiszem tényleg Doktornő! Vagy boszorkány a szebbik fajtából. Mind amellett, hogy a testemet napokig tartó kellemes hatással kezelte, az egyáltalán nem tolakodó kérdéseivel és a sok irányba kalandozó fesztelen beszélgetésünk közben a lelkem is egyensúlyba hozta. Nem beszélve hormonháztartáomról! Erre a két órára akkor számomra a béke szigetét varázsolta elő.
Happy Massage