• PANNI

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon, egy nappal előtte, pár szóban, patentül, ahogy mindig. Sokadik randink, sokadik négykezes, sokadik várakozás másnap estig....
  • Megközelítés:

    Gépszekérrel libbentem a helyszínre, parkolás megoldható viszonylagos hamarsággal. Tömegszállítók több változata is cirkál a környéken, egyik közel tesz le, másik kicsit odébb.
  • Helyszín:

    Legkiválóságosabb szalon, több szoba, több fürdő, minden kellék a helyén. Száraz törölköző előtte-utána, száraz kilépő előtte-utána, száraz bor előtte-utána.....na neeem, hát akkor ki vezet hazafelé????
  • Lány külseje:

    Két tündérke!!!! Panni alacsony, vékony, nagyon csinos, mosolygós. Szép gömbölyű popsival, kicsike cicikkel. Linda teltebb, nagyon domborodó mellekkel, kissé domborodó pocakkal, hasonlóképpen domborodó popóval és széles mosollyal. Mindketten arccal hirdetnek, így nincs zsákbamacska. Tudom a kerületben a fotómachinálás mindig túlteng, de nem súlyos az eltérés. Imádom őket, természetesek, jó kedélyűek és rendkívül vonzóak. Külsőségekben különböznek nagyon, de egy négykezesben pont ez a legvonzóbb, hogy kétféle alkatú lánnyal lehetsz egyszerre.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezem, ölelek, csókolok, viszonzásokat begyűjtöm. Mindkettejükkel sokadszorra randizom már, de először egyszerre. Nekik is újdonság ez a felállás, azt mondják eddig egyetlen egyszer volt így. A későbbiek folyamán ennek semmi jelét nem tapasztaltam, jól összehangolt támadásnak voltam áldozata. Fürdés, öblítés, törlés után a maszobában már ölelek újra és ciciket szabadítok börtönükből. Free cicik!!!! Simi-simi, csókok, nyelvek itt is ott is, meredezem, aztán fekszem. Kicsit nehézkesen. Beszélgetünk kellemesen, közben Linda a lábaimat, talpaimat dolgozza alaposan, szakavatottan. Pannika a felsőtestem fonák oldalán teszi ugyanezt, ugyanígy. Közben puszikat lehelnek rám mindenhova, nyakam, hátam, combjaim és a hátsófelem is kap e pusziesőből. Az egész inkább volt kényeztető és erotikus, mint szétszedős. Laza lettem, mint a Riga lánc....ha ez mond még valamit, valakinek. Testben, lélekben egyaránt. Imádom velük ezt a felvonást is, mert odaadók, lazítók és felkorbácsolók is egyszerre.
  • Levezetés:

    "Megfordulhatsz" hallom.....jóhogy!!!!! A végső (be)simítások eredményeképpen fullánkom már nem hajladozik semerre. Két oldalról közelítenek, két popsi a két kezemben. Két széles mosoly, egy széles vigyor. Ciciket simítom, majd popsikat, aztán megint ciciket, aztán egy popsi-egy cici. Tapsra csere. Négy kéz a fullánkom simogatja. No nem egyszerre, akkorát azért nem nyúlt a szerszám....Környékére is jut az ujjacskákból, majd Linda mellei között élvezkedem, Panni pedig nyelvem masszírozza nyelvével. Ujjaim Panni alatt, nedvességet kutatnak és találnak. Finoman csak kívülről ingerlem, de mégis siker nemsokára. Váltanak és Panni ajkai ölelnek alant, felül pedig Lindát "piszkálom", szintén sikerrel. Felállok a pad mellé, őket térdre kényszeríti szépségem... (reped a plafon)....felváltva nyalják, szívják, bólogatnak. Nézem, nézem, alélok, nézem, fújtatok, nézem, vigyorgok. Pannit felhúzom magamhoz, csókolom. Linda szájában járok ki-be, Panni kezét a fullánkra teszem, hogy kövesse Linda fejmozgását. Így mindkettőjüket élvezem egyszerre. Végéhez érve Linda fejét hátra biccenti, nyelvét kiölti, Panni pedig szépen kiveri a nekik szánt nedvemet. Linda ajkain, nyelvén és arcán folyik le, ami odakerült. Gyönyörű látvány, azt elhihetitek!!!!!
  • Elszámolás:

    Utólagosan, a masszpadra tettem, a duplikált kedvesség, duplikált virágszálait, hozzájuk kötözve még néhány szálat, mert úriember nem spúr....vagy mi........
  • Összkép:

    Csinnadratta, tűzijáték, virágeső, örömmámor, miegymás.......Nagyon ajánlott, akár külön-külön is!!!!! Imádnivalók!!!!!! ....és én imádom is őket!!!!!
Happy Massage