• Vanessa

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk aznap délelőtt. Pont ráért, így sikerült összehozni a találkozót. A telefonban az extrák árait nem mondta el, illetve nem nagyon részletezte azokat az elemeket, amik nem tartoztak az alapba. Nem is kellett neki, mert a hirdetés szövegében pontosan benne vannak.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem, Vörösvári és Bécsi út kereszteződésének közelében található a ház, ahová invitált. Az 1-es villamos ott megy a közelben, nem lehet gond azzal sem. GPS pontosan odatalál, talál a parkolás lehet általában kihívás, de nekem aznap szerencsém volt, pontosan a ház előtt volt egy szabad hely, ki is használtam a lehetőséget.
  • Helyszín:

    10+ emeletes panel, egy emeleten legalább 6 lakással. A bejutás és feljutás könnyű, a lakás megtalálása nem annyira, de az ajtóból invitálva ezt az akadályt is sikerült vennem. KIs helyiségek vannak a lakásban, de a tisztaság nagy, a tetthely a célnak tökéletesen megfelelő,. A zuhany nem túl nagy, egészen popntosan egy kádban kell tusolni, de a jelenség a panel rendelők sajátossága. Megtanultam vele élni, mert a cél lebeg ilyenkor már a szemeim előtt...
  • Lány külseje:

    Amikor beléptem elakadt a lélegzetem. Egy hálós ruhában fogadott. Ezen kívül nem volt rajta semmi. Nagyon dögös alakja van, amire a csacsogó, kedves stílusa csak rátesz még egy lapáttal. Nem nádszál vékony, nem sportos, hanem inkább nőies, semmiképpen sem molett. Az ajkai feltöltöttek, ez azonnal látszik rajta, viszont szerencséje, hogy nem rontották el. Majdnem azt mondanám, hogy már-már szépek, de tudom, hogy műszáj esetén a szép jelző nem értelmezhető.A mellei is szilikonosak. Nagyon jól sikerültek, szép formájúak és nagyok.A feneke az egyik gyengém, formás , fogni, markolni való. Moat is beleborzongok, ha rá gondolok.
  • Action:

    Tusolás után elkezdtük felfedezni egymást. Elérkezettnek láttam az időt, hogy meghszabadítsam a hálószerű ruhájától. Naná, hogy nem ellenkezett, és csak jobban kívántam, amikor anyszült meztelenül hozzám ért. Mit ért, dörgölődzött! Simogatottuk egymást, kerestük a fogások helyeit, amelyekre jól reagáltunk.Többé-kevésbé meg is lettek hamar.Hanyadt döntött és hammm, bekapta az akkorra már eléggé meredező farkamat. Bekapta és valami elképesztő stílusban szopta, majd tüntette el teljes mértékben.Nem durván, hanem finoman , érzékkel. A DT valódi, érezni, hogy a garatban van a makk. Ez persze annyira felizgatott, hogy fordulni kellett és most én kényeztettem Őt nyelvvel és újjal is. A hanghatások alapján tetszett neki, de nem akarta megjátszani, hogy elmegy, így egy idő után fölé kúsztam és előbb a mellei közé raktam a férfiasságomat, majd a szájába, miközben a combbelsőet a mellei simogatták.Következett a második extra: a popó. Missziben egy nyílással lejjebb próbáltam, ami sikerült is. Ez is fantasztikus volt, szűk és szoros, nem is nagyon bírtam sokáig, kb 2-3 perc után nagyot élveztem belé. Illetve a gumiba :-) Után tisztálkodás, beszélgetés , egy kis masszázs és következett a második menet.Bő nyálas , igazi hatalmas farokhoz szokott ajakmozgással állított ismét hadrendbe. És innentől már el sem engedte, amíg nem spricceltem,
    A franciája és a popószex igazán első rangú, páratlan élmény annak aki kipróbálja?
  • Elszámolás:

    Az alap nagyon baráti, talán túlságosan is. Viszont az extrákkal már teljesen elfogadható, az átlagot egy kissáé meghaladó a honborárium.Utólag rendeztük, az asztalon hagytam. Az extrákat nem említette a telefonban, csak a helyszínen.
  • Összkép:

    Egy nagyon szép, dögös lánnyal sikerült egy lopott órát együtt töltenem. Biztos, hogy nem az utolsót, de egy héten 2x nem megyek ugyanoda, úgyhogy marad a jövő hét. Elégedetten és felfrissülve távoztam.
Happy Massage