• Lara :)

 • Beküldte:
 • Egyeztetés:

  Kapcsolatfelvétel simán ment. Egyből felvette. Mindenben készséges volt, segített. Időpont egyeztetés könnyen ment. Rugalmas volt.
 • Megközelítés:

  Szép, kényelmes tiszta lakás. Csak mi voltunk. Semmi zavaró körülmény. Odatalálás nagyon könnyű, simán ment. Parkolás nagyon könnyű volt. Közvetlen a ház előtt. Tömeggel is könnyű megközelíteni. BKK megállóhely pár lépésre. Helikopter leszállót nem láttam, de van elég hely annak is.
 • Helyszín:

  Fürdő jól felszerelt, tiszta. Tusfürdők, szájvizek, kádkilépő, tükör(minden amik nekem kellettek). Tiszta törülköző. Ruhának van hely lerakni. Ágy kényelmes, nagy tiszta. Hangulatos esemény szoba.
 • Lány külseje:

  Külsőleg nagyon szép, mint a képeken. Vékony formás, ápolt, illatos test. Szép arc (a képeken nem látszik). Belsőleg is nagyon szép, de azt nem láttam, inkább éreztem. :) Bársonyos, illatos bőr. Gömbölyű markolni való popsija. Formás lábai. Kedvenc testrészem a nagy ajkak. :) nagy, formás. Izgató látvány. Érintése tovább növeli az érzést. Mellei átlagos méretűek, formásak. Jól kézbe illik. Én szeretem a kicsi bimbó udvart, és hegyes, jól reagáló bimbókat, az övé ilyen.
 • Action:

  Nagyon kezdeményező volt. Nagyon kedves. Barátnő filing. Érdeklődik, kérdez figyel. Persze diszkréció megvan, amiről nem akarok beszélni, nem kérdezi. Igyekszik kiismerni, hogy minél jobb élményt adhasson. Jól lehet vele beszélgetni, művelt, választékosan beszél. Testi értelemben is kezdeményező. Masszázs jó érzés. Masszázs olaj van. Isteni francia. Aktívan részt vett mindenben. Minden kérésem teljesítette. 2 óra volt, pikk pakk elment.
  Mit csináltunk? Kétszer kávéztunk. Előtte, meg utána. Megbeszéltük hogy ami közte volt, az igazából kettőnkre tartozik, ezért kicsit diszkréten írom. Amiket igénybe vettem: Masszázs (oda-vissza). Gumis francia. Közös maszti. Kézi levezetés. Zacsi kényeztetés. Genetikai információ hordozó, testre befejezve. Mindegyik jó volt. Élveztem.
  Hogy mi a kedvence azt nem tudom sajnos, mert nekem, az úgy 3 órába szokott kerülni, alaposan kiderítsem. És se időt nem kértem tőle erre, sem nem kérdeztem akarja-e? De az én teljesítményem úgysem érdekes itt beszámolóban, a hölgyről kell minél több információt adni, tudtommal.
  Visszakaptam az admintól, hogy túl rövid, gondolom az action részre gondolt. Megpróbálok visszaemlékezni több részletre.:
  Végig kérdezte a foglalkozásomtól a titkos szexuális fantáziáimig sokmindent. Megvalósítsuk amihez kedvem van. Masszázzsal kezdtük, hason, majd háton. Érzékien masszírozta végig a karjaimat, majd a vállaimat. A hátam végig masszírozta, majd a lábaimon is végig ment. Majd a fenekem következett, nagyon izgató volt. Hátra fordultam, végig masszírozott elölről is. Majd rátért a farkamra. A zacsit kényeztette közben, és gumit húzott a farkamra. Érzékien szopta. Nem fogazott, tájékozódott, eltalálta a megfelelő erősséget. Körbe járta a makkot a tövénél, és fel a hegyéig, majd vissza. Felváltva az egész teljes bekapásával, a hegyétől a tövéig és vissza érzékien haladva. Meredező farkam, durranásig feszült a teljesítményétől. Hosszasan és fáradhatatlanul kényeztette a farkamat. Már nem bírtam visszatartani tovább, ezért fel pattantam, hogy a közös masztit igénybe vegyem. Először szemben térdelt velem és érzékien izgatta magát, csodás átélés élvezés látszott rajta. Közben engem is izgatott a kezével, könyökével, térdével, hegyes bimbójú, feszes kerek mellével. Ezt átélve majd szétvetett a heves szenvedély. Mikor ki élveztem a játékát ebben a pózban, hanyatt fordítottam, hogy onnan is élvezhessem más szögben, hetyke dudorodó melleit, nagy tini szerű szemérem ajkait. A farkamat is végig járattam az izgató mellein, körbe körbe. Majd a bimbókhoz nyomtam pattanásig feszült dákómat. Kéjes élvező nyögés volt a reakciója. Miközben egyik kezével a zacsimat izgatta, simogatva dörzsölgetve, golyókat kényeztetve, megjáratva minden irányban. A másik kezével formás, vastag szemérem ajkai között izgatóan kényeztette csiklóját, hogy én is jól lássam. Vadul élvezve vett részt a közös masztiban, a zacskó kényeztetést nagy élvezettel és figyelemmel variálva. Később körbe járta a zacsi tövét is. Majd szét durranva vettem igénybe a francia és a kézi levezetés keverékét, zacsi kényeztetéssel fűszerezve. Miközben közeledtem a durranáshoz, fáradhatatlanul verte. Én a külső ajkakat és a csiklót vettem kezelésbe, borzongató hívogatóan kínálta magát. Így nagy élvezettel vetettem bele magam. Kéjes arccal és bő nevesedéssel élvezte. Hosszas élvezkedés volt ez vele, míg végül kicsúcsosodva a kilövellésben hágtak tetőfokára a szenvedélyeink. Mindketten hevesen rángatózva élveztünk, miközben igénybe vettem a testre élvezést. A GEnetikai informáCIó a heves ki spricceléstől mindent betakarva, fröccsent szerteszét. A nagy elsöprő élvezés után, a takarítást megoldotta, gyorsan, diszkréten, és hatékonyan. Össze bújtunk és beszélgettünk utána. Kicsit simogatva, ölelgetve egymást még egy darabig. Nagyon jó érzés volt utána ez. Tartalmas beszélgetést folytattunk az idő leteltéig. Igazán barátnő fillinges nexusban.
 • Elszámolás:

  Rózsaszálak száma kb. szokásos, azt mondanám szolidabb is talán.
  Előre adtam, nemsok szó esett róla.
 • Összkép:

  Teljesen elégedett voltam. Ami volt bennem, kihozta belőlem. + beszélgetés, maximális kedvesség, barátnő filing. Ajánlom mindenkinek. Testi és lelki téren is élmény vele. Jó volt.
 • Webi megjegyzése:

  Eredeti beküldés dátuma: 2017-12-19 19:46:10
Happy Massage