• Lizzie

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem a randi napján délelőtt. Nem tudta felvenni, de visszacsörgetett amikor elérhető volt. Lefixáltuk az időpontot/részleteket és megkaptam a címet, ment minden gördülékenyen.
  • Megközelítés:

    Béke tér környéke. Kocsival könnyen megközelíthető, délután 3-kor legalább 10 szabad parkolóhely volt címhez képest 50 méteren belül. (fizetős de nem hinném hogy bárkinek is számottevő tétel, úgy rémlik 170Ft-os zóna) Tömegközlekedést nem használom évek óta, így arról nem tudok nyilatkozni.
  • Helyszín:

    Új építésű épületben, tiszta rendezett lakás. Huncut félhomály és igényes dekorációk. (elfüggönyözött részekből sejthető, hogy más is dolgozhat itt, de más nem utalt rá) Fürdőben hegyekben állnak a tusfürdők és vagy háromféle szájvíz ki van készítve kis kerámia pohárral. Tisztességes méretű törülköző is jár a szetthez.
  • Lány külseje:

    Már a képek alapján is tetszett Lizzie, de amikor megláttam életnagyságban az egyik képén szereplő fekete fodros bugyiban és a hozzá illő melltartóban, rendesen kellett koncentrálnom, hogy ne tátott szájjal álldogáljak. Formás idomok, kedves hang, mosolygós vidám szép arc, a szemeiben pedig el lehet veszni. Egy igazi kis tündér.
  • Action:

    Érkezésemkor frissítővel kínált, először elutasítottam, mert egy majom vagyok, de emlékeztetett, hogy hosszabb időt leszek nála és beláttam igaza van, jó lesz még az a tea később. Megkaptam a törülközőmet és irány fürdeni.

    Fürdés után után elfogadtam a felkínált masszázst. Gondoltam nem ismerjük egymást, csak kellemesebb neki is, ha váltunk pár szót a tettek előtt, hogy nagyjából lássa ki tévedt be hozzá, én meg legalább ellazulok kicsit. Nem mindig gördülékenyek az ilyen ismerkedős beszélgetéseim, de Lizzie-vel nem volt ilyen probléma. Még a masszázs után is beszélgettünk pár percig aztán, kezdeményeztem az csókolózást.
    Bújós, simogatós igazi barátnős élmény következett, majd fokozatosan dél felé kezdtem tolni a műveleti területet.
    Élmény a lábai között ügyködni, a sóhajok és a combok erősödő szorítása jelzi, ha jó úton jár az ember. (A keze ilyenkor sem áll meg, simogat, foglalkozik a partnerével.) Nehéz megmondani, mert nem az idővel voltam elfoglalva, de szerintem 3-4 percnél több nem kell, hogy meglegyen a sikerélmény.

    Kis pihegés, csókok, majd ő került felülre és indult dél felé. Finoman, gyengéden, a környékkel is törődve franciázik, sok nyállal és apró trükkökkel. (pl.: időnként bedob valami kézremegtetős technikát ami nagyon bejött :) ) Végül védőfelszerelést kértem és kértem, hogy kezdjen ő felül. Tudtam, hogy első körben rövid úton végem szokott lenni, de hát itt botrányos voltam :D.
    Ahogy megindul, csókol, hullámzik, simogat..huhh... Először jeleztem, hogy lassítsunk mert baj lesz, (nagyon készségesen át is adta az irányítást) de aztán úgy sem sikerült sokkal tovább húzni. Sikerült ellenben humorral kezelni a dolgot, úgyhogy tisztogatás után beszélgetés és a teám következett.

    Majd az előző menetrend a masszázstól a franciáig másolás-beillesztés.

    A második kört missziben kértem. A hátán fekve sem pihen a kisasszony, lábával húz, csípőjével mozog, jár a keze, hol simogat, hol csókra húz magához. (És hát ahogy ilyenkor az ember szemébe néz...ilyen pillantásért sárkányt is ölnék :) )

    Az egész találkozóra igaz, hogy nagyon figyelmes, kezdeményező, apró rezdülésekből tudta, hogy épp mit szeretnék tőle. Emellett a menetek közti időben is vidáman lehet vele társalogni.
  • Elszámolás:

    Nem esett szó róla. Míg a teámat készítette, kitettem a szekrényre borítékban. Távozáskor jeleztem csak, hogy merre található. (fehér szekrényen, fehér boríték a félhomályban...nehogy ne legyen meg :) )
  • Összkép:

    Azóta "keresgélem a helyem", hogy az előző kedvencem otthagyta a szakmát, de azt hiszem megtaláltam. Ha Lizzie is úgy gondolja, akkor visszajáró vendége leszek.
Happy Massage