• PANNI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Panninál már kétszer jártam, ez egy összevont élménybeszámoló lesz. Mindkétszer kora délután hívtam és mindkétszer sikerült is pár órán belülre időpontot kapnom. Igaz, a második alkalommal a kérdéses idősávban csak egy órára ért rá. De hát, valljuk be, ez így is több, mint rugalmas. Első alkalommal még telefonon rákérdeztem, ő pedig elmondta a fontosabb tudnivalókat. Második alkalommal ez értelemszerűen már nem került szóba.
  • Megközelítés:

    Óbuda egyik központi terétől egy-két perc gyalog. Nem tudom, autóval milyen, tömegközlekedéssel egyszerű odajutni.
  • Helyszín:

    Régi építésű bérház legfelső emelete. Ahogy szokás, kapuból telefonon megcsörgettem, majd megfelelő kapucsengő kiválasztása után bent is voltam a lépcsőházban. Lift van, amit én nem szoktam használni, gyalog kicsit sportos, de ki hogyan szereti. A legfelső emeleten automata világítás. A folyosó két oldalán egy-egy ajtó, a megfelelő szerencsére hamarosan magától kinyílt, mögötte már Panni várt. Hatalmas lakás, a szoba és a fürdőszoba (mindkettőből több is van) teljesen rendben volt. Bár a cipők számából ítélve, úgy tűnt, elég nagy a forgalom, Pannin kívül mással nem találkoztam. De ez így is van rendjén.
  • Lány külseje:

    Bár a fent lévő képeken sem rossz, azért az látszik rajtuk, hogy Panni fotóit rendesen megdolgozta a Photoshop. Éppen ezért volt bennem némi félsz. Ahogy beléptem, egyből megkönnyebbültem. Panni klasszisokkal jobb csaj, mint a fotókon. Alacsony, de nagyon formás lány, éppen ahogy szeretem: szuper kerek fenék, közepes, formás cicik, lapos has, izmos combok és vállak. Helyes pofi, a vállain éppen túlérő, sötét haj, és az elmaradhatatlan állandó mosoly. Nagyon szexi, testre simuló vörös ruhában várt, ezt amíg zuhanyoztam, tanga-melltartó kombóra cserélte. A masszázshoz viszont már a melltartó is lekerült, majd később a bugyi.
  • Erotikus masszázs:

    Első alkalommal másfél órára mentem, ezt általában jobban szeretem, több idő jut egymásra, plusz a kétszeri levezetés, ugye. Másodszorra viszont csak egy órás programot sikerült összehoznunk: ez a szokásos masszázs, majd levezetés program. Bár Panni apró, de korántsem törékeny lány, éppen ezért a masszázsa is meglepően erős volt. Látszik rajta, hogy a programnak ezt a részét is komolyan veszi. A masszázs nagyon profin vezetett át a kényeztetéshez. Érzéki benyúlkálások, hosszas, mély rám hajolások. Másodjára pedig hipp-hopp, egyenesen 69-ben találtam magunkat.
  • Levezetés:

    Panni francia tudása tökéletes, a toplistámon simán benne van az első háromban. Repertoárja a makkot izgató érzéki nyelvjátéktól a teljes farkam elnyelő, agyzsibbasztó mélytorokig terjed, mindez igazi bő nyálas, a makktól a zacsin át a gátig kivitelezett, szélesvásznú előadásban. Panni mindkét alkalommal (ami összesen három kényeztetés volt) jól ráérzett a tökéletes ritmusra. A lágy lassú kényeztetés lassan és fokozatosan, célirányosan, mégsem sürgetően vezetett a végkifejletig. A vége előtt kérdeztem, hogy szóljak-e, de jelezte, hogy nem szükséges, így mindannyiszor a szájában ért a vég. Akinek ez fontos, elárulhatom, hogy első alkalommal le is nyelte, második látogatásomkor az utódok papírtörlőben végezték (de ez nem kardinális kérdés nálam). A másfél órás program alatt a bugyit is levarázsoltam róla és 69-ben röviden én is kényeztethettem a punciját. Pár percen belül intenzív hanghatásokkal és kisebb rángásokkal jelezte, hogy a csúcsra ért. Azért annyira nem jó színész, én pedig annyira naiv nem vagyok, hogy ezt el is higgyem, de hangulati elemnek jó volt. Tény viszont, hogy mindvégig jól helyezkedett, így mindenhol tökéletesen hozzáférhettem. Nyakát finoman lehetett csókolgatni, ezen a téren tovább nem jutottam. Úgy éreztem, itt húzódik az irányomba érzett szimpátiájának a határa, ezért a csókot nem is forszíroztam. Második, egyórás látogatásomkor a bugyi végig fennmaradt rajta, igaz én sem erőltettem, hogy lekerüljön róla.
  • Elszámolás:

    A budai átlag alsó szegmense. Mindkét alkalommal a randi végén tettem le. Mivel jól éreztem magam, felkerekítve. Rákérdezett, hogy hozzon-e visszajárót, ami kedves volt tőle, de természetesen nem kértem.
  • Összkép:

    Panni nagyon szuper kis csaj, aki mindvégig mosolygott, csevegett, igyekezett mindenben a kedvemre tenni, és igazán jól is éreztem magam vele. Viszont egy percig sem sikerült elfelejtetnie velem, hogy egy szolgáltatónál vagyok, aki eközben igyekszik szorosan kézben tartani az eseményeket. Nyilván hangulat kérdése, de ha éppen barátnős, bújósabb együttlétre vágyok, biztosan nem Pannit fogom meglátogatni, viszont ha egy kedves lány kivételes francia tudását szeretném élvezni, akkor pillanatnyilag ő a legjobb választás.
Happy Massage