• Andi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon, gyorsan, egyszerűen. Andi már a telefonon keresztül is nagyon kedves, kellemes benyomást kelt, nekem kifejezetten tetszett már a hangja is, így azonnal le is meg is beszéltünk egy időpontot másnapra.
  • Megközelítés:

    Megközelítésről nem sokat tudok nyilatkozni, Mamuttal szemben található, én gyalogosan mentem, mivel épp a környéken volt dolgom. Parkolás szeritnem nem lehet egyszerű, tömegközlekedés valószínüleg teljesen jó.
  • Helyszín:

    Helyszín egy öreges társasház, nem kell magasra menni, kapucsengőnél megkaptam a pontos instukciókat. Lakás/szoba nagyon kellemes elrendezésű, megfelelő méretű fürdővel. Tisztaság és rendezettség mindenhol, a szoba elsőre kicsit sötétnek tűnt, de mire visszatértem zuhiból, már a megfelelő fények is előkerültek. Fürdő, rendezett, törcsi friss száraz, megfelelő mennyiségű tusfürdővel. Szobába visszaérve Andi már kis szexi köntösben fogad...
  • Lány külseje:

    Andi az adatlapja szerint 40es évei elején jár, amit így élőben nem mondanék meg róla. Nagyon kedves, kifejezeten bájos elegáns nő benyomását keltette így elsőre. Laza ölelés, kis puszi az ajtóban és máris oldott hangulatban indult a beszélgetés. Ha jól emlékszek normál "utcai" rihában fogadott az ajtóban, de zuhany alatt ő is átölrözött "munkaruhába" ami egy igazán szexi köntös volt, ami perzse a megfelelő mértékben nyitva is volt (ha jól emlékszem). A szobába visszaérve, ismét átbeszéltük a programot, én azt a áltozatot választottam ahol teljes mértékben rábíztam magam... :) Nem bántam meg egy percet sem. A kis köntös már a masszázs elején lekerül, Andi bőre igazán finom tapintású, alakja nagyon nőies, számomra nagyon izgató volt a látványa. Masszázs közben a kis tükörben szépen nyomon követhetőek az esmeények akinek ez fontos, én inkább csak élveztem a kezeit és az érintését, ami kifejezetten finom, puha, többször is dícsértem, mert nagon jó érzés volt mikor hozzám érte, legyne az bárhol. És Andi nagyon is jól tudja hogy éppen hol tartunk és hol helyezze el a megfelelő érintést...
  • Erotikus masszázs:

    Én kifejezetten csak hátmasszázst kérrtem, nem szeretem a láb és egyéb nyomkodásokat... Viszton a hátmasszázs, hmmm, igazán megérte. Ha jól emlékszem mondtam is, hogy ha csak eddig tartott volna a randi, már megérte volna. Nagyon jól masszíroz, valószínüleg szakszerűen teszi mindezt, de egyáltalán nem érdekelt, csak élveztem a csodás kezeit... Néha kérdezte, hogy mehet e erősebben vagy gyengédebben, de nekem pont megfelelt a masszázs erőssége, így folytatást kértem. Masszázs közben valószínüleg nagyon jót beszélgethettünk volna, de ezt 1-2-3 mondatnál nem erőltettem jobban nem akartam elvonni sem a saját sem pedig az ő figyelmét ilyesmivel. Számomra ez így volt a tökéletesség. Fontos, hogy Andi a masszázs elején ajánlotta az olajat, de én balga :D a krémet kértem (illatments és könnyeb megszabadulni tőle szerintem) Szóval masszázs végefelé megmutatta mi a különbség a krém és az olaj között...
  • Levezetés:

    És megkaptam az olajos bemutatót egy csúszkamasszázzsal egybekötve. Hát... ha ezt tudom, egyből az olajat kérem... :D :D Srácok, nem hazudok, isteni volt! Imádtam minden mozdulatát. Ahogy a csodaszép mellek síklottak rajtam le fel, jobbra balra, előre-hátra... imádtam minden pillanatát! Nagyon izgató ahogy a nyakadnál egy picit megáll, beleszuszog a füledbe és már alig bírsz magaddal, a fordulásra gondolsz. Közben a kezeit is használja alkalmanként, apró cirógatásokkal a comb belső felén, de csak éppen annyira, hogy megőrülj a következő mozdulatért... És megkér, hgy forduljak meg. Végre.... Alátvány győnyörő, fénylő, csillogó olajos cicik, gyönyörű nőies alkat, finom sejmes bőr... Imádtam. És indul a csúszka előről is, persze először csak picit távolabb a célterülettől, de aztán egyre-egyre közelebb, míg végül teljes figyelmével csak az égnek álló árbócra koncntrál. Először csak a melleivel, majd szép lassan a finom puha kezével is kényeztetésbe kezd. Olajat bőven használ, nagyon kellemes érzés ahogy síklik fel alá néha a cicikkel, néha csak a kezeivel eljátszadozva. És elérkezünk a menyirszág kapujába, egy olyan minőségü kényeztetéshez, amit eddig soha sehol senkitől nem kaptam meg. Leírhatatlan érzés, amikor a csodás ajkaival és a finom puha nyelvével elkezd játszani veled. Annyira gyengéd, annyira jól tudja mikor mi a jó és hogy hogyan játsszon veled, hogy azt kívántam soha ne legyen vége. Igazi nő, aki gátlások nélkül mindent megmutat és mindent kipróbál. Szeret játszani és szereti ha azt tehet amit akar. Én hagytam... :) És ezt sem bántam meg. Imádtam. Sokáig és hosszan kényeztet, és élvezi ha bírod a játékot és nem akarod irányítani, ha azt tehet amihez épp kedve van. Mikor már nem bírtam tovább, olyan befejezést kaptam amit azt hiszem örökre megjegyzek... Köszönöm, utólag is... :)
  • Elszámolás:

    Zuhany alőtt, minél hamarabb. Egy szó sem esett róla, ezért az élmény csomagért minden forintot megért, ami egyébként teljesen átlagos.
  • Összkép:

    Ha megtaláltam a vadság Istenőjét a bulinegyedben (szeritnem pontosan tudjátok kire gondolok...), akkor Andi személyében megtaláltam a gyengédség és a francia órák Istennőjét... Túlzás nélkül állíthatom, hogy nem értem mit kerestem eddig 18-19 éves tiniknél... Andi drága, nagyon örülök, hogy megtaláltalak, remélem minél hamarabb a karjaidban köthetek ki ismét... ;)
Happy Massage