• Amanda

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régebbről ismerjük már egymást. Van elég sok közös élményünk. Mikor megláttam a hirdetését az oldalon, egyből mosolyt csalt az arcomra és muszáj volt felkeresnem. Telefon-t egyből felvette és fel is ismerte a hangom és olyan lelkesedéssel üdvözölt, hogy tudtam bármilyen csalódás kizárva.
  • Megközelítés:

    Buda elég frekventált körzetében rendel. Megközelítés tömegközlekedéssel elég könnyű. BKV és villamos is megáll a közelben. Autóval az utcában lehet parkolni, de fizetős. De tutira akarsz menni, hogy lesz helyed, közelben van MOM park parkolója.
  • Helyszín:

    Budai társasház. Bejutás elég egyszerű és kizárt, hogy bármilyen szomszéddal is összefussunk. A lakás nagyon szép. Két szobás, mi a nagyobbat használtuk. A szoba iszonyat tágas, van az ágy mellett egy kanapé, amire pakolhatsz vagy másra is használhatod :). A fürdő szép és mindennel felszerelt, ami kell ilyenkor. Különböző tusfürdők és szájvíz megtalálható.
  • Lány külseje:

    Amandát elég régről ismerem, ahogy elején is írtam, de semmit se változott. Ugyan olyan gyönyörű, közvetlen, mosolygós, mint volt. Persze leírom azoknak, akik még nem voltak nála, szép hosszú szőke hajú, popsija eszméletlen kerek és kemény. Aki a vékony lányokat imádják, imádni fogják őt is.
  • Action:

    Szóval kis karácsonyi meglepetésem :). Mikor megérkeztem már az ajtóban fojtogatni kezdett az ölelésével, persze egy percre se bántam, sőt örültem is neki, hogy így üdvözöl és emlékezett rám a régebbi időkből. Jó pár perc eltelhetett így a karjaiban tartva, és egyikünk se akarta elengedni a másikat. Végül egy csókkal üdvözölve elküldött fürdeni.

    Fürdőből vissza térve már az ágy mellett várt. Oda lépett hozzám és forró csókolózásba kezdtünk. Közben az egyik keze lejjebb vándorolt és elkezdett játszadozni velem. Csak finoman simogatta, először a farkamat, majd a golyókat vette a kezébe és simogatta miközben állva csókolóztunk. Aztán végig puszilta a nyakam és egyre jobban haladt lefele, végül én az ágy mellett álltam, szó szerint, ő meg előttem guggolt és elkezdett kezelésbe venni. Technikája az évek során sokat fejlődött. Egyik kezével rajtam játszik, míg a másikkal a golyókat simogatja és végig tartja a szemkontaktust. Mikor már eléggé felpörgetett áttértünk az ágyra és gumit húztunk. Persze, hogy a kedvencével kezdtünk a doggy-val. Hihetetlenül szűk, amit imádok, és persze az a kerek popsit is, amit már említettem egyszer. Elején lassan kezdtünk, de a tempót folyamatosan gyorsítottunk, ő is rámozgott az én mozgásomra, miközben a lábával átkulcsolta az enyémet. Ez és a hang hatások miatt, amit kiadott magából így is ért véget az első menet.

    Gyors tusi után kértem egy pohár vizet és lefeküdtünk az ágyra kicsit dumálni, kivel mi történt az elmúlt időszakba. Volt mindkettőnknek miről beszélnie. Értelmes hölgy és sok mindenről lehet vele beszélni, aki az igazi barátnő feelinget keresi, az megtalálja nála. Figyel, rá mit mondasz neki és emlékszik is rá, nagyon jó a memóriája. A beszélgetés egyik pontján már nem bírt magával és elkezdett a keze le vándorolni. Gondoltam, akkor folytassuk, amit elkezdett és én kezdtem el kényeztetni. Elég jól reagált a kezdeményezésemre, de szerette volna, hogy ha benne lennék, ezt azzal a célzással juttatta tudtomra, hogy a gumi felé nyúlt. Én meg kiakartam próbálni a kanapét is, ha már rendelkezésünkre állt. Feltérdelt a kanapéra.

    Most álljunk meg egy pillanatra és képzeljék el, hogy egy tökéletes testű lány, egy iszonyat kerek popsival, és hosszú szőke hajjal, ami végig fut a hátán ott térdel a kanapén önök előtt.

    Huncut mosollyal maga mögé nézett és várta, hogy betegyem neki. Nekem se kellett több, oda léptem hozzá, szép óvatosan belé hatoltam és egyből jöttek hanghatások tőle. Tetszett neki is, meg nekem is ez a póz. Elején lassan kezdve, fokozatosan váltogatva tempón. Közben a mellét markolásztam. Tetszett neki nagyon a dolog, de sajnos végül nem sikerült eljuttatnom a csúcsra. A látvány, ahogy előbb is írtam, annyira begerjesztett, hogy végül így lett végem.

    Végén még egy gyors tusi, majd szomorú elválás. Találkozásunk ugyan úgy végződött, ahogy kezdődött. Egymás karjaiban ölelkezve és egy forró csókkal lezárva.
  • Elszámolás:

    Végén kérte, szóba se került az egész együttlétünk alatt. Budapesti átlag.
  • Összkép:

    Sokadig találkozásunk, így mindketten tudjuk, mire van szüksége a másiknak és mit szeret. Imádom őt. Mindig örülök, mikor visszatér közénk, és remélem, még sokáig is marad köztünk. Egy kincs, amire vigyázni kell. Aki a barátnő feelinget keresi egy lányban ő a tökéletes választás számára.
Happy Massage