• Niobé

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy hirtelen ötlettől vezérelve hívtam fel, bár mi tagadás réges rég a kedvenceim között van. Felszabadult egy délutánom a melóban, és egy kis kényeztetésre vágytam, így írtam neki egy smst időpontjavaslattal. Nem írt vissza, de nem sokkal később diszkréten megcsörgetett, majd telefonon egyeztettünk egy nem sokkal későbbi időpontot. Már ugrottam is a kocsiba! :)
  • Megközelítés:

    Mint kocsival, mind BKV-val jól megközelíthető, én előbbivel érkeztem, sok szabad parkolóhely fogadott.
  • Helyszín:

    Régebbi panellakás egyik alsóbb emelete, miután telefonon megkaptam a címet, majd érkezésemkor a kapukódot, már szaladtam is fel az emeletre. A lakás pici, de minden meg van benne, amit az emberifa kívánhat (és Niobét még nem is említettem! :) ). Az ágyas szoba nagy, mécsesekkel megvilágított és hangulatos. A fürdő tiszta, száraz törölközőt és rengeteg tusfürdőt, valamint szájvizet is találtam.
  • Lány külseje:

    Ez az a pont amit csak nehezen tudok szavakba önteni. A képek alapján is egy bomba csajra számítottam, de élőben még a magasra helyezett várakozásaimat is felülmúlta! A hölgy úgy tökéletes, ahogy van! Érkezésemkor aranyosan az ajtó mögé bújt, de annak csukódása után már megcsodálhattam teljes valójában: gyönyörű arc, szolibana bőr, hihetetlen cicik, fenék és lábak. eljes ottlétem alatt nem győztem simogatni és dícsérni...Több, nagyon dekoratív és szerintem hozzáillő tetoválás díszíti, nekem kifejezetten tetszettek. Fekete fehérneműben és magassarkúban fogadott, ami hihetetlen jól állt neki.
  • Action:

    Érkezés és bemutatkozás után beszéltünk arról, hogy mit is szeretnék, majd átadtam ajándékomat. Kaptam egy törülközőt, megmutatta a fürdőt majd eltűntem pár percre. Visszaérve a szobába ledobta rólam a derekam köré csavart törölközőt és megkért, helyezzem el magam az ágyon. Piszkosul zavarban voltam (nem sűrűn járok így lányokhoz, plána nem olyanhoz aki ennyire a zsánerem), remélem annyira azért nem látszott, de Niobé mindent megtett, hogy feledtesse velem, így hamar el tudtam lazulni. Fölém kúszott, majd elkezdett fel és le csúszkálni rajtam, miközben én a hátamon feküdtem egy párnával a fejem alatt. Simogattam ahol csak értem, hihetetlen bársonyos bőre van, élmény hozzáérni! Hamar elért a legnemesebb testrészemhez, és szájjal elkezdett kényeztetni. Olyan technikája van, amihez foghatót nem tapasztaltam még. Egyszerre lágy és határozott, néha kicsit kézzel is besegítve játszott velem. Nem kellett sok idő és kőkemény lettem, azonban szerettem volna ezt az érzést más szögből is megtapasztalni, így az ágy széléhez álltam, ő pedig azon ülve kényeztetett tovább. Közben folyamatosan a gyönyörű melleit simogattam és markolásztam (most hogy ezt írom, tudatosult bennem újra, hogy mihamarabb újra látnom kell :))) ). Közben egy kicsit kértem, hadd kényeztethessem én is, hihetetlenül finom puncija van, melyet egy ékszer tesz még izgatóbbá és kívánatosabbá. Majd folytattuk az én kényeztetésemet, és nemsokára hatalmasat élveztem a szájába. Hagyott lenyugodni, majd elrendezte amit el kellett és kaptam egy masszázst. Közben nagyon jót csevegtünk általnáos témákról (munka, karácsony, stb), nagyon-nagyon helyes és közvetlen csaj. Ez a része is élmény volt a programnak. Alaposan átgyúrta a hátamat, nagyon jól esett. Második körben ismét franciával kezdtünk, hamar keményre is varázsolt, de bármennyire is igyekezett és megtett mindent, nem bírtam újra elmenni. Ezért inkább kértem még egy kis masszázst, ami ismét szuper volt. Az időnkn végének közeledtével elszaladtam fürödni, megittam a maradék jegesteámat majd távoztam.
  • Elszámolás:

    Előre rendeztük, pesti átlag, egyikünk sem csinált belőle nagy ügyet.
  • Összkép:

    Szerintem átjön a beszámolóból hogy micsoda fantasztikus élmény volt, tuti visszatérek (van még az étlapon amit szívesen kipóbálnék :)!
Happy Massage