• Freya

  • Beküldte:
  • Freya reagálása

    Nagyon szépen köszönöm az igényes írásod.Jó volt olvasni. Örülök,hogy jol érezted magad.Várlak szeretettel máskor is. Sok puszi Freya

  • Egyeztetés:

    Freyát korábbról már ismertem, a nyáron jártam egyszer nála, mikor még a piros szekcióban hirdetett, ám mire megírhattam volna akkori kalandunkat, hirdetése inaktívvá vált. Így, mikor újra feltűnt, immár a rózsaszín oldalon, örömmel üdvözölve írtam rá, megnyugtató volt látni, hogy nem hagyott itt minket végleg. A csevegés során felvetettem, hogy alkalmasint szívesen ajánlanám magam tapasztalt kezei közé, hogy ismerős környezetben mondhassak búcsút masszázs-szüzességemnek, mire azonnal biztosított: szeretettel vár, hogy megmutathassa, ebben a műfajban is legalább olyan jól érezhetjük majd magunkat. Nem maradt hát más hátra, mint hogy hosszú ideje első szabad napom reggelén ráírjak vtr-en, majd a részletek egyeztetése végett azért még fix délelőtti telefonos órájában felhívjam - aztán délután-koraeste már nála is voltam.
  • Megközelítés:

    A Lurdy-közeli lakópark, a legjobb kortárs Shakespeare-fordítónk nevét viselő utcában a nyáron még olyan új volt, hogy a cím akkor még a Google térképéről is hiányzott. Ez engem persze nem tántorított el, és a városon hősiesen átvágva, egy rövid busz-, majd egy látványos villamosjárat nyergében a MüPáig ügetve már a célegyenesben érezhettem magam: onnan talán még öt perc séta a népszerű épületegyüttes. Parkolni a környéken, a Lurdyban, vagy bárhol - ránézésre sima ügy.
    A számozás Corvinosan-ismerősen nonszensz logikát követ, mindenesetre a házszámhoz tartozó betű megtalálására érdemes pár percet szánni (vagy csak én voltam anno elsőre olyan béna).
    Nyáron a tömb sarkában még egy taktikailag tökéletes pozícióba helyezett virágos is állt, ma már a helyén sajnos kisbolt működik, úgyhogy korábbi találkozásunkkal ellentétben most szégyenszemre virág nélkül érkeztem meg a randira.
  • Helyszín:

    A műkőlabirintusban Pí-jelű csillagkapu mögött nyílik az otthonos kis garzon, ahol immár a belső, amerikai konyhás, nagyobb szobát foglalja el a puha pokróccal vetett tatami, átellenben a méretéhez képest komfortosan, tágasan berendezett fürdő, ahol takaros választékba gyűjtve, glédában állnak a perszonálhigiénia progresszív kalibrálására szolgáló termékek. A lapos TV MTV-re hangolva szolgáltatja az alapzajt (nyár óta már megszoktam, hogy kéjelgő kalandjaim elmaradhatatlan kísértője lett a Despacitó, persze itt is előkerült), a hangulatvilágítás a lehúzott redőnyök mögött kellemesen érvényesül. A füstölők (vagy talán a számomra már egy kissé túlvezérelt fűtés párája) kicsit megköhögtettek, de amúgy semmi zavaró körülmény nem gátolt abban, hogy Freyával 100%-osan egymásra hangolódhassunk.
  • Lány külseje:

    Freya képein a madárlátta nézelődő számára is azonnal szembetűnik két gyönyörű, hatalmas, melegbarna szeme.
    Azért szerencsére azok sem csalódhatnak, akik nem látják arcos képeit, hiszen ilyen dögös MILF-et keveset hord hátán a Föld: sporos, izmos váz, ruganyos szerkezet, kiemelkedő párnázat. Modell múltja, igényessége minden rezdülését áthatja, nyitott és barátságos természete, közvetlen viselkedése számomra már korábban is emlékezetessé tette.
    A képei közt is látható, mély trikini-vágású fekete csipkében fogadott, ami pont olyan eszményien állt tökéletes arányú alakján, mint arra emlékeztem - korábban telefonon jeleztem, hogy valami nyitottabb szetben örülnék neki legjobban, hisz egy body által amúgy elrejtett, remek ívű, izmos, mégis nőiesen puha vonalú hasfala számomra egyedi szexepile. Haja most (illetve még mindig) barna, bubi-fazonú, az olajos játékokhoz ideálisan összefogható, dús, puha ajkai sarkában szinte folyamatosan kedves, cinkos mosoly játszik - szájának vonala ebben nagyon hasonlít Catherine Zeta-Jones-éra.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezés után kedvesen üdvözölt, itallal kínált, majd a kanapéra telepedve könnyed hangvételű, jó kedvű társalgás keretében megbeszéltük kivel mi és hogyan történt az elmúlt fél évben, illetve az új műfajnak megfelelő játékszabályokat is. Mivel alapvetően a masszázsban önmagában inkább aktív félként szeretek részt venni, ellenben olajos, kényeztető szeretet-masszázsára juszt is nagyon kíváncsi voltam, végül abban egyeztünk meg, hogy egymásra hangolódásként előbb én olajozom be őt szépen tetőtől-talpig, aztán az alkalmas időben átveszi a stafétát.
    Ennek megfelelően a fürdőből visszatérve már félmeztelenül, az illatos olajokat kikészítve várt: utóbbiakkal kellemesen meglepett, mert bár tényleg először vettem részt ilyen programon, a Yamuna olajokat, illetve biokozmetikumokat, melyek a Lush helyét vették át az itthoni piacon elvileg full magyar márkaként, már korábban is jól ismertem, alkalomadtán szívesen keresem remek illatú és bőrbarát kézkrémeiket, tusfürdőiket és testápolóikat, ha hölgyismerősöknek keresek valami tuti meglepetést (ez volt a reklám helye). Masszázsolajukat most próbáltam először, és Freyának köszönhetően meg kell mondjam, valószínűleg egy életre sikeresen megkedveltem őket :) Szép lassan, érzéssel kentem el a kellemes aromájú olajat Freya lábszárán, combjain, apránként haladva egyre feljebb, miközben tovább folytattuk a kötetlen hangulatú társalgást, majd ahogy medencéjén tovább jutva végül megérkeztem hasához, majd feszesen gömbölyödő melleihez, szavam egyre gyakrabban akadt el... talán megértitek.
    Ő ezt persze nem tette szóvá, valószínűleg érezte is, milyen örömmel szentelek kitüntető figyelmet cickóinak, amiket együtt, és külön-külön is alaposan átgyúrtam, a törődésre számomra nagyon szimpatikusan keményedő bimbiknek is alapos figyelmet szentelve, amiket, miután engedélyt kértem és -kaptam rá, közelebb húzódva ajkaimmal és nyelvemmel is előbb finom, majd egyre mohóbb ostrom alá vonhattam. Freya visszajelzéseiből ítélve, ahogy kezeivel hátamat, vállaimat simogatva, magához húzva, ujjait ujjaimba fonva kínálta fel nekem magát, azt hiszem, neki is jól esett az érzéki kényeztetés, ami elnyújtott előjátékként engem is egyre inkább felajzott, úgyhogy nemsokára rá is kérdezett, nem cserélünk-e helyet...
  • Levezetés:

    Miután hátamra dőlve kényelmesen elhelyezkedtem, Freya mellém térdelve, mellkasomat simogatva nyúlt az olajos tubusért, majd lágyan cirógató mozdulatokkal, nyakamtól egészen az átvételre már igencsak kész stafétáig haladva kezdett lassú, kellemesen bizsergető felkészítésembe. Az ekkor már vigyázzban lüktető, figyelméért nyújtózó kommandantét először ő is szépen megolajozta, majd oldalról ráhajolva finoman, óvatosan, apránként ajkai közé szívta, miközben én hálásan simítottam végig hátán és popsiján.
    Amilyen feszült voltam már ekkor, ha akart volna, pillanatok alatt kivégez, ehelyett azonban szerencsére olyan lágy, érzéki odafigyeléssel kezdett kényeztetni, aminek élvezete mégsem fenyegetett a túl korai kapituláció veszélyével.
    Egy idő után aztán egészen fölém fordult, lábait térdeim fölött átvetve, hogy egy újabb adag csillogó olajat kenjen szét gyönyörű mellein, majd rám hajolva, nyakam, mellkasom és hasam végigcsókolva érkezzen el ismét a célszerszámhoz, amit a sikamlós, puha dombok közé ragadva kezdett lassan hintázva tovább ingerelni.
    Ahogy barna szemeivel közben rám pillantott, szemtelenül kíváncsi mosollyal lesve, hogy is bírom a gyűrődést - egyszerűen ellenállhatatlan volt, és mivel eddigre sikeresen túlestem azon a bizonyos holtponton, csípőmet finoman megemelve elkezdtem szépen én is aládolgozni a gyönyörű cicik szorításának. Freya ezt megérezve egyszer csak ismét alább csusszant, hogy megint nyelve és fantasztikusan finom ajkai martalékába kaparintsa szebbik énem, időnként vastag, nyálas hidat hagyva hátra, a sikamlós dorongot markában masszírozva, máskor majd' tövig nyelve a kapitányt, miközben kellemesen cirógató alsó madárfogásba vette a zacseszt. Tapasztalt és odaadó figyelmének hála majd' fél órán keresztül váltogatta rajtam a cicikkel és szájával történő kényeztetést, mindig érezve, mikor tartson lélegzetvételnyi szünetet, még tovább odázva a robbanást, mikor hogyan, lassabb vagy gyorsabb tempót véve, szívva-nyalva-masszírozva okozhat még több örömöt a korai vég kísértése nélkül...
    A hosszas és sokszínű kényeztetés után aztán megkértem, dőljön ismét hátra, hogy fölé térdelve csúsztathassam magam ekkor már olajos-nyálas mellei közé, amiket összefogva, simogatva hamarosan elért a végletekig nyújtott, elementális erejű beteljesülés, aminek köszönhetően tekintélyes tömegű gyöngylekvár-nyakéket varázsoltam kulcscsontja köré, majd a kölcsönös törölgetés után boldogan megsemmisülve hanyatlottam mellé a tatamira.
    Ő ekkor is még kedvesen csacsogott, vízzel kínált, majd felajánlotta, hogy mossuk le egymásról a zuhany alatt maradék olajat, aminek örömmel tettem eleget, mielőtt egy hosszú ölelés után, felhőkön lépkedve elbúcsúztam volna tőle.
  • Elszámolás:

    A bővebb infó mindenről pontosan tájékoztat, én érkezésem után diszkréten a füstölős kis állványra helyeztem a virágszirmokat. A randi során szó sem esett róla, olyannyira nem, hogy távozásom előtt inkább biztos, ami biztos én kérdeztem rá, észrevette-e az árnyékban - persze, hogy persze. A masszázs-randik átlagával nem vagyok tisztában, nekem mindenesetre tökéletesen arányosnak tűnik.
  • Összkép:

    Freya szemmel láthatóan remek fizikai adottságai mellett olyan közvetlen, empatikus és nyílt természetű lány, akinek valóban személyre szabott, kényeztető szeretet-masszázsát különleges élmény volt megtapasztalni. Szexpartnerként szerzett tapasztalata, érzékisége, odafigyelése és őszinte odaadása révén úgy távoztam tőle, hogy program után semmiféle, amúgy korábban elképzelt hiányérzet nem maradt bennem az új kategória lehetőségei kapcsán.
    Egészen biztosan keresni fogom még.
Happy Massage