• Lola

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem.
    Először a barátnője vette fel, ami valamiért érdekes benyomást keltett. Valahogy nem azt éreztem, hogy ide most feltétlenül el kell, hogy menjek. Nem volt udvariatlan, csak valahogy férfias hangja volt és olyan hivatalos , mintha valamilyen hivatalban lévő előadót hívtam volna.
    Utána adta Lolát és ő már teljesen más stílust képviselt. Visszafogott, kedves csendes érett nő benyomását keltette. Nem csak a kötelező dolgokat mondta el, hanem kedvesen tájékoztatott mindenről és barátnős lecsengéssel köszönt el.
    Délután még egyszer hívtam akkor már ő vette fel és volt is mindkettőnknek megfelelő időpontja.
    Utóbbi időben nem mindig azt kaptam amit eddig megszoktam így megnéztem még azt is, hogy hol hirdet még és ez alapján szintetizáltam, hogy őt keresem e vagy sem. Ő jó partner lesz, vagy csak korrekt kiszolgáló.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető helye a kerületnek. A parkolás az kicsit problémás, de a közelben lehet találni egy lebontott területen parkolót. Szerencsém volt pont kiálltak a ház előtt így rögtön be tudtam állni, amúgy hétvége ellenére, sehol nem láttam szabad helyet. A parkolás munkanapokon fizetős.
  • Helyszín:

    Helyszín Budapest arculatát tervező emberről elnevezett utca és egy neves magyar író költő színigazgató, politikusról elnevezett utca találkozásához közel eső közel száz éves épületben volt. Érdekes volt, hogy a kapun belépve az udvarban több elkülönült épület együttes volt található. Valószínű, hogy egykoron a szolgáló személyzet lakásai lehettek, aminek köszönhetően annak ellenére, hogy az udvaron át kellett sétálni teljes diszkréció adott volt. A lakás rendezett, tiszta, egyszerűen , de kulturáltan berendezett. Fürdő célszerű és tiszta. A szoba nagy és kényelmes ággyal felszerelt barátságos légkörű.
  • Lány külseje:

    Lola egy jó karban levő nő. A képek messze nem adják vissza a valós kinézetét. Az arca átlagosnak mondható, de a kék szemei igézőek. Sokkal ápoltabb egyben lévőbb az életben mint a képeken. Valószínű, hogy róla sokkal erotikusabbak lennének ruhában készült képek mint amik láthatóak. Szerintem a korának megfelelően nagyon gusztusos kívánatos hölgy.
    Ami nálam legalább annyira fontos az a személyes kisugárzás. Lolánál ez felém maximális volt. Udvarias, elegáns modorú nem tolakodó „szép asszony”.
  • Action:

    Érkezésemkor gyorsan átadtam a megbeszélt csokrot, hogy ez ne is legyen többé téma köztünk.
    Gyorsan hangolódtunk egymásra. Lehet, hogy furcsán hangzik, de szerintem a belépés pillanatától megvolt köztünk egy olyan megmagyarázhatatlan szimpátia ami még normál életben való találkozásoknál is ritkaság számba megy.
    Kötelező körök után kezdtük meg egymás felfedezését. Itt és most szokott következni a részletes együttlét leírása, de most nem fogom ecsetelni, mert egyrészt meghagyom ezt az élményt magamnak, de nyugodtan mondhatom, hogy kettőnknek , másrészt úgy látom, hogy az utóbbi időben úgy is csak az együttlétet részleteiben pozitívan ecsetelő beszámolóknak van primátusa és ha van észrevétel az ma már nem tart érdeklődésre számot.
    Mivel itt minden hihetetlenül összeszokottan ment így csak a lényeget írom le. Az egész együttlét olyan volt mintha két szerető találkozott volna és vágyták egymás érintését. Minden volt ami egy szép erotikával túlfűtött találkozónál kell. Mindketten élveztük egymás társaságát, amit az is bizonyít, hogy Lola már az előjáték során is megajándékozott egy csodaszép orgazmussal, de a végén az együttlét alatt is megajándékozott egy közös egyszerre bekövetkező orgazmussal.
    Miután együttlétünket befejeztük az idő letelte miatt, vettem egy gyors fürdőt és távozni készültem. A szobába visszamenve Lola itallal kínált amit még többször megismételt, mert miközben öltözködtem egy hosszabb beszélgetésbe elegyedtünk. Jelezte, hogy nem kell sietnem nem sürget mert nem nézi az órát. Kellemesen elbeszélgettünk, és rájöttünk, hogy meglepően életünknek egy szakasza mennyire párhuzamos rendszerben zajlott. Szívesen maradtam volna még, de nem akartam a vendégszeretettel vissza élni, mert látva az idő múlását, bizony nagyon alaposan túl léptem az idő keretet, de Lola még ekkor sem siettetett.
    Újra elmondhatom, hogy testi és lelki felfrissülésben volt részem. Megismerhettem egy nagyszerű szolgáltatót aki messze többet tud nyújtani mint egy szimpla olyan együttlét, ahol, csak a fizikai kielégülés nyújtása a cél.
    Köszönöm Lola.
  • Elszámolás:

    Előre adtam a megbeszélt csokrot, hogy ne zavarja az együttlétet a rendezetlen kötelezettség.
  • Összkép:

    Egy nagyon intelligens középkorú igazi szerető típusú nagybetűs nővel találkozhattam. Igaz az is, hogy ehhez mindkét fél közös hullám hossza kell. Lola egy nagyszerű szerető és intelligens nő, de biztos vagyok benne, hogy csak azok tudnak vele így együtt lenni akik megfelelően közelítenek hozzá nem csak testileg, hanem mentálisan is. A beszélgetés alapján bizton állíthatom, hogy a legtöbb embert pillanatok alatt kiismeri, átlát valós énjén, legfeljebb nem fogja jelezni, hanem idomulni fog az adott egyénhez. Tudom miért írom ezt és ezt fogja tudni Lola is.
Happy Massage