• Tia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Átlagnál nehezebben ment, egyszer sikerült a nem túl távoli múltban időpontot találni, de sajnos közbejött Tiának valami, így néhány hét után újra próbálkoztam, immár sikerrel. Párszor telefonáltam, talán harmadjára felvette, kis kitartás szükséges hozzá. A telefonban hangja kedves volt, mindenről informált készségesen. 2 napra előre lefixáltuk.
  • Megközelítés:

    Örstől egy nagyobb kőhajításnyira, a fináncok búvóhelynek közvetlen közelében :)
    Nem okozott nagy gondot idetalálni, bár pici segítséget a kértem mind a navitól, mind pedig Tiától.
  • Helyszín:

    Emeletes panelház, a pecó belülről igényesen berendezett és felújított. Aftermarket fürdőkabinos megoldás a vizesblokkban, temérdek tusfürdő és szájvíz áll a MT-k rendelkezésére. Játszószoba mérete pont jó, elég tér van az ágy minden oldalán, illetve akad egy csinos kis artdéco stíl sezlon, amire a textilt pakolhatjuk. Csilli csuporban rózsa a sublóton. Az ágy maga méretes, kemény, nincs pereme, tökéletes a feladat megoldásához.
  • Lány külseje:

    Na erről nehéz lesz elfogulatlanul írni. Tia nagyon vonzó, alakja számomra 10/10es, ha a szótárba a homokóra alkatra keresnénk lehet Tia képeire fogunk bukkanni. Arca más volt mint amire számítottam, de alapvetően helyes, nekem kis/szomszédlányos benyomásom volt. A cicik világbajnokok ,feszes kemény eredeti, a popsi szintén.
  • Action:

    Az elindulásomat direkt jócskán korábbra időzítettem, mert tudtam át kell jutnom még a városon, de ez vajmi kevésnek bizonyult Péntek délután, valakik politikai indíttatású csoportosulásai nagymértékben hátráltatták a forgalom keresztülfolyását a városon, és ezáltal az Én legnemesebb testnedvem Tia szájába belefolyását is. :D Magyarán..félórát késtem, de amint láttam hogy nem jön össze csörgettem Tiát, és ő volt olyan rugalmas és megengedte hogy később kezdjük a szeánszt. Odaérvén kis útbaigazítást követően megvolt a kapucsengő, és fel is szaladtam a lakásba, az ajtó egyből nyílott, hezitálás nélkül beléptem, bár néhány pillangó a gyomromban volt elvégre kicsit húztam Tia idejét. Ez láthatóan semmit jelentősebb ellenérzést nem váltott ki benne, nagyon kedvesen üdvözölt, én pedig nem győztem köszönni és bókolni. Illetve szabadkozni hogy mennyire utálok autót vezetni ilyenkor és hogy eredetileg motorral akartam jönni. A szobába invitálva először nem is tudtam mit mondjak neki, de gyermeki zavarom hamar elszállt, és bedobtam pár beszélgetés indító témát,melyre Tia vette a lapot. A házszabályok tisztázása után huss el fürödni, majd ezt letudva törölközővel a derekamon tértem vissza hogy megkezdjem a betervezett kiadós tornámat.

    Tia teljesen meztelenül várt.. alakját látva egy pillanatra megállt bennem az ütő, ezt tuti látszott is, majd széles mosolyra húzva számat fennangon Boldog Karácsonyt kívntam Tiának,... de inkább magamnak :) Sokat nem hezitálva le is kaptam..párszor, hosszú csókcsata, sátorvas merevedik, a kisasszony kifejezetten jól csókol, hamar felveszi a ritmust. Lassan, a csókok közepette elkezdem felfedezni testének bájait, atya világ, milyen kemény és kerek popsi.. most is beleborzongok, mellei is hasonlóan szexik. Egyik kezem a kelyhénél matat, másik a popsiját markolja, de felsejlik, hogy ha itt nem lépek a tettek mezejére akkor még mujának tűnhetek, így leültem elé, a lábát a vállamra tettem, s elkezdtem picit ügyetlen pózban a nyelvemet használni. Rövidke idő után hátradőltem, átadván a terepet Tiának, aki egy szolid francia-leckét mutatott be rajtam. Nem mondanám művészinek, inkább a "korrekt iparosmunka" termína illik ide, a szemkontaktust mondjuk hiányoltam. Ezt eljátszottuk fekve, állva térdelve stb.. Ideje volt hogy viszonozzam, így megkértem feküdjön le, és én is bevetettem nyelvtudásom, lélegzetei szaporábbak lettek időről időre, bár csúcs közelébe kétlem hogy került. Sebaj, még egy kis bemelegítő francia majd a köpenyt felvéve kis síkosítás után missziben támadtam, nagyon kielégítő látvány volt látni magamat ki-be siklani Tiában, próbáltam a gumin át érkező saját ingereimet maximálni, hol gyorsabbakat hol lassabbakat, és mélyebbeket lökve. Néhány perc misszi után kértem a kedvenc pózom: fordítva beleguggolás a farkamba. Ez a látvány és az élmény...túlvilági. :D Tia fáradhatatlanul csinálta a jelentősebb állóképességet igénylő gyakorlatot, néha még talán magához is nyúlt. Mikor kellőképp rögzítettem magamban a látványt és ingereket, kértem hogy fejezze be a szájával. Én feküdtem ő pedig oldalvást térdelve támadott, nagyon jó volt így látni amit művel, kicsit ugyan fókuszálnom kellett de végül a srácok Tia szájában landoltak, nem hagyta abba, sokáig benntartotta és még hosszan ki is préselte a későn jövő fiúkákat. Ez volt számomra a szex csúcspontja. Tia pedig elsuhant a fürdőbe. Kajánul meg is kérdeztem kimenet hogy "akkor most ne kérdezzek tőled semit?" ő pedig zárt mosollyal mondta hogy "nnuuuee" :D Az action után kics törcsi-fürcsi, heverészés, beszélgetés ad-hoc dolgokról, majd látván hogy fogy az időm egy pár csók után újraélesztettem őt, akit nem nevezhetek nevén, Tia pedig az ágyon térdelve bemutatott egy újabb francia-leckét, fókuszáltam hogy gyors legyen, picit irányítottam a kezemmel, és kb 2 perc után BUMM, újra NFVSZ élmény az érzékeny pillanatokban való kipréseléssel. ahogy kell..Legjobb dolog a világon :)

    Megköszöntem ténykedését, törölközés, majd laza csevi közben elkezdtem magamra kapni a gönceimet, tudván, hogy késtem, nem tervezvén kitölteni az egy órát teljesen.
    Dolgaimat rendszerezve megköszöntem Tiának a karácsonyi ajándékomat, szájrapuszi s huss, vissza a téli szürkeségbe
  • Elszámolás:

    A bokrétát a végén adtam oda, szó sem esett róla, Új átlag.
  • Összkép:

    Tia egy bombázó testtel megáldott szomszédlány-típusú csaj, aki garantált szinten szolgáltat, igazi profi benyomását keltette, első tali, néha még csikorogtak a fogaskerekek a pózoknál, kicsit ismerkedős jellegű volt, meg itt-ott hiányzott a "flow-élmény" de ha bejáratódik a viszony ez sokkal jobb is lehet. Alapvetően nyugodtan tudom ajánlani az összes MT-nek, nem fognak csalódottan távozni, ahogy én sem.
Happy Massage