• Vivien

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon történt,gyorsan felvette és készségesen minden infot a rendelkezésemre bocsájtott.Kellemes hangja van már a telefonban.
  • Megközelítés:

    BKV-val két irányból is könnyedén megközelíthető a helyszín.Autóval ahogy láttam azért macerás lehet a parkolás.Én a tömegközlekedést választottam.
  • Helyszín:

    Nagyon nem néztem körül a lakásban,de egy nagyobb méretű patika állapotra felújított bérház lakása az Xemeleten.A fürdő makulátlan tiszta, a tethelyszín kicsit zsúfolt(hatalmas francia ágy kihasználatlanul plusz masszázspad)Kellemes fények és tisztaság mindenhol.Amit viszont hiányolok pár tükör,hogy masszázs közben is legeltetni lehessen a tekinteteket ezen a tündéren.
  • Lány külseje:

    Vivienről csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. Egy picike csajszi,de mintha maga a jóisten formálta volna különös gonddal. A képeken látható bombasztikus alak élőben méginkább sokkoló. Azóta lett pár tetoválása,ez lehet valakit zavarhat. Arca rendkívül bájos és a kitakarás csakis diszkréció miatt van. Egy nagyon mutatós kis fekete szettben fogadott,ami aztán a masszázs alatt lekerült.
  • Erotikus masszázs:

    Masszázsa kellemes volt,szakavatott mozdulatokkal haladt vállaktól a lábak irányában. Erős sport masszázstól messze van,szóval aki ilyesmit kedvel az jobb,ha nem Vivient választja. A szakavatott mozdulatokat fűszerezte néha egy kis be-be nyúlással is jelezve a jövőmet. Közben kellemesen elbeszélgettünk az élet nagy dolgairól.Kedves és tényleg odafigyel arra amit mondasz és szivesen csacsog magáról is.
  • Levezetés:

    A kultikus vezényszó elhangzása után (megfordulhatsz) készségesen vártam a folytatást. Itt kell megjegyeznem,hogy Viviennek már a hangja olyan erotikus,hogy attól képes felhúzni egy kiéhezett férfiembert. Szóval hagyta,hogy taktilis vágyaimat kiéljem az ikreken,hiszen ezért megy az ember.de emellett egész kis teste maga a tökély. a feneke is megérne egy külön nagymisét. sokat sportol emiatt olyan feszes,hogy csak na.Sajnos vörös napok voltak,szóval bugyi maradt és a kölcsönösség elmaradt. Kellemesen franciázik közben kéjes hanghatásokkal ami ugyancsak tüzelni tud.néha fel fel nézett rám,amitől szinten készen voltam. Aztán megbeszéltük,h a melleire végzem be sorsomat.így hol cicicsuszka hol francia váltakozásában végeztem be. utána kis dumcsi és zuhany,ahova bekísért és segített készséggel lemosni az olajat rólam.
  • Elszámolás:

    Telefonban elhangzott pesti átlag virágcsokor egy átlagon felüli élményért.
    Sőt még felváltani is tudott,amiért külön köszönet neki.
  • Összkép:

    Viviennek javasoltam,hogy esetleg készíttessen egy törzsvendég kártyát,mert én tuti kiváltom. Mindenkinek ajánlani tudom csak,aki egy kellemes órát szeretne egy kellemes társasággal. Csak vigyázni kell rá,hogy sokáig élvezhessük társaságát.
Happy Massage