• Anna

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az oldalon sok gyönyörű és kedves hölgy hirdet, számomra az első, az istennő Anna, akivel mindig különleges élmény és nagy öröm a találkozás! :D Szívesen hallgatom kedves hangját is, de mivel sok vendége van, sms-ben kértem időpontot jó pár nappal a randi előtt. Jött is hamarosan a válasz, mehetek, vár szeretettel.
  • Megközelítés:

    Nyolcadik kerület egyik mellékutcájában található a népszerű szalon tömegközlekedési eszközökkel és kis sétával, valamint autóval is megközelíthető. Parkolóhely mindig akad az utcában, olykor a ház előtt is.
  • Helyszín:

    Nem, ez nem lehet más, mint tréfa – mosolyogtam, amikor láttam, hogy Anna sms-ben megírta a bejutási információkat (kapukód, emelet, lakás), hiszen rendszeresen megfordultam itt az utóbbi 5 és fél hónapban. Mikor megérkeztem, az ajtó kinyílt, beléptem és a szokott formában – széles mosollyal, szoros öleléssel, simogatással – üdvözöltük egymást. Hosszú másodpercekig álltunk így, aztán néhány puszi és meleg szavak után kibontakoztunk egymás karjaiból, majd levettem cipőmet. Közben ránéztem a lányra, megdicsértem, hogy most is milyen szép, s ettől kezdve nem is vettem le róla a tekintetemet.
    Az előtérből a nagyobb szobába vonultunk, ahol pad és tatami található, a falon tükrök. A pad mellett újra átöleltük egymást, percekig örültünk egymásnak, beszélgettünk, majd levettem ruháimat és a fürdőszobába mentünk. Zuhanyzás előtt Anna kedvesen megcirógatott, aztán távozott, én pedig a kádba léptem és tisztálkodni kezdtem. Az előkészülethez minden szükséges eszköz megtalálható itt: tusfürdők, dezodorok, fogkrém és fogkefék, szájvíz, tictac.
    A szalonban több lány rendel, néha felcsendül a nevetés, de ez nem zavaró, hanem természetes.
  • Lány külseje:

    Anna szemet gyönyörködtető igazi gyöngyszem. Huszonéves lány, tökéletes alakkal. Elbűvöl, szívemet megdobogtatja ezúttal is, ahogy kedves arcával, mosolygós ajkával, ragyogó szemével rám tekint. Hosszú haját feltűzve fogadott, ajkán piros rúzs, harmóniában a fehérneműjének színével. Sudár lány, formás keblekkel, feszes popsival, dereka karcsú, csípőjének íve kellemes. Bőre bársonyos, illatos. Perfect!
    Nem a külsőhöz tartozik, de a teljesebb kép kedvéért hadd említsem, hogy árad belőle egyféle angyali kedvesség, a figyelem, kész arra, hogy adjon, pazar nagyvonalúan ajándékozzon.
  • Erotikus masszázs:

    Az adatlap szerint különböző masszázstípusok közül lehet választani. Biztos vagyok abban, hogy a masszázs műfajában is kiváló Anna, ebből viszont korábban és most sem tapasztalhattam, akárhány órát voltunk együtt, erre nem maradt idő. Ezúttal is a meghittség, az érzékiség fémjelezte együttlétünket.
  • Levezetés:

    Nem töltöttem a szükségesnél hosszabb időt a fürdőszobában, siettem a csoda, a meghitt, érzéki örömök helyszínére. Hamarosan belépett Anna is, immár melltartó nélkül. Keblei nem nagyok, de nagyon szépek, mintha a legnagyobb szobrászművész faragta volna azokat.
    A lány lepedőt terített a tatamira, s ahogy terpeszben állva előre hajolt, azonnal forrni kezdett a vérem. Mire fölegyenesedett, már mögötte álltam, hozzá simultam, jól érezhette mocorgó vágyamat. Neki sem kellett több, popsiját hozzám nyomta. A pulzusom szaporán vert miközben szorosan öleltem, melleit markolásztam és nyakát csókoltam. Ő fejét hátra fordította, hogy zamatos ajkaihoz is hozzáférjek, majd megfordult, így folytattuk a csókolózást. Istennőm mellett úgy éreztem, mintha az Olymposz hegyén lennék, ajkainak harmatozása, finom ambrozia csókjai megrészegítettek.
    Kis idő után a tatamira feküdtünk, ott folytattuk az ölelkezést. Anna kivette hajából a csatot, megrázta fejét és hosszú barna haja vállára, hátára omlott. Káprázatos volt! Fölé hajolva jó ideig csókoltam és simogattam, közben a zene ritmusára kecses, látványos mozdulatokkal cirógatott. Lejjebb csúsztam és a gyönyörű melleket pusziltam, az érzékeny mellbimbókat nyalogattam, amelyek azonnal keményedtek.
    Aztán cirógatni kezdtem a lányt, arcát, nyakát, melleit és hasát, így értem el középpontjáig. A piros bugyi még takarta a hölgy szemérmét, én egyelőre a ruhán keresztül simogattam. Lassan, mint az olló, úgy nyílt szélesre Anna két látványos lába. Itt volt az ideje, hogy megszabaduljunk az utolsó ruhadarabtól, aztán a lány combjai közé férkőztem… legérzékenyebb része fölé hajoltam és megízleltem. Finom… Nagyon! Puszilni, nyalogatni kezdtem az ápolt kelyhet, amely kitárult előttem. Először lassan, majd egyre mohóbb falánksággal. Aztán ujjamat is a gyönyör barlangjába csúsztattam. Sóhajok, nyögdécselések, remegések jelezték, hogy jó úton haladunk. Akkor a szépséges tünemény dereka alá nyúltam és megemeltem csípőjét, hogy jobban hozzá férjek nedves, nyálas öléhez. Anna teste megfeszült, s ő még inkább megemelte derekát, felkínálva legérzékenyebb részét. Nem kellett sok idő, sikerült kedvére tenni!
    Anna pihegett, én combjai között gyönyörködtem benne, majd ismét kényeztetni kezdtem. Pusziltam, nyaltam forró, nedves ölét. Aztán dereka alá nyúltam, mire ő újra megemelte csípőjét. Az érzékeny puncit újra szenvedélyesen nyaltam, amit a lány meghálált, hangosan elélvezett, majd lerogyott a tatamira.
    Kis ideig egymás mellett feküdtünk, aztán Anna föltápászkodott, s mondta, most ő fog kényeztetni. Tudtam, hogy jó kezekben vagyok, így mosolyogva hagytam, hogy átvegye az irányítást. A lány lábaim közé mászott, aztán olajat vett kezébe és csábos tekintettel ágyékomra csorgatta. Ó, mennyire szeretem tekintetét! Anna lágyan, érzékien megérintette férfiasságomat, ami egyre inkább ágaskodott kezei között. Aztán a lány előre hajolt és ajkai közé kerültem. Színes, változatos kényeztetést kaptam, egyszer lágyan, érzékien nyalogatott, máskor eltűntem ajkai között. Nagyon tetszett ténykedése, biztosan haladtunk a beteljesülés felé. Szememet olykor behunytam és csak élveztem azt, amit művel, máskor a tükörből követtem az eseményeket.
    Még többet akartam, ezért kértem, forduljon úgy, hogy én is hozzá férjek. Anna fordult és elém tárult puncija és popsija. Nyalni-falni kezdtem, közben ő ajkaival kényeztetett. Csodálatos percek voltak, mindketten közeledtünk a célhoz. Anna kezei közé vett, én meg szenvedélyesen nyalogattam. Mindkettőnk nyögdécselése erősödött, aztán elérkezett a pillanat, jött a mámorító vég, én robbantam és a lány harmadjára is elélvezett. Nem mozdultunk, ő feküdt rajtam, fiatal teste egybeolvadt az én testemmel, s élveztem, hogy magamon érezhetem. Lassan lecsillapodtunk, aztán következett a tisztogatás, majd a végén boldog mosollyal köszöntük meg egymásnak az együttlétet.
    Az utolsó percekben egymáshoz bújva beszélgettünk.
  • Elszámolás:

    Nagyon szerény a mértéke az élményhez képest. Az átlagos rózsacsokrot az elején adtam át csekély ajándékok kíséretében.
  • Összkép:

    A beszámoló elköszönés is részemről. Jó ideje érik már bennem a gondolat, hogy abbahagyom itteni pályafutásomat. Sok csodás hölggyel találkoztam, szép élményekben volt részem, ezekért köszönet nekik.
    Annához közel fél éve jutottam először, hamar megragadott szépsége, kedvessége, egész lénye! Rendszeresen visszajártam hozzá nem kis távolságból is. Minden együttlét csodálatos volt Vele! Azt tudom megerősíteni, amit férfitársaim beszámolói zengenek róla, csodálatos hölgy, élmény vele minden randi!
    Mindent köszönök szépen, kedves Anna!
Happy Massage