• Jázmin

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elsőre felvette Jázmin és leszerveztük a talit :)
  • Megközelítés:

    Jó megközelítés. Könnyű odatalálni, már sokadjára voltam szóval ment csukott szemmel is a drága Jázminhoz való eltalálás.
  • Helyszín:

    Szuper modern lakás, tágas fürdő , sok tusi közül lehet válogatni, Jázminhoz illő kecó. Fullos felszereltség, modern, fiatalos lakás.
  • Lány külseje:

    Képnek megfelelő álomszép Jázmin :) Imádom a szőke hosszú hajú, nagy mellű nőket és Jázmin ebben a kettőben is a maximumot hozza. Mint sok más egyébben ;)
  • Action:

    Már nem először voltam Jázminnál. Puszi, kedves ölelések,üdvözlés, kis csevej. Hideg volt ezért megkínált teával majd gyors tusi. Már tudta mi a kedvencem leteszteltük nem egyszer :)
    Tusi után beléptem a szobába egy kis semmiségben fogadott azt szépen előjáték közben levettem, eljátszottam a melleivel és a nyakával. Már a kobrám támadta, de mondtam neki először én akarom kényeztetni, hisz annyira kedves szokott lenni. Szépen meg is jött a hangja Jázminnak és elröppent a drága. Aztán már mondta is, hogy most ő szopna le . Nem is tiltakoztam, szeretem mikor ilyen aktív egy angyalka :) Szépen furulyázott aztán szóltam neki húzzunk vegyvédelmi ruhát és üljön bele. Kellemesen el is helyezkedtünk és elkezdődött a vad vágta. Eleinte lassan majd egyre tempósabban kezdte Jázmin adagolni a gyönyörű punci csattogást. Igen szuperül csinálta, lihegett ,nyögött és pornósan mondta, hogy "Ez az dugj meg jól" . Nagyon élvezem vele mindig az együtt léteket. Aztán mikor közeledett a vég szóltam neki hogy itt az idő. Erre mondta "Lőjem tele a punc1ját g3civel" Nagyon izgató amikor ilyen csúnyán beszél és tele is lőttem a vvt , hagyott lenyugodni igazi kámaszútra tündérke :)
    Aztán adott egy masszást pihenésképpen a hátam megmaszírozta és én is megmaszíroztam a melleit aztán kezdődött a következő kör. Hasonló puncinyalós felállással kezdtünk, hisz nem győzök neki hálákodni eleget amiért ilyen szuper tündérszexyhercegnő. Ténykedésem ismét siker koronázta , aztán szóltam üljön bele kicsit pacizzon, majd váltottunk kutyusba mert az az ő kedvence. Nah itt megjött rendesen a már sokak által dicsőített pornós stílusa, ami nekem is a nagy kedvencem. Eleinte lassan adagoltam neki , bíztatott hogy "Dugd szét a punc1m rendesen és társai.." nagyon kellemes volt ez a póz is és Jázmin is élvezte brutálul. Már szakadt rólunk a víz aztán szóltam neki itt a vég lassan. Erre megint bíztatott , hogy "Lőjem tele gecivel". Meglett az eredménye. Hatalmasat élveztem és hagyott lenyugodni magában még adagoltam neki rendesen. Igazán szuper élmény mindig Jázminnal lenni és most sem volt máshogy. Legközelebbi talinkat már alig várom így karácsony előtt lesz még egy beztosan :)
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt elszámolás volt a végén adtam oda. Átlagnál picit magasabb, de az együttlét kárpótol mindenért :)
  • Összkép:

    Személy szerint nekem Jázmin a nagy kedvencem. Aki egy igazán kedves, aranyos és nagy szexuális kultúrával rendelkező nőhöz akar menni ,csak ajánlani tudom.
Happy Massage