• Ingrid

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyeztetés telefonon ment, nem könnyű időpontot találni , de megéri.
  • Megközelítés:

    Délbuda egyik forgalmas útjához közel van a kuckója. Bkv sokféle és sűrű , parkolás nem egyszerű de megoldható.
  • Helyszín:

    Új építésű ház felső emeleteinek egyike, de van lift és a diszkréció is rendbe van. A kis garzon a célnak teljesen megfelel, mindenhol rend és tisztaság. Fürdő az egyik legjobb az oldalról.
  • Lány külseje:

    Az oldalon több tucat kép van, de a valóság az igazi. Nekem nagyon bejön, mivel ott kerek és gömbölyű ahol kell és ott vékony ahol kell. Arc és alak olyan, hogy az utcán vagy a plázában az ember fia jóízűen csettint : ez jöhetne egyszer - ötször !!
    Amolyan igazi bombázó , pont az én ízlésemnek megfelelően.
  • Erotikus masszázs:

    Ha nem is vagyok annyira törzsvendége, de már jó néhányszor jártam nála , ezért tudtam ki és mivel vár. Most sem csalódtam, a félhomályba nyílott az ajtó , gyorsan beosontam és az előszobába ott volt Ingrid egy szál necc háló szerű valamibe. Legszívesebben ott lerohantam volna, amikor megölelt mint régi ismerőst, de a nő sikolyokat csak a hálószobába szeretem és nem az előszobába, de amilyen hideg volt a kezem valószínűleg csak az utóbbi lett volna :)
    Sokat nem cicóztam , gyors fürdés kézmelegítéssen és irány a tetthely. A program az ágyon kezdödött , mert utánna könnyebb a hason fekvés, de erről később.
    A masszázs kitünő, nagyon odafigyel a kényes pontokra és azokat a megfelelő erősséggel és időtartamba veszi kezelésbe. A falon kirakott 7-8 oklevél látszik, hogy nem véletlenül van kiakasztva. Mivel csak 1 órára tudtam menni, így ikább csak a lábakra , combokra jutott idő de az rendesen meg lett dolgozva.
  • Levezetés:

    Na igen , ez a rész ami a legizgalmasabb Ingridnél. Valószínűleg egyénre szabott. Még emlékezett, hogy korábban mivel kezdtük, így irány az ágy ahol kihámozhattam a necc ruhából és kedvemre simogathattam és kényeztethettem a domborulatait, majd egy kiadós francia órát tartottam aminek meglett az eredménye ( állítólag, ahogy Ő is mondta a bajszom is segített :) , de a nyelvmunka is intenziv volt.)
    A ténykedésem nem maradt jutalom nélkül: én is kaptam egy nagyon jó NF-t . Volt ott minden amitől a velem egykorú jól tudta érezni magát, rúd kényeztetés, golyó nyali , gát és ánusz simi. Végül egy vegyes francia és kézi megoldás után nagyot tudtam durrantani.
  • Elszámolás:

    Nem a also kategoria , de szerintem teljesen korrekt. Nincs matekezés a helyszínen, ennyi és kész. Nem tudok extrákról , ez így rendbe van
  • Összkép:

    Az idén már többször voltam és jövőre is fogok menni. Nagyon kedves hölgy , ha kedves és úriember vagy akkor biztos , hogy Ő is nagyon odaadó lesz. Nekem az egyik igazi kedvencem
Happy Massage