• Vivien

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR egyeztetés volt. Gyors és egyszerű. Másfél óra helyett most csak 1 órát maradtam. De majd hamarosan újrázok.
  • Megközelítés:

    Belváros szíve. Kocsival az utcán lehet parkolni vagy a közeli szálloda mélygarázsában. Arra figyeljetek hogy fél óránként 200 Ft és rögtön órára számolnak, tehát le akartak venni. Mivel másfél órát voltam ott. Szerintem egyszerűbb a BKV 6-os vili + egy kis séta.
  • Helyszín:

    Belvárosi lakás x.-ik emelete. Belső körgangos tiszta rendezett ház. A lakásba lépve tisztaság és rend fogadott.
    A fürdő tágas és minden szempontból megfelelő. Felújított és tiszta volt. Többféle tus és tiszta törülköző.
    A masszázs szoba egy kis hálószoba jellegű helyiség ahova fel van állítva a masszázspad. Halk zene telefonról, és gyertyák körben mindenhol. Igazi ellazulós és közvetlen hangulatú helyiség ez.
  • Lány külseje:

    Mostanság nem látogattam meg ilyen jellegű intézményeket, de amikor megláttam a képeit úgy döntöttem ideje visszatérnem. Nem is bántam meg.
    Az arca kicsit más mint amire számítottam. Helyes de nem egy mai vékony hosszúkás arcú modell lány arcát képzeljétek el hanem egy igazi magyar lányt idézzetek magatok elé. Senki se értse félre helyes lány nagyon!
    Tovább haladva természetesen lefelé, elképesztő és egyben műremeki kivitelezéssel megáldott (nem cicik mert ezek nem azok) MELLEI vannak. Igen így nagy betűvel. Ehhez bomba alakja van és beton kemény feneke. Ha egyet kívánhatnék a Jézuskától így kari előtt akkor nem is kéne sokáig töprengenem mi vagyis inkább kis is legyen az. Bárki is csinálta "Mestermunka".
    Fekete sexy szettben fogadott. Gyerekek......!!!!!!
  • Erotikus masszázs:

    Zuhany után felfeküdtem a masszázs ágyra. Kérdezte hogy krémmel vagy olajjal kérem a masszázst.
    Végül a krémre esett a választás mély hidratálási szempontokat erősen figyelembe vége.
    Hassal lefelé kezdte rajtam a masszázst. Erős kis kezével és az alkarjával végezte a lazító nyugtató mozdulatokat. Hátamat derekamat majd a farpofákat is kezelésbe vette.
    Kellemes lazító masszázs, nem erős sport masszázs. Én külön kértem is hogy semmiképpen se legyen erős. Közben kellemes beszélgetés az élet és az Ő mindenféle dolgairól. Kellemes partner ebben is. Egy percre sem éreztem a vendég érzését amit már máshol 1-2 alkalommal megtapasztaltam. Főleg pozitív ez annak függvényében hogy most találkoztunk először.
  • Levezetés:

    A masszázs végével kérte hogy forduljak meg. Ennek nagyon szívesen eleget is tettem.
    Ledobta a melltartót én pedig ledobtam az agyamat. Ott keresgéltem az akció utána a szobában.
    Kézzel majd érzéki szájmunkával hozott egyenes, az ég felé mutató állapotba.
    Változatosan és nagyon izgatóan csinálta. Közben markolásztam a fenekét ami hihetetlenül sportos kemény.
    Megkérdezte hogy szeretném-e az ezredest a mellei közé tenni. naná! És már olajozta is az ikreket és két kézzel a melleit fogva verte a legnemesebb részemet. Majd újra szájjal majd ismét kebellel izgatott.
    Közben nézett és figyelte a reakcióimat. Élvezte hogy hatalma van felettem. Szemébe néztem pusziltam markoltam a melleit. Izgatott és bírtam amíg csak lehetett. Majd egy isteni pillanatban a melleibe élveztem. K.O.
  • Elszámolás:

    Bp-i átlag. Se több se kevesebb. 1 óráért máshol is pont ugyanennyi az ott-tartózkodás lehetősége.
  • Összkép:

    Ilyen Nőket adjatok nekünk! Ilyen melleket és popsikat nekik! Adjatok hatalmat nekik hogy kényszeresen élveztessenek játszanak velünk. Olyan szemeket melyek tegnap rám néztek. Minden szempontból tökéletesen éreztem magam. Rosszat nem akarok, de ha tudnék sem írnék. Vigyázzatok rá!
Happy Massage