• Aliz

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Helló Zorba kolléga!

    Aztakutyafáját! Ez volt az első reakcióm mikor reggel megláttam az írásodat. Ez nem egy Pilinszky négysoros...
    Már este van, most van időm elolvasni az írásodat és megpróbálok a magam módján reagálni is rá.
    A könnyű kapcsolatfelvételről csak azt tudom mondani, hogy volt már olyan visszajáró vendégem aki megsértődött, hogy soha nem tudott elérni. Mondtam neki, hogy jó időben kell hívni, ennyi a titok.Te pont így csináltad. Azért azt halkan megjegyezném, hogy a rugalmasság mintaképe hidd el nem én vagyok. Ha valaki jó időpontban akar jönni és kedvem is van vele találkozni akkor nagyon várom, ha bármelyik feltétel nem teljesül akkor ott a rugalmasságomnak már vége is van.
    Ismerjük egymást már egy ideje, találkoztunk jópárszor. A mi kapcsolatunkra azt mondanám, hogy a lassú víz partot mos klasszikus esete. Emlékszem mikor legelőször nálam jártál. Nem volt egy nagy durranás. Bár azt azért nem hiszem, hogy rosszul érezted volna magad, inkább olyan langyos muzsikának nevezném a dolgot. Legnagyobb megdöbbenésemre kis idő múltán visszajöttél. És utána újra és újra. Emlékszel, hogy többször megkérdeztem tőled, hogy biztos hozzám akarsz jönni? Azt gondoltam biztos nem ért rá más, vagy a járt utat a járatlanra nem akarod lecserélni. Te pedig sejtelmesen mosolyogva válaszoltál, hogy higyjem el nem olyan rossz neked itt nálam. Mostani randinkon is felhoztam a dolgot, hogy szerintem én nem is igazán vagyok az eseted. Ez nem egy szemrehányás akart lenni csak egy egyszerű ténymegállapítás, mert úgy gondoltam téged megismerve, hogy neked a visszafogottabb, kevésbé harsány, nyugodtabb nők tetszenek, akik olyan kis aranyosak, picik és törékenyek. Ezek pedig nem az én ismérveim. Erre te viccesen meg is jegyezted, hogy alap esetben nem az olyan típusú nők szoktak neked tetszeni mint én. De azt hiszem kezdek neked hinni, hogy én sem verem le a lécet. A legutóbbi találkozónk végén pont azt kérdeztem, hogy mi lenne ha még tetszenék is neked. Mióta megismertük egymást nagy utat jártunk be, messziről indultunk, és végül sikerült jól egymásra hangolódnunk. Érdekes számomra a mi ismeretségünk. Kutatok az emlékeim között, hogy volt-e már hasonlóban részem. Mindig mindenkivel nem éghet maximális lángon a hév több okból is: én sem arathatok mindenkinél elsöprő sikert, és persze nem egyforma hatást vált ki belőlem minden vendég, és van aki nem is igényli az egetrengető találkozásokat, csak egy könnyed és felejthető kikapcsolódást szeretne. De általában amilyen az első masszázs közel hasonló szokott lenni a többi is. Akivel elsőre is kirúgjuk a ház falát, azzal valószínűleg utána is mindig rugdosni fogjuk. Akivel meg a lágyabb és visszafogottabb vizeken evezünk ott nem hajózunk át a viharos tengerek felé. Jó érzékkel meg tudom érezni, hogy a másik épp milyen személyiség, mire van szüksége. Nálad ez a szuperképességem csődöt mondott. És nem mellesleg te is egészen más vagy most mint hetekkel ezelőtt.
    Viszont egy apró megjegyzést kérlek engedj meg nekem: nem szeretem az érett kifejezést. Igazából semmilyen téren nem szeretem ha valami érett. Még gyümölcsből sem. Az alma nekem akkor jó ha harsogó és egy nagy klasszikust idézve ropog a fogam alatt, a körte se legyen szottyadt hanem jó kemény és a banánt pedig csak akkor tudom megenni ha egy kis barna pötty sincs rajta, a színe inkább zöldessárga és az íze inkább fanyar mint édes. Szóval nekem erről a szóról a szottyadt körte jut az eszembe ami egész gyerekkoromat végigkísérte. Akkoriban mintha nem teremtek volna kemény gyümölcsök a fán. Butaságokat írok? Lehet. Zavar ez engem egy kicsit is? Egylátalán nem.
    Kissé elfogult vagy te Zorba kolléga nem gondolod? Írod, hogy milyen küldetés-tudatom van és képes vagyok a találkozás végén megmaradt kis időben gyorsan átmasszírozni téged. Ez mind szép és jó, de emlékezz csak vissza a kettővel ezelőtti randinkra mikor azzal fogadtalak, hogy ma biztos nem tudsz rávenni arra, hogy masszírozzalak ezért mással kell elütnünk az időt.
    Az én öntörvényűségemmel és a nem túl szabálykövető természetemmel szerinted meddig húznám egy multinál? Meglátásom szerint nem sokáig.
    Bevallom imádom ezt a munkát. Olyan sok pozitív visszajelzést kapok minden nap mintha minimum a rák ellenszerét találnám fel. Az a dolgom, hogy beszélgessek, viccelődjek, érezzem jól magam és legyek igazán nő. Álom meló és még a fizu sem rossz.
    Persze, persze egy illúzió az egész, de mikor benne vagyok néha még nekem is hihetőnek tűnik. Főleg olyan partnerek mellett mint amilyen te is vagy.
    Nem értem mi van velem, mostanában mindenkinek csupa szépet és jót írok. Vagy valaki megátkozott vagy a karácsony idején jelentkező szentimentalizmusom így tör magának utat.

    Ennyi telt most ettől a vérszegény nőtől, na meg még egy nagy köszönöm!

    Hamarosan találkozunk...

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Telefonon beszéltük meg a randi időpontját. Alizzal nagyon könnyedén ment a kapcsolatfelvétel, már a harmadik kicsöngésre felvette a telefont. A hölggyel már több alkalommal is találkoztam így szinte régi ismerősökként beszélgettünk. Ha ha ha biztos vagyok benne, hogy már én is kaptam valamilyen vicces nevet a telefonba mentett számom mellé, amin felvétel előtt jót kacaghat a hölgy, mert eddig bármikor kerestem mindig üde és gyöngyöző hanggal válaszolt kérdéseimre.
    Viccet félretéve, ezt a randit már napokkal előre szerveztük. A vége ez a telefonhívás volt, de előtte sok-sok privát üzenet és lehet-e, ekkor, vagy akkor kérdésekkel bombáztam Alizt. Ez a december nem úgy alakult, ahogyan elképzeltem és majdnem bele is törődtem, hogy nem részesülhetek Aliz áldásos masszőri munkájából. Kedves Aliz, köszönöm, hogy az átláthatatlan szervezésemben mégis sikerült közös nevezőre jutnunk, ha nem lettél volna ilyen rugalmas, talán ez a randi, de talán a randik fele sem jöhetett volna össze.
  • Megközelítés:

    A masszázsközpont megközelítése, -hogy el ne tévedjek alapon- navigátorral történt. Itt egy egyenes út jobb oldalán levő társasházról van szó, nincs semmiféle trükkös számozás. Gépkocsival mentem és parkolóhelyet két lépésre találtam a társasháztól. A parkolás nagyon kényelmes és teljesen ingyenes. A tömegközlekedés oldaláról sincs probléma, viszonylag sűrű a buszközlekedés és a buszmegálló is ott van pár lépésre.
  • Helyszín:

    A társasház viszont trükkös, miután megkaptam a kódot és bejutottam a házba itt az emeletek mínusszal számozódnak és a lépcsőn le kell ereszkedni a mélybe :D Lakásba belépve egy teakonyhával kombinált előtérbe léptem be ami egy folyosóban folytatódott tovább. A folyosóról nyílt pár szoba és a fürdőszoba is. Vendéglátóm a legközelebbi szobába invitált, de előtte gyorsan kibújtam a cipőmből és a kabátomból is és az iránymutatásoknak megfelelően beléptem a szobába. A masszőzszoba legnagyobb részét a tatami foglalja el (vagy vastagabb szivacs?) ami körül tükrös fal gondoskodik arról, hogy az ember –mégha fekszik is- vendéglátóját megfigyelhesse munka közben. A sarokban kis komód, fogasokból álló szobainas és egy kis bőrhuzatú pad gondoskodik a belépő vendég kényelméről. A szoba atmoszférája nagyon kellemes, háttérvilágításokkal, halk zenével, finom meleggel és illatokkal találkozik az ember. Logisztika ügyesen ki van találva, nem találkoztam sem másik hölggyel, sem másik vendéggel.
  • Lány külseje:

    Aliz arckitakarással hirdet, de ha ez megnyugtatja a becses olvasóközönséget, akkor leírhatom, hogy egy gyönyörű kék szemű, átható nézésű finom arcvonásokkal rendelkező irtó dögös, hosszú combú, kellemes formás popsijú érett, szépséges szőke nőről van szó. Megérkezésemkor egy bodyban fogadott széles mosollyal és talán –várakozásteljesen- egy kissé felhúzott szemöldökkel. Aliz egész lénye számomra vadító és nagyon csábító.
  • Erotikus masszázs:

    Szobába belépve átadtam Aliznak az ajándékba szánt csokit, amely emlékeim szerint korábban elnyerte a tetszését, majd néhány perc beszélgetés után rákérdezett a hölgy hogy csak beszélgetünk, vagy inkább szeretnék elmenni zuhanyozni. Kedvelem Aliz stílusát, társaságát, okos és művelt nőnek tartom tele érdekes témákkal, rengeteg mondanivalóval, de ezúttal mégis a zuhanyzás mellett döntöttem a társalgás folytatása helyett. Kaptam Aliztól egy puha, meleg törülközőt és elmentem zuhanyozni. Zuhanynál többféle tusfürdőből választhattam, szájvíz és dezodor segített a felfrissülésben. Felfrissülés után visszatértem és Aliz megkért, hogy helyezzem csak magam kényelembe, gyorsan kibújt a bodyból és mellém feküdt. Kicsit sajnáltam, hogy nem én csomagolhattam ki, hisz legutóbb is olyan ügyesen csináltam :D
    A masszázs részre nem itt került sor, hanem egy kicsit később valósult meg, így ezt a részt ezzel a lendülettel át is ugrom.
  • Levezetés:

    Ennek a találkozónak volt némi előzménye. A hölgyet egyszer elcsíptem egy kajla hangulatában és a masszázs részen túl kialakult egy roppant élettel teli vérbő, számomra rendkívül élvezetes finom érintésekkel, simogatásokkal teli, egymáshoz bújós jóízű találkozó.
    Számomra az a találkozó egy csoda volt, majd véletlenül úgy hozta a sors, hogy azt a korábbi találkozót meg tudtuk ismételni.
    Most itt ez a harmadik hmm… Nem is olyan rég a hölgy egy összebújás után megjegyezte, hogy lehet hogy Ő az aki túlságosan határozott, vagy én vagyok félénk, de lehetnék bátrabb is. Nem vagyok bátortalan, de nagyon odafigyeltem arra, hogy a lehetőségeim korlátait ne lépjem át.
    Mindenesetre ezt a múltkori utalást megjegyeztem. Ezek a gondolatok keringtek a fejemben, amikor a mellettem fekvő hölgyet elkezdtem simogatni. Rengeteg időnk volt, így csak csapongva mindenhol megérintve simogattam. Új volt ez a helyzet, Aliz úgy helyezkedett, úgy bújt hozzám, hogy könnyedén tudtam oldalról simogatni. Simogatás közben nem tudtam ellenállni a finom illatos bőrének valahogy az érintések után magától értetődő volt, hogy a simogatásokat puszik is kövessék. Aliztól meg is kérdeztem, hogy lehet –e puszikat osztani, erre a hölgy kéjesen elnyújtózkodott és azt felelte, hogy ha így kérdezem, csípőből azt mondaná hogy nem, de már megvolt az a puszi és folytassam csak nyugodtan. A hölgy teste és a szája is azt mondta, hogy minden rendben, így simogató kezeimet a simogató ajkaim követték. Úgy helyezkedtem, hogy szépen folyamatosan csúztam egyre lejjebb és lejjebb. A finom érintéseknek hála az addig zárt combok elkezdtek kinyílni és a combok belső felén ujjaim felfedező útra tudtak indultak. Amit találtak értékes kincs volt, a hölgy engedett a kényeztetésnek és ujjaimmal elkezdtem simogatni érzékeny területei. Miközben izgattam a hölgyet felcsúsztam és puszikkal végig simogattam Aliz nyakszírtjét, nyakát, majd további puszikkal halmoztam el a hölgy arcát. Aliz helyet csinált magának a karjaim közt és először egy puszit, majd egy finom apró csókot kaptam tőle. Abbahagytam a simogatást, és hogy jobban elérhessem a háta mögött combjai közzé térdeltem egyik lábammal és így csókolóztunk tovább. A helyzet, a póz kissé kitekert volt, Aliz addig fészkelődött, hogy egyszer csak a hátán feküdt és gyönyörű teste minden szépségét felfedte előttem. Nem sokáig bírtam. A hölgy csókjai hívogatóak és nagyon jól estek, de szerettem volna érinteni, simogatni, vagy ne adj isten felzabálni a testét. Valahol csípő tájékán járhattam, amikor megkérdeztem Alizt, hogy lecserélhetem –e a puncijánál a simogató ujjaimat, az ajkaimra. A hölgy válaszára már nem nagyon emlékszem, mert nagyon-nagyon el voltam foglalva, de valami olyasmit mondott, hogy „Ó Zorba, kérlek ne hozz zavarba!” Én ezt igennek vettem, így becsúsztam combjai közzé és először felváltva nyelvvel, ajkakkal és ujjal játszottam. A hölgy puncija finom, illatos és mire odaértem bőségesen nedves is volt. Aliz nagyon jól reagált a kényeztetésre, mély sóhajok, semmihez sem hasonlítható kéjes sikkantások jelezték, hogy ez a franciás játszadozás kezdi elérni célját. Szeretem azt a pillanatot, amikor egy nő eljut addig a pontig hogy csukott szemmel, remegő izmokkal, hegyes cicivel tolja a csípőjét a számhoz. Ez a pillanat megvolt! Aliz amikor levegőhöz jutott -ha jól emlékszem- ezeket a szavakat mondta:- „Na fordulj csak a hátadra kis barátom, nem érdekel engem, hogy csomósak az izmaid, vagy fáj a hátad. Itt most nem lesz addig masszázs, amíg el nem élvezünk (vagy lehet, hogy azt mondta élvezek?). ” A csúszkálós masszázs részt már jól ismerem és nagyon is élvezem de a mostani talán egy kicsit mégis másképp alakult. Aliz gyorsan magára és rám öntött egy flakon olajat, egyenletesen szétkente, először rajtam, aztán magán és kezdetét vette a masszázs csúszkálós része.
    Simogatott, egész testével, cicikkel, lábakkal és puncival is. A hölgy egész teste forrt. Itt eszembe is jutott egy mondása a csevijéből, ami valahogy így hangzott, „egy vérszegény hozzászólás egy vérszegény nőtől”. Itt a vége felé nem akartam bedobni ezt a mondatot, mert jelen helyzetemben ez pont nem volt igaz és a helyzethez sem illett, ráadásnak kezdett hírtelen kevés lenni körülöttem a levegő. Ravaszul van megszerkesztve ez a csúszkálós rész. Aliz lassú erőteljes mozdulatokkal dolgozik, melynek ritmusát egyik pillanatról a másikra változtatja meg. Amikor azt hiszem, hogy megtaláltam a ritmust, megvan a közös összhang, akkor hírtelen változtat egyet rajta, épp csak annyit, hogy hirtelen megint elfogyjon a levegőm és 1000-esre emelkedjen a pulzusom. A csúszkálások közti pihenőben pedig a hölgy hol popsihoz szorítja a farkam, hol rajtam ülve lovagló pózban maga előtt tartva finoman csúszkál rajta. Aliz a csúszkálást puncival kezdi, de kezei szorításával és ujjai játékával fejezi be úgy hogy az neki még biztonságos legyen. Ez a póz lett a csúszkálás vége is. Lassan mindketten sűrűbben kapkodtuk a levegőt, én már nem törődtem az olajjal és próbáltam Aliz testét, a ciciket és mindent amit elértem csókolni, vagy simogatni. Rövid időn belül be is fejeződött a kényeztetés. Nagyon erőteljes és élvezetes élményeket kaptam Aliztól. Miután elcsendesedtem, megvárta, hogy magamhoz térjek letisztogatott elment tisztálkodni és visszatérve mellém simult. Pár percig élveztük a csendet és egymás társaságát, majd az órára pillantva megjegyezte, hogy szerencsém van, mert egy rövid hátmasszázs még belefér ebbe a találkozóba. Aliz profizmusa nem ismer határokat :P ez a nő csak ad és ad :DDDDD Biztonság kedvéért kaptam még egy kis olajat a hátamra, bár ha jól emlékszem az orromig olajos voltam és kezdetét vette a rendhagyó találkozó masszázs része.
    Aliz szakszerű mozdulatokkal végig dolgozta a hátamat, vállamat karjaimat és még a kezemre is maradt türelme. Általában a kezeit használta, de ahol kihívásokkal találkozott, ott alkarral könyökkel, ezek kombinációjával és még a saját testsúlyával is besegített. Az előzmények után nagyon jól esett a masszázs rész. A masszázs végeztével volt még lehetőségem egy pár perces összebújásra, 2-3 perc beszélgetésre és után gyors zuhanyt követően elköszöntem Aliztól. Igen és még felöltözni is sikerült.
  • Elszámolás:

    Aliz néhány hónappal ezelőtt már elmondta a masszázs és a rózsaszálak viszonylatát. Ez azóta nem változott meg, a virágszálakat a randi végén helyeztem el egy megfelelően jól látható helyre. A rózsacsokor mérete megtudható egy telefonbeszélgetésből. Kedves olvasó, ha eddig elvergődtél az olvasással, szerintem érzed Te is hogy nekem megérte.
  • Összkép:

    Valamelyik fórumon egy vicces mikulássapkás avatárral rendelkező kiemelt felhasználó azt mondta, hogy a lányok illúziót adnak, ettől ne várjunk többet. Úgy hiszem Aliz kiemelkedő lesz az illuzionisták közt, mert olyan jól sikerül vele minden találkozás, hogy én bármit el tudok neki hinni.
Happy Massage