• ALICE

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Közepesen könnyen ment. Régebben már próbálkoztam, de akkor nem sikerült időpontot egyeztetni. Most viszont a második nap elértem, és elsőre felvette. Megbeszéltük az időpontot, egy órával előtte hívást szeretett volna, és akkor megadta a címet.
  • Megközelítés:

    A cím teljesen egyértelmű nagyon könnyű odatalálni. A parkolás a ház előtt egyszerű, fizetős, de a legolcsóbb kategória. Tömeggel is egyszerű.
  • Helyszín:

    Régebbi építésű, de felújított ház sokadik emelete. Érkezésmkor épp nyitva volt a kapu, mert egy nagy háztartási gépet szállítottak. A ház sokadik emeletét ezért a lépcsőn közelítettem meg :) Gondoltam egy kis sport nem árt az akció előtt :) A lakás teljesen megfelelő a célnak, a jó, van sok tusfürdő, a vizet normálisan be lehet állítani elsőre. A szoba pici, de nagyon szuper, mert az ágy mellett van egy nagy tükör :) A hely diszkrét.
  • Lány külseje:

    A képeknek teljesen megfelel. Helyes fiatal, nagyon vékony lány pici cicikkel extra feszes bomba popóval. Alice -en nincs egy csepp felesleg sem, majdhogynem látszanak a kockák a pociján. Teljesen jó az összkép, az oldalon kevés róla a kép, előben sokkal jobb. Talán a popsis képe a legjobb.
  • Action:

    Amit itt Alicetől kaptam az nem volt semmi. Nagyon rég nem volt részem ilyen szopásban / szopatásban, de kezdjük az elején. Megérkeztem kijött elém kinyitni a rácsot, és beinvitált. Bemutatkozás, puszi, puszi. Rövid ismerkedés, ami picit furira sikeredett, mert valahogy nem találtunk hirtelen közös témát, de ez csak átmeneti volt. :) Ledobtam a ruháimat, kaptam türcsit, elmentem fürödni. Visszatéve szexi ruciban várt. Állva csókolózni kezdtünk, megszabadítottam a ruháktól, majd egyből a lényegre tértünk: Alice letérdelt, ekkor már félmerev voltam, és azzal a mozdulattal fogta és bekapta teljesen. Huh mondom ez nem semmi: szuper volt látni ahogy a farkam jár a szájában, majd megy le a torkába. A legjobb élmény ebben a részben az volt a mikor térdelt előttem és éreztem, ahogy a farkam a szája végén picit megakad, majd megy le a torkába. Fogtam volna Alice fejét és húztam volna rá a farkamra, de erre nem volt szükség, csinálta magától. Baromi jó érzés volt, így folytattuk picit, majd fordultunk fejlelógatós poziba: kész lettem az érzéstől és a látványtól is simán hagyta hogy úgy és addig toljam ahogy csak akarom, semmi ellenvetés, csak a koppanós torokb*szás, közben szuper hanghatások és öklendezés.
    Megvadulok, ha rágondolok. Egy pillanatra megfordult a fejemben, hogy így csináljuk végig, de ezt szerencsére gyorsan elvetettem, és gumit húztunk. Elölről kezdtük, majd doggyban folytattuk. Nagyon szűk puncija van, külön élmény volt ahogy beraktam neki a vastag farkamat, és a puncija körülölelte a farkamat.. Doggyban a legjobb az volt mikor mögötte álltam és toltam neki ahogy a csövön kifér, és
    közben a hívogató popsiját néztem. Kár hogy ez sajna nem opció nála. Nagyon készséges volt, lehetett keményen tolni, az volt az érzésem, hogy nincs ellenére a dolog nem hárított, hanem még tolta is rám magát. Közben kipróbáltunk még pár pozit az ágyon, a tükör külön jó élményt adott. A végén a gumiban durrantam el. Pici levezetés, hagyta hogy bent legyek, még, majd takarítás. A szünetben dumálgattunk, ekkora már 1000 közös témát találtunk, majd jött a második menet. Már az elején eldöntöttem, hogy a hangsúly az nf -en és kényszerfrancián lesz, de nem akartam kihagyni a puncit sem, ezért újabb fantasztikus dt-s körök után gumit húztunk, és paciban toltuk: nagyon odateszi magát jó és rendesen mozgott a farkamon csináltuk úgy hogy ő mozgott én lustiztam, illetve úgy is hogy ő guggol én pedig tolom csattogósan. Átfordultunk doggyban, itt folytattuk még picit, majd lehúztam a gumit és egy hosszú francia következett. Na itt teljesen elvesztettem a fonalat: Alice gyakorlatilag szétszopta a farkamat: jött a kemény változatos torokdugás: volt hogy lent tartotta volt hogy a torkát dugtam nagyobb mozdulatokkal, volt hogy rátettem a kezemet a torkára, hogy érezzem hogyan jár benne a farkam, volt toroknyálas öklendezés, "sima" szopás, közben játszott a nyelvével a farkamon, zacsi és golyókényeztetés, ami szem szájnak és faroknak ingere :) A menet végén Alice torkára élveztem. A végén még játszadozott a farkammal ami hiperérzékeny lett, és egyszrűen elveszítettem a külvilággal egy pillanatra a kapcsolatot. :) Kaptam egy új és friss türcsit, nagyon figyelmes volt és megkínált még egy pohár vizzel. Elmentem ismét fürödni majd vissza rendeztem az ajándékot és búcsu.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, egy órára mentem, a nagy pesti átlag alatt tíz százalékkal, a szoláltatás minőségéhez képest nagyon kedvező árfekvésű.
  • Összkép:

    Bátran ajánlom Alice -t. Specialitása a DT és kényszerfrancia, ebben kiemelkedő, e mellett csillagos ötös a hozzáállása, és jól néz ki, tapasztalt szolgáltató, aki tudja, hogy mi kell a vendégnek. Mostanában nem szoktam visszamenni ugyanahhoz a lányhoz, de hozzá egészen biztos, hogy még visszamegyek.
Happy Massage