• Tia

 • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
 • Beküldte:
 • Tia reagálása

  Drága Aquilám ! :)

  Köszönöm szépen ezt a csodás beszámolót :) ! Már jól ismerjük egymást így a randink nem is sikerülhet máshogy csak tökéletesen :)) Köszönöm szépen az együtt töltött órákat ebben az évben is , várom a következő randit... :) Nagyon boldog karácsonyt kívánok neked !

  Millió csók ! :)

 • Egyeztetés:

  Hétfőn hívtam. Gyorsan elértem Tiát. Kölcsönösen megörültünk egymásnak. Időpontban gyorsan megegyeztünk és már csak cseverésztünk. Ezután már küldtem is a VTR-t, mit szinte azonnal vissza is igazolt.
 • Megközelítés:

  Számomra új helyen a XIV.-ben egy dunántúli tájegységünkről elnevezett utcában van most Tia búvhelye. Gps ismeri odavezet. Parkolás egyszerű. Hely van és ingyenes, mi manapság kuriózum a "nagy faluban". Tömegközlekedésről kevésbé tudok nyilatkozni, de trolit és buszt láttam a közelben.
 • Helyszín:

  Lakótelep szépen fölújított háza. Nem mai így nagy fák, park, mi vegetációban szép lehet. Ebben a szomorú időben, leveleiktől megfosztva kopaszon várakoznak. Lift nincs,de szükség sincs rá. A ház, a lépcsőház tiszta. Fölérve már nyílt is az ajtó. Jó illatú, frissen fölújított egy szobás lakás.Kedvencem, a fehér szín dominál. Mintha én csináltam volna. Minden külön helyen. A szoba méretes. Nagy francia ágy uralja. rajta friss lepedő és két párna. Kis asztal mécsesekkel. Már ünnepi hangulatot áraszt. meg egy kis puff féle mire a ruháimat raktam. Fürdőszobában egy sarok tusi ízléses üvegajtóval és mosdókagyló. Minden szükséges kellékkel fölszerelve. Tökéletes helyszín.
 • Lány külseje:

  Izgalommal vártam, mint mindég. Egy fehér miniben nyitott ajtót. Azonnal ölelés és puszik. Kicsit eltartottam magamtól és végignéztem. Tökéletes test. Csodás cickók, hozzá illő csodás bimbókkal, keskeny derék, szép ívű csípő, csodásan domborodó popsi, jó fogású kellően kemény, kecses lábakon. Zöld szemei mosolygósan csillognak. Szép ívű szája épen hogy megnyílik és arcán a kis gödröcskék megjelennek. A vörös hajkorona foglalja keretbe. Bőre selymes, fehér, jó illatú és tetkómentes. Nekem a kedvencem. Nem is merem leírni, hogy mennyire. Ja és nem vagyok elfogult. Tény, hogy egy gyönyörű nő, mert ismeretségünk kezdete óta az lett.
 • Action:

  Előszobában le a nagyja. kis csoki átad és már megyünk is beljebb. Mintha egy élő Michelangelo szobor libegne előttem. Utól is érem és egy finom csókot lopok. Vetkőzni kezdek, közben csevegünk. Türcsi és fürdő. Kicsike mondja. Igen,de mi kell méretes.
  Gyorsan végzek és a szobába lépve egy fehér szegélyű fekete bikini kombóban várt.
  Igézően gyönyörű és máris szorosan össze is gabalyodunk. Egyedi pörgő nyelves csókja.
  Lepattintom a fölsőt és meleg mellei testemhez simulnak. A következő pillanatban már bugyiját távolítom. Ebben kis fenék riszálással segít majd lábfejével az ágyra dobja. Törölközőm már nincs is a derekamon, dőlünk az ágyra, mint akiket meglőttek. Csóók, heves fölfedező utakon kezeink. Nem bírok betelni vele. Természetesen reagál mindenre és jelez vissza. Úgy érzem Tia legalább annyira akar mint én Őt. Isteni érzés. Csókolom hol érem. Belefúrom hajába, nyakába orromat és elbódít nőies illata. Mellei imádják a finom kényeztetést. Meg is kapják, mi kijár e csodáknak. Méretesek, rugalmasak. Élmény játszani kényeztetni őket. Széttárt lábai egyértelmű útbaigazítás. Nem is váratom és máris combjai belső felét csókolom, harapdálom. Nyelvem ki és alig érintve kezdem birtokba venni punciját. Finom illat, semmi mellék íz. Csodálatos.
  Egyre hevesebben a vágytól barangolok rajta. Hangja finoman, de érzékelhetően hallik. Szemei lecsukva, arcán a feszült várakozás, koncentráció látszik. És folytatom odaadóan, szívvel lélekkel. Már csípejét is emelgeti, nedvét ontja. Nem tudom meddig jutott, de jelzi és csók és már rám is fordul. Csókolva testem jut el lompimig. Hihetetlen elánnal oldalról "támad". Nyalogatja keresztben, hosszában, majd egyedi nyelvpörgetős kényeztetés. Szopni kezdi. Először hegyét majd szép lassan egyre mélyebben míg teljesen eltűnik szájában. Kicsit rá is segítek. Fenomenális érzés mit hosszan élvezek is. Kezemmel mindent elérek. Hol melleit markolom, mérem érzem súlyukat, hol punciját izgatom. Élvezet a köbön.
  Fölhúzom és fülébe súgom gyere. Már nyúl is és fölpödöríti a védelmet. Finoman, érzéssel fölnyársalja magát és egy változatos, odaadós lovi kezdődik. Fölegyenesedve, majd rám borulva, csókolózva. Élvezzük a mókát, nyögünk és sóhajtozunk. Nem akarom abba hagyni. Alulról segítek. Szinkronban mozgunk. Lompim csúcsközeli állapotban. Kérem a pózváltást. missziben folytatjuk. Lábai szét és szeretkezünk. Kevés nő van ilyen hatással rám. Kontroll megszűnik és egyre hevesebben folytatódik együttlétünk. Fék megszűnik, a folyadék elfolyik. Remegve a kéjtől, hatalmasat élvezek. Ránézek. Szemei becsukva és mosolyog. Lábaival húz magába. Így jön lassan a lenyugvás. Nem sietve szétválunk és megtakarít.
  Hozzám bújva beszélgetünk. Van téma elég. Közös is bőven. Imádom értelmét, nyíltságát mit nyugodt szívvel viszonzok.
 • Elszámolás:

  A már szokásos pesti átlag egy nem mindennapi együttlétért.
 • Összkép:

  Sűrűbben kell Tiát látnom. Elbűvölő teremtés. Mind testileg, mind szellemileg. Amit nyújt, amit tesz, tehetek vele a fellegekbe röpít. Egyedi barátnős találka. Kielégít, feltölt, megifjít. Az idő szomorú, de kit érdekel. Belülről ragyogok és ezt neked köszönhetem Tia. Köszönök minden percet mit rám fordítottál. Az energiát mit adtál nekem. Isteni nő, akarom mondani istennőm vagy nem vitás. Csóókollak
Happy Massage