• Aliz

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Helló Star Lord!

    Fogadjunk, hogy te már túl vagy Az utolsó jedik premierjén? El ne árulj valamit belőle mert akkor ezek a szimrazó kék szemek átváltanak viharos kékbe. Karácsony környékén tervezem, hogy az első nagy hullám után majd én is megnézem ezt a filmet.
    Mikor megláttam a Star Wars-os alsónadrágodat azt hiszem nem is hagytam szó és mosoly nélkül a dolgot. Nekem pedig olyan pizsim van amin Állj át a sötét oldalra! felirat van. Tehát két nagyon komoly ember találkozása volt a miénk.
    Itt az oldalon váltottunk már jópár levelet, és olyan sok -nem csak a kinézetemre vonatkozó- bókot kaptam tőled, hogy amikor bejelentkeztél akkor az jutott az eszembe, hogy bizony fel van adva a lecke. Aztán jöttél, láttál és nyertünk. Azt hiszem mindketten.
    Mikor a masszázs-tudományomat szokták dicsérni sokszor eszembe jutnak a kezdetek. Annakidején mikor elhatároztam, hogy erotikus masszőz leszek és férfiakat szeretnék majd masszírozni sorba vettem az ehhez a munkához kellő kvalitásaimat. Nő vagyok: ez pipa. Beszélgetni kell majd az emberekkel: ez is pipa. Meztelennek kell majd lenni: kicsit prűd vagyok, de majd lesz valahogy. Nem árt ha tudok erotikus és szexi lenni: eddigi referenciáim szerint talán ez is menni fog. Ezeket mind végiggondolva arra a következtetésre jutottam, hogy menni fog nekem ez a munka, dőlni fog a pénz és mindenki nagyon boldog lesz.
    Aztán hirtelen eszembe jutott még egy dolog és kicsit el is bizonytalanodtam. Hoppá! Itt azért lehet masszírozni is kell. Gyorsan beírtam a YouTube keresőjébe, hogy masszázs, megnéztem két öt perces videót, és negyed óra múlva már megint rendkívül vidám voltam, hogy ez is pipa. Másnap pedig megnyitottam a praxist. Aztán egy kedves kolléganőm, Alexa a 11. kerületből elmesélte nekem, hogy ő hogy szokott teljes test masszázzsal kedveskedni a vendégeinek. Én itt csaptam a homlokomra, hogy eddig ez nekem miért nem jutott az eszembe, hogy nem csak hátat hanem más testrészt is lehet masszírozni. Szegény addigi vendégeimnek nem sok bőr maradhatott a hátán, hisz csak azt dörzsölgettem, nyomkodtam amikor nálam jártak. Ez a felfedezés új távlatokat nyitott meg.
    Megnyugtatásul közlöm azóta már kiműveltem magam, mert a mottóm: ha valamit csinálunk akkor azt csináljuk jól vagy hagyjuk abba.
    És ami a legmeglepőbb, hogy abból az időből még vannak vendégeim. Nem is értem hogyan tudtak megkapaszkodni és megmaradni nálam.
    Elnézésedet kérem, hogy ilyen nosztalgiázásra használtam a beszámolódra engedélyezett reagálásomat, de szeretem azt tenni amihez kedvem van.
    Örülök, hogy megemlíetted, hogy szeretem amikor a lábamat kényeztetik. Ez valóban így van, és te ebben is partner voltál. Sokat kedveskedtél nekem a magad visszafogott stílusában. Tetszett, hogy nem az az ajtóstul ront a házba típus vagy, hanem előzékeny és udvarias. Pont olyan a személyiséged ahogy írásban is fogalmazol.

    Nagyon köszönöm a sok bókot, a látogatást és a beszámolót!
    Ha legközelebb jössz akkor tudod milyen zene fog szólni? Király Válogatáskazi, semmi más.

    Üdv:

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Telefonon beszéltük meg, rögtön felvette és emlékezett a kis bókjaimra, amikkel itt a levelezésben szoktam néha boldogítani. Kedves és cserfes hangú nő, valamiért szigorúbbnak képzeltem. :)
  • Megközelítés:

    Meredek budai út sok kanyarral, itt-ott elsuhanó autókkal, sűrű buszjárással, alig 50 méter sétával a megállótól. Nem írhatok részleteket, de meg tudom érteni azt, aki csak a beszámolókból kikövetkeztette a házat, nem lehet eltéveszteni.
  • Helyszín:

    Újszerű, tiszta és modern stílusú ház, a hegyoldali építésnek megfelelően lefelé kezdődnek az emeletek. Óva intek mindenkit attól, hogy emiatt szuterénnek nevezze. ;) Maga a lakás rendezett és szép, semmi zavaró és kizökkentő dolog nem tapasztalható, rögtön elfogott az a bizonyos elvarázsolt hangulat, amikor belépek a nyugis félhomályba, megérzem a masszázsolaj illatát és egyúttal kicsit elakad a szavam attól, ahogy elém libben Aliz.
  • Lány külseje:

    Sokféleképpen meséltek már Alizról, nehéz újdonságot írni. A képei nagyon jól visszaadják, nemcsak a szépségét, hanem a ízléses és elegáns stílusát is. A mozgásában pedig van valami éteri és légies, ami szerintem a táncos múltjának köszönhető (legközelebb kikérdezem róla). A szikrázó kék szemeitől szintén nehéz szabadulni. Egyszerre kíváncsian fürkésző, csábító és fegyelmező.
  • Erotikus masszázs:

    Aliznál van egy finom rituálé: mikor visszajöttem a fürdőszobából, ő már a tatamin fekve várt. Egy szexi kis fekete ruha volt rajta, türelmesen megvárta, ahogy ügyetlenül kihámoztam belőle. Közben persze beszélgettünk is (tud valaki Star Wars-os "ronda karácsonyi kötöttpulcsit" valahol? Mindkettőnket érdekelné). Szabad masszírozni és simogatni is, én az utóbbit választottam. Lassan végigpusziltam a finom selymes hátát, a fenekét, a hosszú lábait egészen a talpáig. Megsúgom, tényleg szereti, ha a lábait kényeztetik. Finom harapdálás, nyalogatás, bárcsak ott lennék még...

    Egymásra hangolódás után után megkérdezte, hogy masszírozhat-e. Halkan szólt a chill out zene, hangulatvilágításban derengett a kis szoba, én hasra feküdtem, ő pedig gyengéden beolajozott és szintén gyengéden, de azért ahol kell, ott erőteljesebben masszírozni kezdett. Nekem ilyenkor általában elakad a szavam, de tudta magától is, hol esik jól, ha úgy jó erősen átgyúr. Nehéz volt megállni, hogy ne puszilgassam, ha közel került a karja az arcomhoz, masszázsolaj ide vagy oda.
  • Levezetés:

    Masszázs után szólt, hogy megfordulhatok, és innentől tényleg színtiszta kényeztetés jött. Szexin és lassan beolajozta magát, és közben figyelte a hatást a szemeimben. :) Nekem innentől csak villanások vannak meg, mert nagyon nehéz úgy a jelen pillanatra koncentrálni, hogy a legszebb álmaidban vagy a főszereplő. Érzékien, masszázsolajtól csillogó testtel végigsiklott rajtam újra és újra, időnként annyira közel egy valóságos aktushoz, amennyire csak lehet. Közben inkább gyengéd és kimért, mint vad, sokkal jobban hasonlít egy romantikus összebújásra, mint egy gátlástalan orgiára. Nagyon figyelt rám közben és ugyanúgy, ahogy a masszázsnál, szavak nélkül is megérezte, mi és hogyan esik jól. Pontosan tudta, mikor hova nyúljon és mikor járok a végemnél. Ekkor megfordult rajtam és az olajtól csillogó gyönyörű feneke és háta töltötte be a látóterem, miközben végleg a kezébe vette az irányítást. Végtelenül elpirulva írom le, hogy igencsak elkalandoztam a nyelvemmel, de szereti a kényeztetést és meg is hálálja. :)
  • Elszámolás:

    Megbeszéltük, a végén kérés nélkül tettem az asztalra. Jellemző a korrektségére, hogy a felkerekítettet látva szólt, hogy kevesebbet beszéltünk meg. Nem tudtam kinyögni, hogy szerintem még ez is kevés azért, amit kaptam.
  • Összkép:

    Aliz látható élvezettel csavar az ujjai közé és ehhez minden adottsága meg is van. Szépséges és intelligens nő, de - nekem, kis illúziókkal teli álmodozónak ez furcsa is volt először, de persze aztán megszoktam - egy pillanatig sem rejti véka alá, hogy rutinos és tapasztalt. Ha megtalálod vele a közös hangot, ami egyébként nem nehéz, nagyon jól megteremti azt a hangulatot, amiben mindketten feloldódtok és gátlások nélkül kényeztethetitek egymást, természetesen az ismert határok között. Fontos róla tudni, hogy határozott, karakán típus, és nagyon szeret irányítani. Ez engem nem zavart egy kicsit sem, másnak megfontolandó. ;)

    Annyi izgalmas dolog történt, de ami nekem örökre emlékezetes marad, az az ösztönös, gyengéd érzékisége, ahogy egy bizonyos ponton teljesen átlátott rajtam és tudta, hogy mire van szükségem, nemcsak testileg, de lelkileg is. Erről nem írok többet, mert megígértem. ;)
Happy Massage