• Emma_és_Bogi22

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon nagyon készségesen tájékoztattak. Rugalmasan egyeztettünk időpontot egy órával későbbre.
  • Megközelítés:

    Nyugatiból gyalogoltam ki. Nincs 10 perc séta. Parkolás szerintem nehéz lehet a környéken.
  • Helyszín:

    Kicsike lakás egy átlagos bérházban. Fürdőszoba, és a baszoba sem valami extra, sőt! Voltam már szebb helyen, de a lányok engem kárpotoltak a hiányosságokért.
  • Lány külseje:

    Nagyon bejönnek a lányok. Mind a kettő anyuka állítólag, de nagyon kívánatos tini anyukák. Olyan popsi van mind a két lány alatt, hogy megszólal. Ha jól emlékszem Bogi a vékonyabb, picike baba punci, baba popsi cuki arc, kicsike cici. Emma picit husibb, de nagyon szexi, baba punci, kerek popsi, mégcukibb arc. Nekem mind a kettő teli találat.
  • Action:

    Rég nem írtam beszámolót, volt néhány negatív tapasztalatom, és el is ment a kedvem kicsit, de újra felkerekedtem, és eme gyönyörű két bájos lányra esett a választásom szerencsére. Régóta bakancslistás pont nálam a két lánnyal való szex, hát megvalósítottam. Beléptem a lakásba, mind a ketten szexi kis semmi ruciba fogadtak nagyon kedvesen. Kicsit megvoltam illetődve, de ők jó fejek voltak, így könnyen túl tettem magam a dolgon. Nagyjából elmakogtam mit szeretnék, és elmentem fürdeni. Mire kimentem, mind a ketten az ágyon voltak. Azt kértem tőlük, hogy smacizzanak egymással. Nagyon szexi volt a látvány. Simogattam mindkettőt, ahol értem, közben Emma elkezdte húzgálni a farkam. Ezután 69be kezdték nyalni egymást. Hol Bogi popsiját nyaltam, hol megcsodáltam Emma punciját, ahogy Bogi nyalja. Emma eközben is ütemesen verte a farkam. Szerettem volna megcumiztatni őket, de éreztem, hogy az túlságosan lerövidítené az aktust, így gumit kértem, és misszibe kezdtem Emmávál. Nagyon jó volt benne lenni, de alig mertem rámozogni, mert izgatottságom igencsak határon mozgott, így inkább csak finoman mozogtam benne. Közben smároltak folyatosan Bogival, aki néha megsimított. Annyira megkívántam a szájukat, hogy a nyelvcsatába én is beakartam szállni. Bogival engedte is (extra), így vele méginkább összegabajodtunk. Ki akartam próbálni Bogit is, ő vele is misszibe kezdtünk. Emma is simizett közben. Néha egész en jó muzsikák csendültek fel a fejünk felett lógó tvből. Megkértem Bogit, hogy forduljunk, és lovagoljon kicsit. Nagyon jó volt, de nem sokáig bírtam. Kiszálltam Bogiból. Kértem, hogy smacizzanak, hogy úgy élvezzek rájuk. Közben Bogi verte a farkam, Emma pedig a golyóimat markolászta. Óriásit élveztem emma mellére, amit 3,5 percig volt kénytelen törölgetni magáról :)
  • Elszámolás:

    Előre kis asztalra.Ketten vannak, így nagyon korrekt. Ennyi ajándékot nagyon megért nekem.
  • Összkép:

    Kicsit esetlen voltam, és nem használtam ki megfelelően a lehetőségeket, de ők nagyon cukik voltak. Ha lepereg a filmem, néhány képkocka az övéké. Köszi csajok :)
Happy Massage