• Betti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    telefonon történt, ám nem nevezném 1eztetésnek. Hiszen azonnal rávágta, h oké, jöhetek bármikor, csak előtte csörögjek, hogy felkészülhessen az /ismételt, ám megunhatatlan/ kalandra
  • Megközelítés:

    korább Azaz a kocsi már i kalandozásaival ellentétben már kb. egy éve ugyanazon helyen rohanja le bámulóit. azaz feltaláltuk a vezető nélküli járgányt, a kormány magától csűr be a parkolóhelyre.
  • Helyszín:

    Ahogyan a hely, úgy a helyszín is stabil. kis fogadórész, jól felszerelt fürdő olyan szűk kabinnal, hogy az együttfürdéskor a víz nem fér közénk, test a testhez simulásának okán. A baszoba alig nagyobb a stílusosan piros színű franciaágynál, tükör a megfelelő helyen. Ahogy Betti is, aki...
  • Lány külseje:

    ne kívánj kívánatos testet, sem csókosabb szájat, ami ezen viharos funkcióján kívül minden másra is kiválóan alkalmas. Különösen a francia nyelvet beszéli kiválóan, különösen fejét lelógatva az ágy széléről, torokra véve a legpicurabb farkincát is. Teste egy izmos amazoné, imádom a hátát, formás lábait, fenekét, szóval úgy ahogy van...
  • Action:

    A hívogatóan nyíló ajtó mögül kirobbanó viharcsaj azonnal komoly teliszájas- mélynyelves csókcsokorral fogad, miközben izmos ujjaival már a farkadat markolja a gatyán keresztül. Utóbbit szinte lerántja rólad, igyekezve minél hamarabb akcióba lendíteni az utóbbit.
    Már hagyománya kisüveges édes pezsgővel koccintás, amit azzal bolondít meg, hogy mielőtt beleinna, lefürdeti benne a makkot. Hagyunk az action végpontozására is egy pár kortyot, szomorú örömmel zárandó tevékenységünket...
    A test a testhez zuhanyozás közben sem tétlenkedik, úgyhogy a baka vitézi kiállásához már nem hiányzik semmi. Meg is kapja jutalmát, torokra véve a katonát, buzgón cuppogva rajta. Hasonló kényeztetésben van része a bozótba rejtőző puncijának, ahol a lepkeszárnyak ugyanúgy megkapják a magukét, mint az egyre keményebben ágaskodó csiklója. némi heves ujjazást és nyalakodást követően komoly hullámokat vet a teste, ám nem engedi, hogy ténykedésemmel leálljak. Látens úrifiúként azért kímélőbbre veszem a figurát, amit újabb orgazmussal hálál meg, lucsokkal borítva kezemet.
    Idejét látja a katona lövészárokba bújtatását, amit egy látens gáztámadástól vegyvédelmi öltönnyel óv meg. Előbb papás-mamásba fordít -felül ő van- majd lópaciba vált. Az első fokozatban gyönyörködhetek izmos farában és egyenes hátában, amivel úgy fekszik rám, hogy betakarhassam tenyeremmel méretes kebleit, izgathassam fickósan meredő bimbóit. A másodikban már felém fordulva vágtat, lengő ikreivel paskolva arcomat.
    Mindettől felcsigázva kérem a kutyust, ahol úgy lesz mindkettőnknek /neki megest/, hogy közben komolyan izgatja kelyhét.
    Leizzadva rogyunk egymás keblére, ahol méretben mondanom sem kell övé a kékszalag. Kis bensőséges csevely, -nagyon bele tudja élni magát a helyedbe- majd lefürdeti a lövészárokba fáradt kiskatonát. Öltöztet, közben simogatva, majd teliszájas -nyelves csókos búcsú után botorkálok ki a lépcsőn.
  • Elszámolás:

    Több év óta részesít örömeiben, ám a csokor szerény mérete változatlan. a szirmokat soha nem számolja. A fogadtatáshoz képest igen szerény a díj! Ez nem a "megérte", hanem a "jövök még újra és újra" kategóriája.
  • Összkép:

    Koromnál fogva díjazom az állandóságot, ami az élmények stabil viharában testesül meg. Benne -testileg és átvitt értelemben is- még nem csalódtam, és várhatóan nem is fogok.
Happy Massage