• Lolita

  • Beküldte:
  • Lolita reagálása

    nagyon nagyon jól estek mondataid. köszönöm szépen :)

  • Egyeztetés:

    Szerda délelőtt megcsörgettem és el is értem, mivel szerencsémre éppen onlány volt. Elrebegtem kérdéseim és Ő pozitív visszajelzést adott egy aznap dél közeli találkára. Nagyon flottul ment.
  • Megközelítés:

    A híres-neves lakótelep, amit már Vágási Feriék életképeiből megismerhettünk. Négy- és két kerekű alkalmatosságokkal könnyedén, de tömegközlekedve is egyszerűen megközelíthető. Én gyalogoltam, hiszen Farkasrét után csodás a környék és jobb dolgom éppen nem volt.
  • Helyszín:

    Tíz szintes torony a maga minden bájával. A kapuban egy bácsi próbálta lehúzni a cipőre tapadt k.gumit, aztán megállt beszélgetni egy másik tipikus panellakóval, aki a liftet tartotta. Szóval fel gyalog a sokadikra, ha már eddig kutyagoltam. Ott túl a rácson megjelent egy csodaszép lány és nyíltak a kapuk. Tipikus, de naygon otthonos panelkuckó fogadott a standard felszereléssel. A vizes rész kitűnöen felszerelt (tusfürdők+szájvíz) és hibátlanul szuperált. A játékra szánt helyiség csak pár lépés. A nagyobbacska ágy elegendő helyet biztosít a hancúrozásra.
  • Lány külseje:

    A vasrács takarásában már megcsodálhattam csodás vendéglátóm hibátlan alakját és bájos arcát. Már itt sejtettem, hogy nem jöttem hiába. A férfi fantáziát megindító kerek popó és tenyérbe passzoló formás keblek csak kiegészítői az angyali arcának. Engem leginkább a szemek ejtettek rabul. Utcai ruhában fogadott, de ez érthető. A fürdő utánviszont megcsodálhattam tökéletes alakját.
  • Action:

    Rövid taktikai egyeztetés és a vizesebbik helyiség látogatása után megpillantottam drága Lolitát egy szál bugyikában oldalt elheveredve az ágyon. Mint egy festmény. Mellé helyezkedtem és csókolgatni, simogatni kezdtem. Nem nagyon éreztem ellenkezést. Élvezte a ténykedést, hát nem álltam le. Ajkaitól elszakadva csinos partnerem a hátára helyezkedett és tovább folytathattam utamat dél felé. Kebleit izgatva sóhajok törtek fel édes ajkairól: combjaihoz közelítve erősödtek és szaporábbak is lettek. Elérkeztem a combok rejtette gyönyörök kapujához: nagyon szép és finom punci várta gazdája kielégítését. Változatos iramban/irányban és erősséggel, de folyamatosan járt a nyelvem, mire Lolita csípője is egyfolytában járt le-fel. A sóhajok erőssebbé és szaporábbá váltak, majd vendéglátóm elélvezett. Kis szünet után a hátamra kerültem. Kaptam pár finom puszit és felülre kerekedett. Nagyon finom francia vette kezdetét. Nem mélytorkos, de én nem is igénylem. Kézi rásegítéssel indított, majd finoman csak az ajkaival kényeztetett. Előbb a csak a vége, majd az egész eltűnt. Annyira finom volt, hogy azt hittem azonnal végem. Védőeszközért szóltam, amely felhelyezése után én kerekedtem Lolita fölé. Érzéki lassúsággal szeretkeztünk, élveztem minden mozdulatát. Gyorsabb mozgásra sarkallt és húzott magába ez a csodaszép lány. Hangosabban sóhajtozott és én is. Kisvártatva elrepültem én is. Kicsit még szórakoztattam Lolitácskát, aztán balra el.
  • Elszámolás:

    Utólag raktam a telefonban már pontasított csekély (mások által új átlagnak említett) javadalmazást az ablak mellett álló alkalmatosságra.
  • Összkép:

    Egy régi álmom vált valóra, mivel már egy ideje szerettem volna Lolitához eljutni. Szó szerint elzarándokoltam a gazdagréti Tündérlányhoz. Nem igazán értem az Őt kritizálókat. Bájossága lehengerlő és annyira kezdeményező, amennyire a partnere kívánja. Sokan tanulhatnának Tőle (és ezzel nem kifejezetten a hirdetőkre gondoltam).
Happy Massage