• Tia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Körülbelül egy héttel a randi előtt hívtam először Tiát. Többször kerestem, de nem tudtam elérni. Az egyeztetés kicsit nehezebben ment, mint máskor. Mindenképpen telefonon akartam vele beszélni, mivel egy későbbi randit is meg akartam szervezni. Végül elértem és sikerült megbeszélnünk egy mindekettőnknek megfelelő időpontot.
  • Megközelítés:

    Csertő utca környékén található Tia rezidenciája. Én a 80-as trolival közelítettem meg. A megállótól kb. 3 percnyire található a ház. A párhuzamos utcában szintén közlekedik busz. A ház előtt könnyen lehet parkolóhelyet találni. Volt egy kis időm ezért beültem egy közeli pressszóba és tűkön ülve vártam a randit.
  • Helyszín:

    Nyolcvanas évekbeli panelházban található Tia szentélye. A kapuhoz érve láttam, hogy nyitva az ajtó. Felhívtam Tiát, mondtam, hogy nem kell kaput nyitnia. Ezután felmentem a megfelelő emeletre és besurrantam TIa kuckójába.
    A lakás belülről modern, felújított. Kabátomat felakasztottam az előszobában található fogasra. A szobában félhomály fogadott. Tia meggyújtott pár gyertyát, tiszta romantikus hangulatot teremtett. Az ágy nagy és kényelmes, melyen két párna található. Hangfalakból jó kis zene szólt.
    A fürdőben ki volt készítve a kis pohárka, emellett többféle szájvíz közül lehet választani. Tusfürdő is sokféle. Az egész lakás tiszta és igényesen van berendezve.
  • Lány külseje:

    Tia dögös ruhában fogadott, aminek színére már nem emlékszem, mert más testrészeit vizslattam. Szóval, Tia nagyon formás, sportos testalkatú lány. Ez természetesen a képeken is látszik, de a valóságban még jobb.
    Mellei közepesen nagyok, feszesek. A bimbók kemények, kényeztetésre jól reagálnak, személy szerint fél napig ellennék velük :) Popsija szép, gömbölyű, markolnivaló. Combjai hosszúak, izmosak. Egész teste tökéletes. Ami a képeken nem látszik, az a gyönyörű arca.
    Tiának nagyon szép angyali arca van. Ovális arcát, félhosszú hajkorona borítja. Kis zöld szemei vannak és szinte mindig mosolyog. Hangja pedig kellemes, csilingelő. Bőre pedig finom, illatos.
  • Action:

    Miután bementem a kéglibe, puszival köszöntöttük egymást. Tia megjegyezte, hogy milyen hideg vagyok. Igen, rendkívül hideg volt kint, viszont Tia teste felmelegített. Átadtam a csokit, aminek örült, és bementünk a szobába. Vetkőzés közben váltottunk pár mondatot, majd gyorsan mentem tusolni. Visszatérve, már meztelenül várt az ágyon. Kértem, hogy álljon fel és csókolózni kezdtünk. Nagyon finom lágy, csókja van. Kezeimmel markoltam ahol értem. Átkaroltam a derekét és formás popsiját gyúrtam. Ezután a melleivel kezdtem el foglalkozni. Markolásztam, nyaltam-faltam őket. Tia pedig a farkammal kezdett játszadozni.
    Egy idő után Tia javasolta, hogy heveredjünk az ágyra. Ok. Kértem, hogy feküdjön rám. Közben csókolóztunk. Jó érzés volt, ahogyan ez a szép, magas, lány a testemen piheg. Pár perc múlva oldalra feküdt, mert így számára kényelmesebb volt. Csókolózás közben melleivel foglakoztam ő pedig a kezével izgatta a farkamat. Ezután csiklóját kezdtem simogatni.
    Egyszercsak Tia felpattant, és szájába vette a farkamat. Először nyelvével a makkomat körbe-körbe nyalogatta, majd elkezdett szopni. Először lassabb, majd gyorsabb tempót diktált. Nagyon jó érzés volt. Kezeimmel melleit, fenekét markoltam. Mennyei érzés volt. Arra gondoltam, hogy szájába kéne befejeznem. Kértem, hogy kicsit a kezével is segítsen. Szóval verte a farkamat, miközben a szájával dolgozott a makkomon. Jó érzés volt, de úgy éreztem, hogy ily módon most mégsem fogok tudni elélvezni. Kértem, hogy húzzon gumit.
    Felpattintotta, és hátulról beiktattam a lompost :) Kezeimmel a popsiját fogtam, közben pedig gyönyörködtem a testében. Pár percig elvoltunk, de tudtam, hogy most is a lovaglás fog rajtam segíteni.
    Pózváltást javasoltam. Tia beleült a farkamba. Puncija, rendkívül lágy és forró. Először lassabb majd gyorsabb tempót diktált. Kiváló látvány volt, ahogyan ez a vörös nagylány rajtam mozog. A kezeimmel nagy melleit markoltam, nyalogattam. Egy idő után rámfeküdt és úgy folytatta a ténykedését. Csókolóztunk, de most sokkal intenzívebben, mint az előjátéknál. Tudtam, hogy pár perc és elér a vég. Kicsit besegítettem. Megfogtam a popsiját és alulról elkezdtem tolni. Közben, ölelt, csókolt. Ezután átvette az irányítást. Fürgén mozgatta a popsiját, és éreztem, hogy a farkam nem bírja tovább. Telelőttem gumit, forró puncija lényegében megfejte a farkamat :)
    Még kb. egy percig ölelkeztünk, csókolóztunk. Leszállt rólam, szakszerűen eltávolította a gumit. Mivel kevés idő volt hátra, ezért mentem zuhanyozni. Szobába visszatérve, felöltözem, közben beszélgettünk, majd elhagytam a kéj birodalmát.
  • Elszámolás:

    Végén raktam le az átlagos méretű ajándékot. Számomra rendkívül megérte.
  • Összkép:

    Tia rendkívül szép és nagyon kedves lány. Mosolygós, pozitív gondolkodású, ha vele vagyok mindig bearanyozza a napomat. Vele igazából a barátnő érzést lehet átélni. Rendkívül megbízható, számára fontos, hogy a vendég jól érezze magát.
Happy Massage