• Dórika

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hovtam nehany csenges utan felvette , rezletesen tajekoztatott nagyon rugalmas, kedves hangu tunderrel beszeltem. Megbeszeltunk egy idopontott kicsivel ra hivott (nem csorgetett) hogy elnezte a idopontot es kicsivel kesobb tudok menni. Eukompatabilis vagyok mehetett a dolog.
  • Megközelítés:

    Tomegkozlekedessel mentem, mivel a kek metro nagyon megujul kicsit lassabban ment a tervezettnel a terezkoruti vasutallomas mellett jo hosszu utca ahol a 72 es trolli jar.
  • Helyszín:

    Pesti berhaz nagyon rendezett,tiszta, kapucsengo, ajton be, lift, kanyar es mar ott is voltam a rendezett, takaros kis lakasban. A furdi tiszta, a zuhanyzoban tobb tusfurdo, torolkozo opciok, szajviz poharkaval, ami kell. A szoba nagyon kenyelmes alithato hangulatvilagitassal, ilyennel meg nem talalkoztam , de tetszett, franciaagy nagyon kenyelmes.
  • Lány külseje:

    Egyszal magassarkuban fogadott, ez a a jo vendegvaras. Kis Pici lany szep nagy mellekkel, formas fenek, lapos has bar szerinte nagy ,dehat minden no ezt mondja. beinvitalt a szobaba megbeszeltuk tennivalokat. Mosolygos Cserfes holgyemeny szeret beszelni ,de nekem ez bejon, en is a vagyok hat volt mit beszelnunk mindig talaltunk kozos temat.
  • Action:

    Furdo utan vissza a szobaba ott vart az agyon ulve es beallitotta a hangulatvilagitast :) mondtam hogy eleg csokparti vagyok hat mar csokoloztunk is egybol azt mondta szeret mindent, nem sok van amit nem. Kerdeztem nem zavarja e a szakalam, mert volt mar aki konkretan kiutalt a vilagbol miatta , de mindta hogy igy jo ha egy ferfi szoros, oojee. Csokcsata heveredes szep lassan az agyra kezek kozben elkalandoznak mindenfele, hat van mit fogni. Csokok, szoros olelesek igazi baratni feeling tenyleg mintha evek ota ismernenk egymast. Nagyon jo volt, aztan aztan lejjebb csuszott es kezelesbe vette az ezredest, nagyon ugyes rutinos. Szex kozben akartam elmenni, de meg ense tudtam mi lesz egyszer csak hoopp elelveztem szegeny szajaba. Nem volt ezzel smi baj azt mondta kis torolgetes es csevej. Nagy elmelkedebe merultunk mert hat olyan jo beszelgeto partnerre leletem benne hogy csak ugy loktuk a rizsat. Aztan mivel aktust akartam hat o csak ugrott es megkezdte a kemenyitest. En folaltalm az agy szellere o pedig negykezlabb franciazott kicsit oldalasan hogy kozbe ot is tudjam kenyeztetni legalabb ujjal. Ez tetszett Daisynek a hangokbol itelve amireo jobban novelte a sebesseget. Nagyon igyekezed, de hat nem sikerult elmennem hat ez van mostansag nehezen megy az ellazulas.
    Igyekezetbol jeles nagyon megtesz mindent a vendegert. Elindultam zuhanyozni mert mar idon tul voltunk, de nem kerult szoba egyantalan, mikozben zuhanyoztam kozben beszelgettunk annyira ment a konzultacio koztunk. O nem zuhanyzott velem, mert azt nem szereti ( na csak talaltunk valamit amit nem szeret). puszi, de foleg csok es konnyes bucso szamomra.
  • Elszámolás:

    a telefonba megbeszelt es a bovebb infos ajandek volt valtozatlanul. az elejen letettem a kijelolt helyre mert ilyenfele ajandekot kezbe adni ugy az balszerencse :) ahova raktam ott is maradt a jelenletemig.
  • Összkép:

    Nagyon jofej , cserfes, aranyos, pozitiv eletszemleletu lanyt ismertem meg a szemelyeben. Ajanlom csak is , meselte hogy allitolag volt akinek nem jott be a stilusa meg egyebek, de aki ilyet mond egy f...z. O egy tunemenyes tunder. Igazi baratno feeling eltudnam viselni az ilyen lanyok jelenletet az eletemben, de mas is. Ajanlom mindenkinek imadnivalo kisordoglakozik a gyonyoru testebe.
Happy Massage