• Aliz

  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Üdv Cirip Úr!

    La Fontaine meséjének két szereplője közül ha választani kellene, hogy én melyikre is hasonlítok jobban akkor azt hiszem a szorgosan gyűjtögető, mindig megfontolt hangya nem én vagyok, a tékozló tücsök sokkal inkább. Ciripelhetnénk együtt.
    Reggel láttam, hogy írtál rólam beszámolót, de bevallom most így éjfél körül olvastam el az egészet először. Gondoltam első benyomás csak egyszer érheti az embert, és ez az élmény akkor legyen amikor van időm a reagálásomat is megírni.
    Szombat reggel mikor telefonon beszéltünk szó szerint pár perccel előtte ébredtem fel. Tehát a hangom tényleg álmoskás volt, meg sem próblátam elkendőzni a dolgot. Nagyot nyújtozkodtam többször is a társalgásunk alatt. Mikor letettük a telefont pont azon gondolkodtam ha téged ez a beszélgetés sem riasztott el akkor nagyon kíváncsi lehetsz rám.
    Amit a masszázs bekezdésben leírtál...hát, mit mondjak. Az minden volt csak nem masszírozás. Én voltam az akinek lesték minden kívánságát, én pedig hagytam magam kényeztetni. Ez azért nem a standard program része, a bolygók megfelelő együttállása kell hozzá, vagy valami ilyesmi.
    Sok szépet és kedveset írtál rólam. Persze van már rutinom abban, hogy milyen hatással tudok lenni a férfiakra, de mikor így direkt módon kapom a visszajelzést azért mindig nagyon jó érzéssel tölt el újra és újra. Ezek szerint az illúzió jól sikerült, hogy a te szavaddal éljek. Említetted, hogy az olyan hölgyek társaságát keresed akik teljesen hihetően tudják neked az ilyen típusú élményeket prezentálni. Pedig hidd el én nem vagyok túl jó színésznő. Erre a hátrányomra építettem fel az egész “imidzsemet”. Kevés megjátszás több hitelesség. Bár ettől sok potenciális vendég lemorzsolódik, de sebaj, az éhhalál azért nem fenyeget.
    Nincs két egyforma találkozás. Van egy rutinom amivel azokat az akadályokat is át tudom hidalni amikor közepesen működik a kémia, de egy különleges randihoz ennél azért több kell. Úgy gondolom itt teljesültek a feltételek: jó időben voltál jó helyen. Szeretek kiszámíthatatlan lenni, és ki tudja mi lett volna ha egy másik napon találkozunk. Igaz, hogy én vagyok a szolgáltató, és a munkámat becsülettel el is végzem, viszont a kegyeimet, a szimpátiámat nem adom könnyen. Ha nem is küzdeni kell érte, de mégis szeretem ha meghódítani akarnak és nem a szolgáltatás egy elvárható elemeként tekintenek erre.
    Elmúlt már éjfél is, a fejhallgatón keresztül zenét hallgatok és eszembe jutnak a találkozásunk pillanatai...
    Most olvasom az oldal útmutatásait hogyan is kell reagálni egy beszámolóra: ha szimplán meg akarom köszönni a találkozót akkor itt tehetem meg.
    Nos, akkor köszönöm kedves Cirip Úr, hogy nálam jártál, és azt is, hogy a tökéletes időpontot választottál ki erre az alkalomra.
    Jókor jó helyen lenni, nálam ez a leglényegesebb momentum a sikerhez és neked sikerült.

    Őszintén hálás vagyok a méltató szavakért!

    Üdv:

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam a reggeli órákban, először nem vette fel, pár perc múlva visszacsengetett, újra hívtam, akkor már felvette. Kicsit álmos, de vidám hangon tájékoztatott a tudnivalókról, kb 2 óra múlva tudott fogadni.
  • Megközelítés:

    XII. kerület hosszú, kanyargós és forgalmas utcája, busszal és a fogaskerekűvel egyaránt jól megközelíthető. A buszmegállótól kb 50 métert kell gyalogolni. Az utcán bőven van ingyenes parkolási lehetőség.
  • Helyszín:

    A ház az út mellett, domboldalban épült. Az utca felől . emelet, az udvar felől lehet, hogy +1. Kulturált, újszerű ház, jól felszerelt lakás. Rend és tisztaság jellemzi. A szobában kellemes hőmérséklet és diszkrét félhomály volt. A fürdőben minden működött, tusfürdők, szájöblítők rendelkezésre álltak. A törölköző jó minőségű volt, alkalmas a rendeltetésszerű használatra.
  • Lány külseje:

    Nem volt meglepetés, a képeken látható csinos, vonzó, jó alakú lány fogadott lenge öltözetben. Arca szép, lábai hosszúak és izmosak, popsija kerek és jó fogású, dereka karcsú, röviden minden tökéletes rajta. Elmondása szerint ez főként a genetikának köszönhető.
  • Erotikus masszázs:

    Szivélyesen fogadott, rövid ismerkedés után a fürdőbe irányított. Ezután matracon folytattuk az ismerkedést. Elmondtam, hogy én mindenben rá bízom magam, ami lehetséges, én mindent örömmel fogadok.Megszabadult a textiltől, és kezdődött a masszázs. Úgy alakult - kitalálta a vágyamat - először én kényeztethettem. Hason feküdt, bekentem olajjal és simogattam, masszíroztam a hátát, popóját combját és minden más elérhető testtájékát. Ő átadta magát gyengéd érintéseimnek. Idővel - a lányok szokásának megfelelően - jeleztem, hogy kéretik megfordulni. Ezután csókoltam, simogattam a nyakát, hasát és érzékeny melleit. A combja belső része különösen érzékenyen reagált érintésemre. A punci csodálatos volt, szép formájú és jó ízű, már kellően nedvesedett. Közben megjött a hangja is, mozgatta csipőjét, szorította a kezemet, éreztem, hogy lassan közeledik számára a tetőpont. Többször megremegett a teste, sóhajtozott és elszállt, nagyon szép élmény volt számomra.
    Ezután következett az én masszírozásom. Először a lábaimat vette kezelésbe. Szakszerű mozdulatokkal masszírozta a vádlimat, combomat és a popómat, ezután a hátammal és a derekammal folytatta. Nagy figyelmet fordított a letapadt izmok lazítására. Közben beszélgettünk, nagyon élveztem a társalgást. Néha hallgattunk, de ez nem kínos csend volt, hanem meghitt közös, szó nélküli kommunikáció.
    A mindkét masszázsban folyamatosan jelen voltak az erotikus elemek, ezért a két dolgot nem volt könnyű különválasztani.
  • Levezetés:

    Az általam történt maszírozás után ő vett kezelésbe, beolajozott, simogatott, külön foglalkozott a farkammal és a zacsival, nagyon izgató volt. Ezután olajos testével csúszkamasszás kövezkezett.Siklott rajtam előre és hátra, éreztem magamon a melleit, a punciját, néha száj- néha ágyék tájékon. Aktust imitálva lovagolt rajtam tekerte magát, ezt ennél jobban nem lehet csinálni. Olyan érzésem volt, mintha benne lennék, persze ez nem így volt. Nagyon koncentráltam, nehogy idő előtt elmenjek, sokáig bírtam a kihívást, aztán hatalmasat élveztem.
    Ezután ölelkeztünk, beszélgettünk és az előző részben leírt masszázs volt.
    Egy idő után érdeklődött, hogy szeretnék-e egy második orgazmust. Mondtam, hogy és szeretnék többet is, de nem biztos, hogy sikerül. Ebbe ő nem nyugodott bele, úgy ítélte meg az állapotomat, hogy még van bennem potenciál. 69-es pozícióban elkezdett foglalkozni a farkammal én nyaltam és ujjaztam a punciját és a popóját, és láss csodát, neki lett igaza, jött a második orgazmusom. Teljesen elszakadtam a realitásoktól, kinyiffantam, elveszítettem az időérzékemet. Ez egy csoda volt, amit Aliz művelt, a mesének megfelelően Csodaországban éreztem magam.
    Az idő gyorsan elszállt, mosdás és a érzékeny búcsú következett, azután kiléptem Aliz forró öleléséból a hideg és szeles utcára. A buszon ülve vettem észre, hogy ajándékomat "lányos" zavaromban elfelejtettem átadni.
  • Elszámolás:

    A telefonon történt tájékoztatásnak megfelelően. Érkezésemkor egy borítékot tettem a kisasztalra. Anyagiakról a továbbiakban nem esett szó.
  • Összkép:

    Sokat vártam a találkozótól, de többet kaptam, mint amit reméltem. Aliz nem csak csinos, erotikusanvonzó, szép nő, hanem nagyon kellemes, határozott és intelligens partner is. Talán sikerült vele megtalálni a közös hangot, egy hullámhosszra kerültünk és feledhetetlen élmény volt a társasága.
Happy Massage