• Bianka

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Múlt héten hívtam Biankát, de betegsége miatt nem tudtunk találkozni. Elég sűrű a programja, de megcsörget amint elérhető. Ez számomra pozitív hozzáállás. A héten ismét kerestem, pár nap múlva kaptam időpontot.
  • Megközelítés:

    XIII. kerületben egy új építésű házban található. Tömegközlekedéssel is elérhető, de erről nem tudok nyilatkozni, mert nem vettem igénybe. A ház előtt kényelmesen tudtam parkolni, de mint utólag kiderült, nem ingyen mert egy bírság volt a szélvédőmön. Nincs kitáblázva hogy fizető parkolási övezet és ahol álltam sehol nem volt látó távolságban parkoló óra. A következő utca sarkon befordulva lehetett volna felkutatni az díj fizető automatát.
  • Helyszín:

    Az épületbe diszkrét a bejutás, nem voltak kíváncsiskodó szomszédok. Lifttel kényelmesen elérhető a lakás. Bianka egy kolléga nőjével közösen rendel, de amíg ott voltam senkivel nem találkoztam. A szoba masszázs ággyal berendezett. A masszázspad végén egy álló tükör található. Szobainas fotel és kis asztalka biztosítja a kényelmet. A fürdő kis méretű, testesebb emberek számára a zuhanyból a fürdő lepedőre kilépve szűkös lehet a tér. Tisztaság maximális, a hígéniához elengedhetetlen kellékek többféle tusfürdő, szájvíz, dezodorok rendelkezésre állnak.
  • Lány külseje:

    Érkezésemkor egy fekete tanga bugyiban és melltartóban fogadott. Széles mosollyal és kedvességgel invitált be. Az ajtóban kölcsönösen "felmértük" egymást. Bianka az "álom nő" kategória. Karcsú alakja jól érvényesült az izgató tanga bugyiban. Mellei közepes méretűek, de kifejezetten kemények ruganyosak, bőre finom ápolt, feneke kemény a sportos életmódtól, rajzolni sem lehetne szebbet. Hosszú vállig érő haja és helyes arca van, mosolya alkalmával kivillan hibátlan fogsora, csillogó tekintetét egy inteligens szexi titkárnős szemüveg keretezi, ami jól áll Neki.
  • Erotikus masszázs:

    Bianka 3 éve foglakozik masszázzsal kisebb megszakításokkal. Ahhoz képest kevés beszámoló készült róla, de nagyon jó minősítéseket kapott. Tisztában van az erényeivel, adottságaival sokat tesz azért hogy szellemileg fejlődjön és a testét is tornával rendszeresen karban tartja. Masszázsa erős és szakszerű aki igazi felfrissülésre vágyik, annak kifejezetten javasolt. Lábtól felfelé haladt a hátam felé, jól átmasszírozta a csomókat, időnként könyökkel is dolgozott, hogy nagyobb hatást tudjon elérni. Csodálkoztam, hogy egy ilyen törékeny, vékony lány hogy tud ilyen erővel dolgozni testemen. Még másnap is éreztem hatását tevékenységének.
  • Levezetés:

    Az erős gyúrás után lágy simításokkal és belső comb benyúlásokkal és eltévedő kezekkel vezette fel az erotikus kényeztetést. Majd miután kellő izgalmi állapotba kerültem jelezte, hogy megfordulhatok. Fejem alá egy párnát tett hogy jobban lássam a tevékenységet. A program alatt egy tanga bugyiban volt ami nem került le róla. A másfél órás együttlétből kb. 1 óra volt a masszázs és 15-20 perc a lingam masszázs. Bianka a kézi kényeztetés teljes repertoálját bemutatta. Lassú finom mozdulatokkal jobb majd bal kézzel felváltva le felé húzta a bőrt péniszemen, majd körkörős mozdulatokkal izgatott. Újaival a makkomat morzsolgatta, majd péniszemet a hasam felé simította. Én eközben egyik kezemmel a izmos fenekét fogtam , míg a másikkal a kemény mellét simogattam. Mellbimbói érzékien meredeztek szinte kívánták a kényeztetést. Idővel Bianka ritmust váltott és éreztem hogy közeledik a vég. Kezével gyorsuló tempóban segítette a beteljesülést. Az utódok a levegőbe távoztak. Lassan hagyott lenyugodni. Letörölgetett majd elkisért a fürdőbe lemosni a hátam.
  • Elszámolás:

    Elszámolás utólag történt a megbeszéltek szerint. A rózsaszálak mértéke a II.-III. kerületi átlagnál jóval magasabb. A másfél órás program rózsaszálaiból akár egy 1 órás páros masszázs is kijönne.
  • Összkép:

    Bianka okos értelmes, rendkívül csinos kívánatos lány. Külsőre is egyedi tulajdonságokkal rendelkezik. A másfél órából kb. 1 óra volt a masszázs, 15-20 perc az erotikus lingam masszázs, mindkét dolgot magas színvonalon műveli. Az erotika némi korlátok között mozog, bugyi végig fent maradt, nem volt francia a másfél órában (ez kérhető extra opcióként, én nem vettem igénybe). Köcsönöség és csók számomra nem volt a csomagban. Ez nyilván szimpátia és egyén függő és nem elvárható minden esetben és ezt el is fogadom. Ettől függetlenül nagyon élveztem az együttlétet, de ezeket egybe vetve ez nálam most nagyon jó minősítést ér. Azoknak ajánlom akik számára fontos a szakszerű masszázs, elfogadják az említett korlátokat erotika terén és egy nagyon csinos , okos nővel szeretnék eltölteni idejüket. Köszönöm az együttlétet!
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2017-12-09 13:00:09
Happy Massage