• Aliz

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Üdvözlet Neked és a Párodnak is!

    Kicsit tényleg kurtára sikerült ez a kis írás, de sebaj, hisz én így is nagyon hálás vagyok, hogy megírtad.
    Soha nem emlékeztek még meg olyan találkámról ahol egy pár látogatott volna el hozzám. Nehéz dolgod is lehetett mert ilyen típusú beszámolót nem nagyon lehet olvasni. Egészen más a tematikája egy kétszemélyes randihoz viszonyítva. Te egyébként is most bontogatod szárnyaidat ebben a műfajban és szerintem a pironkodással is meg kellett küzdened írás közben.
    Mikor megjöttetek és ott álltatok a kis szobámban szinte sütött rólatok a zavar és kétségek, hogy vajon mi fog most történni. Bevallom izgultam jómagam is...nem is kicsit, csak én ezeket a helyzeteket már rutinosan kezelem.
    Nem is tudom mikor éreztem ilyet utoljára, hogy drukk legyen bennem egy masszázs előtt. Szoktak hozzám párok jönni, de jóval ritkábban, így ez a szituáció nekem is új. A férfi mellett jön egy hölgy tag is...és azt tudjuk, hogy egy nő a másik nővel sokkal kritikusabb mint egy férfi. És azt is be kell vallanom, hogy nőknél nincs nagy tapasztalatom. Egy férfit bármikor az ujjam köré tudok csavarni ( ha nekem is szimpatikus és ezt a célt akarom elérni ), de a másik nemnél nincs meg az a rutinom. Igazából még rutinnak is nagyzás lenne nevezni a tapasztalataimat. Viszont lelkes vagyok és bátor, és ez a hozzáállás eddig jól működött. Valamint szerencsém is volt, mert az eddigi párocskák mind aranyosak és szimpatikusak voltak.
    Ti a kis bátortalanságotokkal már az elején beloptátok magatokat a szívembe. Főleg, hogy a találkozás alatt radikális fejlődésen mentetek át. A végén mondtam is, hogy úgy összeszedtétek a bátorságotokat, hogy kifejezetten aktívak voltatok, mertetek kezdeményezni és élvezni a helyzetet. Mikor elmentetek ki is voltam purcanva én magam is.
    Meséltem, hogy szeretem amikor párok jönnek, mert az számomra is nagy kihívást jelent. Viszont eddig csak vegyes felálláshoz volt szerencsém és két férfihez nem. Kétszer már majdnem összejött a dolog, csak ott szúrtam el, hogy megengedtem az érdeklődő uraknak, hogy előtte szólóban látogassanak el hozzám. Sajnos utána egyik sem hozta a barátját hanem csak maga jött hozzám és a páros masszázst el is felejtette. Hát, így jártam. Viszont a jövőben ebbe a hibába már nem fogok esni.
    Ha nekem kellene írnom erről a találkozásról én is bajban lennék, mert tényleg nagyon másképp történnek ilyenkor a dolgok. Hangulatok és képek villannak be. Fontos szerepet kap itt a vizualitás, az érintések, az ismerkedés a másik testével. És mindig izgulok, hogy vajon a hölgytag is jól fogja-e magát érezni.
    Azt hiszem veletek jól működtek a dolgok, és ez nektek nagyon nagy százalékban köszönhető. Hálás vagyok, hogy ilyen jó partnerek voltatok. Egyébként is a kedvenc vidéki városombóll jöttetek, így a siker már borítékolható volt.
    Legyen sok szép ilyen kalandban részetek akár nálam, akár másoknál.
    Ja, és boldog Karácsonyt sok-sok ajándékkal!

    Üdvözlettel:

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Egyeztetés telefonon, elsőre nem vette fel majd visszacsörgetett. Aztán a megbeszélt időpontban tudtunk zavartalanul beszélni. Korrekt módon tájékoztatott a lehetőségekről.
  • Megközelítés:

    Autóval gyorsan, könnyen, elsőre odataláltunk, parkolóhely is rögtön akadt, a parkolás ingyenes.
  • Helyszín:

    Új építésű társasházban igényes, modern berendezésű és tiszta lakás várt bennünket. A szoba tiszta, hangulatos. A fürdő is tiszta, még szájvíz is volt odakészítve, nagy volt a választék a tusfürdőkből.
  • Lány külseje:

    Aliz a képeknek megfelelően egy nagyon szép, nőies nő, gyönyörű formákkal.
  • Erotikus masszázs:

    A párommal mentem a masszázsra és ilyenkor a szakszerű masszázs kicsit háttérbe szorul. Mivel kezdők vagyunk ebben a műfajban nagyon hálásak voltunk Aliz hozzáállásáért. Maximálisan figyelt mindkettőnkre, közvetlenségével oldotta a zavarunkat és finoman vezetett be bennünket a masszázs élvezeteibe.
  • Levezetés:

    Észrevétlenül váltottunk át a masszázsból a kényeztetésbe. Intim részleteket nyilván nem írok, de itt is fontos kiemelni Aliz közreműködését mikor a párommal egymással foglalkoztunk. Aliz fantasztikus érzékkel engedte át a terepet és rendkívül tapintatosan egészítette ki az együttlétünket.
  • Elszámolás:

    Az előre megbeszélt összeget a végén a kis szekrényre letettem. Nem volt több szó róla, lényegtelen részlet volt.
  • Összkép:

    Fantasztikus hölgyet ismertünk meg Alizban. Ritkán találkozik az ember ilyen közvetlen, szókimondó és egyenes személyiséggel ami üdítő a mai világunkban.
  • Webi megjegyzése:

    Kirakom, majd masok leszavazzák, és kevés pontot fog érni, mivel a részleteket mnegtartod magadnak...
Happy Massage