• Roxána

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szerintem sokan vártak már egy beszit, megpróbálom részletesen. Aki a lényegre kíváncsi, ugorjon az összefoglalóhoz.…Pár héttel ezelőtt tűnt fel a hirdetése, akkor még egy arcos képpel. Azonnal befészkelte magát a fejembe a gondolat, hogy meglátogatom. Akkor fel is hívtam és megbeszéltük a dolgokat. A megbeszéltek alapján úgy döntöttem, hogy kell még pár hét idő nekem, amíg a szükséges virágok kivirágzanak, így egy időre talonba tettem a számát. Mostanára kinyíltak a virágok, elhatároztam, hogy meglátogatom. Többször kellett a telefonnal próbálkoznom, de aztán felvette és megállapodtunk az időpontban és a nem mellékes apró részletekben. Közelítő címet adott.
  • Megközelítés:

    : Irány a Teve utcai rendőrpalota. Metrópótló vagy 1-es villamos jó megoldás lehet, autóval is vállalható, de fizetős. A pontos címet akkor adta, amikor a Teve utcából felhívtam. Ekkor hangzott el a házszám és a csengő száma. Az utóbbiból a helyszínen megtudható az emelet és ajtószám is, ha esetleg ő a telefonban nem említené. 3 perc gyaloglás után a helyszínre értem, felcsengettem, kapu nyílt, lifttel felmentem és megkerestem az ajtót. Kinyitotta, aminek hatására egy hangos, ámde teljesen veszélytelen kutya ugatott meg, majd szaglászott körbe. Ő a program további részében már nem szerepelt.
  • Helyszín:

    Sokemeletes új ház, a lakásra sem lehet panasz. Tip-top, tiszta, modern, világos, nagyon barátságos. Az előtérben cipő le, a szobában fogas a kabátnak, vagy bárminek. A nagy ágy mellett tükör a falon, kis szekrény, képek , otthonos, világos, tiszta és friss szoba. A fürdőre sem lehet panasz, bár egy zuhanyfüggöny nem lenne rossz a kádhoz. Amúgy korrekt: a meleg víz meleg, a csap nem csepeg, a gégecső nem törött és nem vízköves, a lefolyó lefolyik. Az ember valami ilyesmire számít és itt meg is kapja. Pár tusfürdő, szájvíz stb. Ahogy láttam, Roxyval csak ketten voltunk a lakásban ebben az időben. ( meg a kutyus persze).
  • Lány külseje:

    Az itteni képeken megakad az ember szeme, és a gondolat ott motoszkál éjjel-nappal, és nem hagy nyugodni. A képek számomra egy tökéletes testű, sportos, legtöbbünk számára elérhetetlen és megközelíthetetlen lányt sugalltak. A régebbi arcos képe alapján is egy világlátott profinak gondoltam volna. Ezzel szemben a valóság az, hogy a tökéletes testhez barátságos és közvetlen, felszabadult, mókás, életvidám felfogás társul, ráadásul Roxy ebben a szakmában szinte kezdő. Ez így együtt olyan mix, ami Roxyt egyedivé és felejthetetlenné teszi. Egyáltalán nincs elszállva magától, barátságos és könnyen megtalálja a közös hangot. Bocs, ez eddig nem is a külsőről szólt, legyen akkor konkrét a dolog! Arca természetes, mosolygós, fogai kifogástalanok, szeme szinte nevet. Haja most félhosszú és barna, de Roxy már dolgozik a tuningon, szóval ez változhat hamarosan. Fülecskék aranyosak, de vigyázni kell velük. A bőre mindenhol egyenletesen barna, gyanítom, hogy szolizik, de annyira egyenletes, hogy még egy icipici világos csík sem tűnt fel sehol. A mozgása harmonikus, kiválóan használja a testét, talán egyszer majd elfogadom az ajánlatát, hogy táncol nekem. Magassága valóban 170cm körüli, de nem okoz neki gondot, arányosan szép hosszú lábai, és finoman karcsú dereka ellenállhatatlan összetételt alkot a feszes, formás, kerek popsival. Hogy ne csak pozitívumot mondjak, a mellekről is beszélnem kell: nincs velük megelégedve. Az én véleményem az, hogy a természetessége miatt nekem 10 pontos, és ebben az állapotban úgy lehet megérinteni, gyúrogatni, hogy nem kell aggódni, remekül válaszolgatnak azok a cicik. Elismerem, hogy vannak a világon feszesebb mellek is, de könyörgöm, ne legyen már mindene tökéletes! Tetkóval nem találkoztam, volt viszont cuki borotvált punci. Amiben fogadott: fehér cicitartó, fehér tanga, fekete necc combfix.
  • Action:

    Lelövöm a poént: aktus nem volt. Részletek: a szobába érve letettem borítékomat a szekrényre, majd fürödni indultam. Visszatérésemkor még az eredeti fogadóruhájában várt, egyeztettük a programot. Igényeim nagyjából összhangban vannak az ő vállalásával is, extrákat nem kértem. Állva kezdtük simogatni egymást, ez láthatóan meghozta a kedvemet, könnyeden letolt az ágyra, hogy ott folytassuk, keresett valami zenét a telefonon és fekve simiztük egymást. Felajánlott egy táncot is, (nagyon otthon van mozgásban) de ezt most nem vettem igénybe, így utólag már sajnálom. No sebaj. Levarázsoltam a melltartóját és végre a cicikkel is behatóbban foglalkozhattam, csókoltam, simogattam őket. A simogatást egy gyors felgumizás követte, és kértem tőle egy franciás kényeztetést. Éreztem, hogy várja tőlem az instrukciókat: mit hogyan csináljon, hogyan kellemes nekem, de az a helyzet, hogy itt bajban voltam, mert magam sem tudtam, ráadásul bárhogyan csinálta, finom volt: változatosan dolgozott, hol az arcát paskolta vele, néha végig bekapta, néha kézzel besegített, és mindvégig ügyelt arra, hogy ezt az egészet vizuálisan is követni tudjam. Úgy fordult, hogy szemből vagy a tükörből is látni lehessen. Közben néha beszélt, mosolygott, érdeklődött. Elértünk egy olyan pontig, ahol úgy gondoltam, mehet egy papás-mamás. Gyorsan megpróbálkoztunk, de elsőre nem jött össze, mert erősen leblokkoltam, és elvesztettem az addig megszerzett szilárd önbizalmat, félpuha állapotban pedig esélytelen a bejutás. Abban maradtunk tehát, hogy folytatjuk az eddigieket, kértem, hogy feküdjön el, így egész testében gyönyörködhettem, és minden porcikáját bejárhattam a tenyeremmel. Beszélgettünk közben, jó fej lány, és örülök, hogy nem akar partnerszám rekordokat dönteni, érezhetően nyitott és friss volt, őszinte és igazi partner mindenben. Zajlottak tehát a dolgok, de a rendszerem csak nem akart hadrendbe állni, ilyen félig-meddig állapotban pedig nem kísérleteztem aktussal. Újra kitartóan franciázni kezdett (Azt akarom, hogy elmenj! - mondta) , jó eredményeket ért el, de valahogy ma nekem nem állt rá az agyam (sem) , pedig ő mindent megtett, próbálta finoman barátnősen, néha pornó elemekkel, de ez ma nem az én napom volt, az inger tökéletes, a lány eszméletlenül szexi, csak a hülye gátlásaim… Időnk fogytával azt a megoldást találtam ki, hogy ő csak elfekszik mellém az ágyon, én pedig elintézem magamat. Ez persze bejött, egyik kezemmel őt simogatva, a másikkal kb 1 perc alatt megtöltöttem a gumit. Nem is volt nagyon idő másra, nem akartam túllépni, leszerelkeztem és egy gyors zuhany után távozásra felkészültem. Ekkor még pár szót váltottunk, és 2 puszi után leléptem. Megjegyezte, hogy mentsem el a számát a későbbiekre. Megtettem.
  • Elszámolás:

    No, ez érdekes. Az első telefonhívásom pár héttel ezelőtt történt, és akkor említette, hogy hány szál virágot kellene vinnem, ha egy órácskát maradnék. Mostanra változott a helyzet, az új budapesti átlag duplájánál is többel kell készülnie annak, aki vele szeretné tölteni az idejét. Ez elég durván megszűri az érdeklődőket, ő viszont kipihent, üde és friss tud maradni jóval kevesebb vendéggel. Az elszámolást mondjuk úgy, hogy annyira korrektül intézte, hogy kicsit már én szégyelltem magam. Megérte, mert a közös időnkben ott volt velem testben és fejben is. Ez a kettő együtt elég ritka.
  • Összkép:

    Nem egyszerű összefoglalni a dolgot. Sokaknak az jöhet le, hogy aktus sem volt, akkor hogy értékelhetek egyáltalán bármit is? A helyzet viszont az, hogy amit Roxy az adatlapján vállal, azt lelkesen, teljes odaadással csinálja. A normális határokon belül mindenre nyitott és figyeli a vendég kívánságait. Ott még nem tart, hogy magától kitalálja, mire van szükség, ezért visszajelzésekre, kis irányításra vár. Ha valaki nálam szerencsésebb és jól le tudja gyűrni a gátlásait, akkor Roxy nagyon jó választás: a rendkívüli testi adottságok mellett a hozzáállása is magasabb szintre emeli őt. Aki megengedheti magának, hogy törzsvendég legyen nála, igazán szerencsésnek érezheti magát.
Happy Massage