• Tiffany

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam a hölgyet két nappal a találkozó előtt, mivel tudtam, hogy a találkozó napján Veszprémben leszek. A telefont egy férfi, Zsolti vette fel. Nem döbbentem meg mert a korábbi beszámolók ezt jelezték. Udvariasan egyeztettünk, amely alkalmával közölte a címet, de kérte, hogy a találkozó előtt 2 órával ismételten hívjam, a találkozás megerősítése érdekében. Így tettem. Amikor a ház elé értem felhívtam a már korábban használt és a hírdetésben közölt telefonszámot, ugyancsak Zsokti vette fel a telefont és pontosan közölte a belépés módját (kapucsemgő számát) és a találkozóul szolgáló lakás helyét. Belépésemkor a kapucsengőre már Tiffany válaszolt. Ily módon az egyeztetés és a bejutás is könnyedén játszódott le.
  • Megközelítés:

    Személygépkocsival érkeztem. A GPS pontosan a ház elé vezényelt, amely ház a város egyik peremkerületáben, egy csendes lakótelepen helyezkedett el. A ház előtt parkolót nem találtam, de egy házzal arrébb bőséges parkolási lehetőség állt rendelkezésre.
  • Helyszín:

    A találkozóul szolgáló lakás egy kb. 1970-es évek elején-közepén épült lakótelepi blokk egyik emeletén helyezkedett el. A házat nemrégiben újitották, fel, szigetelték és festették kivülről. Ennek megfelelően a környezet egy tiszta és rendezett lakópark képét mutatta.
    A találkozóhoz szolgáló lakás egy jól berendezett nagyszobát, előteret és fürdőszobát foglalt magába. Lehet, hogy több szoba is volt, de azokat én nem észleltem. A nagyszobában egy jó nagy és kényelmes franciaágy, az előtérben pedig egy kanapé fogadott. A fürdöszoba egy káddal ellátott és tiszta helyiség, benne kellő számú tusfürdővel és szájvízzel.
  • Lány külseje:

    Egy nagyon csinos és fiatalos, a 20-as éveinek végét vagy a 30-as éveinek elejét betöltő hölgy fogadott. Rózsaszín fürdőköpenyt viselt. Közepes magasságú, az arca szép, rövid, rendezett hajviselettel.. Belépéskor az alakját nem nagyon tudtam minősíteni, a hosszú fürdőköpenye miatt. Amikor azonban az lekerült róla, nagyon pozitív irányban változott véleményem. Kimondottan karcsú, de nem sovány alakkal rendelkezik, nagyon szép, közepes méretű és kemény, természetes mellekkel. Szép csípője és alatta gyönyörűen ívelt popsija elragadóvá tette körvonalait. Szeméremtájéka szépen kiemelkedett, rajta fazonírozott szörzettel, amely kimondottan jól állt a hölgynek. Tetoválásokat a testén nem tudtam felfedezni.
  • Action:

    Ahogy a lakás ajtaján beléptem egy kis édességcsomagot adtam át a hölgynek, lévén, hogy Mikulás napkor érkeztem hozzá. Sűrű puszikkal hálálta meg, majd beléptünk az előszobába. A kanapéra ültünk, egy kicsit beszélgettünk, ismerkedés jelleggel, mivel először voltam Tiffanynál. Néhány perc után megszabadultam a ruháimtól, azokat a kanapéra raktam, egy jókora és puha törölközőt kaptam, majd elmentem tisztálkodni a fürdőszobába. Alapos zuhanyozás és szájvizhasználat után visszatértem az előszobába ahonnan Tiffany a nagyszobai franciaágyhoz invitált. Csókolózni kezdtünk, még álló helyzetben, Tiffany még mindig viselte a fürdőköpenyt, de azt gyorsan lehámoztam róla és egy bordó színű gyönyörű egyrészes ruhácskában került szabaddá a teste. Most már láthattam száp alakját, annak szinte minden részét.
    A franciaágyon csókolózás közben levettem gyorsan a hölgyről a kis ruhácskáját, immár mezíteleül gyúrtuk egymást tovább, intemzív csókolózás közben. Tiffany nagyon jól csókol, érzésem szerint azt élvezte is. Csókolózás közben az ajak és nyelvügyessége fantasztikus.
    Egy idő után elkezdtem csókolgatni a testének más részeit is, az arcától lefelé haladva a nyakát, a szép melleinél elidőzve egy kicsit, majd a hasikáját és trovább a két lábát. A lábainak vége, lábujjai kicsit csiklandósak voltak ezért vissza, felfelé jöttem és lehorgonyoztam a puncijánál. Egy hosszú nyelvmunkára készültem, alaposan kinyaltam punciját, elsősorban a csikló tájékát, náha behatolva a hüvelybe is. Egy idő után meglett a munkám gyümölcse, Tiffany hatalmasat élvezett.
    Az akció után egymás mellé simultunk, a hölgy a karjaim között pihemt, mintha már régi barátnőm lenne. Nagyon aranyos volt. A kis pihenő után Ő kezdett el franciázni, először gyengéden, majd egyre intenzívebben és nyálasabban végezte szájmunkáját a himtagomon, nem kihagyva a heréket sem. Nerm akartam még elrepülni, ezért kértem, hogy térjen át a popóm nyelves izgatására. Tiffani ezt megtette és hosszesan, mélyen elkezdte nyalni a hátulsó felemet. Mesterien csinálta, csodálatos élményben részesített. Időközben előkerült egy anál vibrátor, amelyet Tiffany jól bekent sikosítóval és az izgatásba ezt a darabot is bevonta, miközben intenzív franciázásban részesítette az ezredest.
    Megint egy kis pihenő következett, amikor Tiffany ugyancsak hozzám simulva a karjaimban pihent. Kis idő után kértem a hölgyet, hogy puncijával ükjön a számra, nyelvemre és azzal izgassa fel magát. Tiffany oriási intenzítással és mozdulatokkal elkezdte stimulálni magát, alaposan és hosszasan megdugatta punciját a számmal és a nyelvemmel, közben legalább háromszor az orgazmus csúcsára jutott. Fantasztikus volt Tiffany. Egy idő után 69-be fordultunk, és heves kölcsönös nyalakodás és franciázás kezdődött. A hölgy kitűnően használta az ajkait és a száját, mélytorkos technikával, időnként kézzel rásegítve. Ennek már nem tudtam ellenállni, hatalmas robbanás következett, óriási orgazmusba repültem. Utána szinte ájultan zuhantam vissza az ágyra, közben Tiffany szilviakendővel megtisztogatta a szeméremtájékomat az orgazmus termékeitől. Még kicsit pihentünk, majd újból irányba vettem a fürdőszobát, tisztálkodtam, azt követően felöltöztem és csókok kíséretében elbúcsuztam Tiffanytól.
  • Elszámolás:

    A rózsaszálakat egy szép borítékba helyeztem, egy képeslap kíséretében, amelyre néhány kedves szót írtam, megköszönve azt, hogy Tiffany a találkozóra lehetőséget adott. A borítékot az édességet tartalmazó kis papírtáskáába helyezve, érkezésemkor adtam át Tiffanynak. A rózsaszálak számáról az előzetes egyeztetés alkalmával kaptam információt. Mértéke a budapesti átlag alatti volt.
  • Összkép:

    Tiffany egy nagyon helyes és professzionális szolgáltató. Nagyon együttműködő, a partnere igényeit maximális odaadással és örömmel teljesíti. Nagyon szereti, ha Őt is kényeztetik és kedvesek hozzá. Én nagyon jól éreztem nála magamat, ha Veszprémben járok, és időm engedi, még biztosan fel fogom keresni.
Happy Massage