• Erika

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Azt hiszem megtaláltam a nekem megfelelő erotikus masszőz hölgyet, ezért nem voltam mostanában új lánynál. Azonban szerettem volna valamilyen másik dimenzióba lépni. A Szemem megakadt egy fiatal szépségen. Nem erotikus masszázs szándékkal hívtam fel, hanem csak rendes svédmasszázsról érdeklődtem. Bár láttam az adatlapján, hogy tradicionális lingam masszázst is vállal, de akkor úgy gondoltam, hogy ilyen fiatalon még nincs hozzá tapasztalata (hát tévedtem, de hatalmasat!!). Viszonylag könnyen találtunk mindkettőnknek megfelelő időpontot. A telefonban kedvesen, csicsergő hangon válaszolt minden kérdésemre. A pontos címet SMS-ben elküldte.
  • Megközelítés:

    A rendelő abszolút a belvárosban van. Kocsival csak engedéllyel lehet behajtani, ezért a metrót választottam. A Deák téri megállótól kb. 5 perc gyalog. Könnyen odataláltam az anyák megmentőjéről elnevezett utcába.
  • Helyszín:

    Az épület egy sokat látott régi ház. Az ajtó könnyen megtalálható. A lakás még berendezés alatt áll, de már majdnem kész. Tetszett az, hogy a szobából nyílik a zuhanyzó, ezzel teljes diszkréciót biztosítva a vendégnek (azt hiszem még egy hölgy rendel itt). A zuhany leállításával akadt némi probléma, de a szituáció olyan vicces volt és Erika olyan kedvesen jött segíteni, hogy ez inkább feldobta a hangulatot.
    Talán bocsánatos bűn, hogy most nem szeretnék írni a tusfürdő választékról és egyéb olyan apróságokról, amelyek, ha rendben vannak fel sem tűnnek. Itt rendben minden volt.
    Szóval a zuhanyzás után a galérián várt a tatami. Egyszerű elrendezés, de mégis nagyon intim hangulatot teremt.
    Kaptam egy pohár vizet is.
  • Lány külseje:

    Az ajtónyitáskor nem bújt el, hanem úgy fogadott, mint egy ismerőst.
    Amikor megláttam, csak arra gondoltam, hogy megint jó helyre jöttem, ez a lány gyönyörű. Nem magas, de arányos testalkata van szép izmos combok, formás popsi, karcsú derék és kedves arc! Szép, és helyes mosolygós arcocskája van, csillogó szemekkel, és göndör (vörös!) hajkoronával, amit a masszázs alatt összefogott. Tökéletes vizuális élményt nyújtott. Ettől kezdve csak rá figyeltem (ezért nem tudok részletes leírást adni a helyiségről). A fényképek közelítik a valóságot, de élőben sokkal helyesebb és kedvesebb volt, mint reméltem. Üzenem a fotósnak, hogy a következő alkalommal még jobban hozza ki Erika báját a képeken. Most sajnáltam csak igazán, hogy itt nincs erotikus masszázs, de utólag visszagondolva ez egyáltalán nem volt baj, sőt! Egy cicanadrágban és pólóban volt, amely végig rajta maradt, de most nem is a szemek legeltetése volt a cél.
  • Erotikus masszázs:

    Zuhany után elfeküdtem a tatamin. Kellemes zenei aláfestéssel megkezdődött a masszázs. Előmelegített olajat használt. Kellemes erővel, gyakorlott mozdulatokkal a hátamnál kezdett, majd a többi testrészem is sorra került. Aki ismer, tudja, hogy én a kommunikáció híve vagyok. Na, Erikában partnerre találtam. A masszázsból annyira emlékszem, hogy nagyon jól esett, de a szakmaiságra nem figyeltem, mert folyamatosan gondolatokat cseréltünk. Erika nagyon jó beszélgetőpartner, élmény vele társalogni. Sokkal érettebben gondolkodik, mint a vele egykorú lányok.
    Szóba került a lingam is. Úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk. Ekkor már nagyon kíváncsi voltam és most már úgy gondoltam, hogy Erika elég érett ahhoz, hogy ilyen dologgal ajándékozza meg a férfi embert.
  • Levezetés:

    Megfordultam. Erika a Lábaim közé ült, hogy tökéletesen hozzáférjen a fontos alkatrészekhez. Ehhez a művelethez teljesen allergén mentes kókusz olajat használt. A két kezemmel megfogtam a bokáját. Arra kért, hogyha fáj, vagy éppen az élvezés határán vagyok, szorítsam meg és ő cselekszik.
    Aki nem tudja, annak elmondom. A tradicionális lingam masszázsnak nem célja az utódók kijuttatása a szabad levegőre. Éppen ellenkezőleg. A lényeg, hogy kontroll alatt tartsuk a magömlést. Ezért a végén sincsen happy finis. Ha mégis megtörténik, az természetesen nem baj, majd legközelebb sikerül.
    Erika nagyon érdekes fogásokat alkalmazott. Nem volt kifejezetten erotikus, de azért folyamatosan hol puha, hol kemény volt a szerszám. Persze azért nehéz elvonatkoztatni, amikor egy ilyen helyes lány dolgozik a legnemesebb szervemen. Nos ez az etap 1 óra hosszáig tartott és sikerült magamban tartanom az utódokat.
    Nagyon jól esett, és bár végig beszélgettük ezt az órát is, azért éreztem, hogy Erika figyel rám, figyeli a reakcióimat.
    A végén kedves simításokkal zárta a lingam masszázst. A szerszám nem sült el, hanem energiával töltötte fel a szervezetemet. Ez nem kamu, valóban így van. Nem volt hiányérzetem.
  • Elszámolás:

    Miután a bizalom az első perctől megvolt köztünk, a legvégén tettem le a kisasztalra egy igen méltányos virágcsokrot, pedig a másfél órát alaposan túlléptük. Nagyon megérte!!
  • Összkép:

    Mázlista vagyok, mert megint egy újabb gyöngyszemre akadtam. De most nem a hagyományos erotika világában (bár ez is erotika), hanem egy fokkal magasabb régióban.
    Csak azoknak az uraknak ajánlom, akik félre tudják tenni a gyors kielégülés utáni vágyukat és nem tüzijátékkal akarják zárni a szeánszot. Elfogadják, hogy Erika nem fog levetkőzni és mellőzni tudják az amúgy igen kívánatos domborulatok fogdosását. Amennyiben ez nem akadály, fantasztikus élményben lehet részük.
    Azt éreztem, hogy ez jó, és szeretném tovább fejleszteni ezt a technikát, mert ezzel nem csak magamnak, hanem a partneremnek is örömet tudok okozni.
    A végén egy hosszú forró öleléssel búcsúztam ettől a kislánytól, aki egy magamfajta korosodó férfinak is tudott újat mutatni.
    Ez volt az első eset, hogy úgy mentem el, hogy mégsem mentem el..............
Happy Massage