• Amy

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en érdeklődtem, váltottunk pár üzenetet és fel is hívtam. Két nappal elébb egyeztettünk egy időpontot, de az az én hibámból meghiúsult. Aztán a rákövetkező nap neki nem volt alkalmas, így végül maradt e tárgynap. Már majdnem nála voltam, mikor írt sms-t és hívott is, hogy fél órával későbbre tolná a randit, mert még ügyet intéz. Mivel eléggé szűkösen volt időm, ez egy kicsit keresztbe húzta a számításaimat. Agyaltam rajta, hogy forduljak-e vissza és írjak-e egy "egyeztetési problémás" beszámolót, de ezt végül elvetettem. Szerettem volna megismerni és végülis korrekt volt, mert felajánlotta az elcsúsztatott időpontot arról nem tehet, hogy utána nekem már programom volt és így csak fél órára tudtam maradni szokásommal ellentétben.
  • Megközelítés:

    Tömeggel közelítettem meg a Széll Kálmán teret, onnan pedig pár perces séta toronyiránt hegynek fel a tetthely. Parkolás sanszos, hogy fizetős, s néha macerás lehet. Engem ez most hidegen hagyott. Hátránya a gyaloglábas közlekedésnek és a rengeteg szabadidőnek a találkáig, -hogy tartottam tőle a hidegre való tekintettel-, hogy jégcsapok fognak lógni a tökömön. Így tettem egy kiadós egészségügyi sétát a környéken, végül beültem egy cukrászdába egy jó kv-ra.
  • Helyszín:

    Ebben a házban élt és alkotott ..... műfordító. Régi építésű épület, de kívülről jó állapotban. Értelemszerűen illeszkedik a budai miliőbe. Különösebb probléma belül sincs. Első emeletre föl lehet sétálni a sportosabb MT-nak. Rácsos ajtó a lépcsőháznál, kicsit beljebbi bejárati ajtó mögül mosolygott ki vendéglátóm. Elég diszkrét a megközelíthetőség. Belül kisebb polgári lakás. Előszoba, fürdőszoba, ba-szoba. Előszobában kanapék, konyhasarok. Baszobában, ágy. Fürdőszobában sarokkád.
  • Lány külseje:

    A képek nem hazudnak. Vadóc, vagány nő. Tutajos szemek. Finom száj. Egy- két tetkó. Félhosszú barnás haj.
  • Action:

    Feltelefonáltam, pont nyílt a kapu, felsétáltam, rácson be, gangon át, ajtón be. Puszi, small-talk. Rózsaszín-neműben fogadott. Kézmosás, vetkezés. Szobába be, állva nyelvelés, taperolás. Csókja nem a finomkodós szájrapuszi kategória. Én az ágy előtt állva, őt az ágy szélére leültetve beköszönt kicsi én-nek. Jó tempóban, intenzíven szopott. Szájában, torkában felkeményedtem. Fogtam a fejét és megdugtam a száját, torkát. Gond nélkül le lehetett tolni neki tövig, jól bírta. Néha kivette a szájából, ill. én is hagytam pihenni, ilyenkor verte a kis kezével. Utána lefeküdtem az ágyra és hagytam, hogy így is megdolgozzon a szájával ill. én is ráhúztam a fejét jó párszor. Később felálltam az ágyon és így folytattuk a cselekményt. Közben szinte folyamatosan nézett föl a szép tutajos szemeivel. Időnk sajnos szűkös volt és igen jól csinálta, amit csinált. Így nem húztam sokáig az időt kérdeztem, hogy mehetek e a szájába vagy mehet e mélyebbre is. Azt válaszolta döntsem el. Na nekem sem kellett több, letoltam tövig és elengedtem a patront. Hagyott lenyugodni. Utána törölgetés, kis beszélgetés öltözködés közben, ajándékosztás, majd tipli.
  • Elszámolás:

    Fél órás átlag(?), kicsit felkerekítve jóvoltomból a kényszer miatt. Nem kérte előre. A végén letettem az asztalra. Kérdeztem, hogy rendben vagyunk-e, válasza igenlő volt. Ár/érték arány, kiváló. Nekem megérte.
  • Összkép:

    Sajnos "kapkodni" kellett. Amennyi ez alatt az idő alatt átjött, az nagyon jó. Feltehetőleg szereti a szexet. Lehet irányítani, nem nyafog. Annyira nem kultiválom a fél órás randikat. Ezért lett a beszámoló is ilyen kurta-furcsa, szókimondó. Ez nekem a gyors ürítés kategória inkább, de ismerkedésnek, "terep-felderítésnek" megfelel. Azt hiszem lehet itt vadabb vizekre is evezni, pláne látva az étlapot. Szerintem még járok arra, és kipróbálom, hogy mi fér bele az egy órába ha ő sem bánja. Köszönöm, kedves!
Happy Massage