• Nóra

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Nóra többszörös istennőm, mégis az utóbbi időben méltatlanul kevés figyelmet szenteltem neki. Közrejátszott ebben, hogy ritkán és rendszertelenül jelent meg a hirdetése. De most lecsaptam rá. Elsőre felvette a telefont, és meg is állapodtunk egy pár órával későbbi időpontban. Pár perccel korábban érkeztem, de nem kellett várnom.
  • Megközelítés:

    Jól megközelíthető hely, viszont a parkolás nem lehet könnyű. Alliteráló nevű feltaláló utcája a Combino közelében.
  • Helyszín:

    Régi bérház, de a lakás teljesen rendben van, noha nem luxus. A baszoba viszonylag nagy, és a kedvemért világos is. Színes LED-sorok csempésztek be némi karácsonyközeli hangulatot. A tetthely franciaágy, jól bírja a strapát, de nem nesztelen, nem baj, fokozza az élvezetet. A kanapén elhelyezett ruházatomat Nóra tiszta, száraz törölközőre cserélte. A fürdőszoba függönyös káddal felszerelt, van szájvíz és tusfürdő bőven, a kilépő száraz, minden rendben. Megközelíthető a folyosóról, de közvetlenül a baszobából is.
    Noha az egyik helyiségből fény szűrődött ki, más személy jelenlétének jelét nem tapasztaltam.
  • Lány külseje:

    Nóra alakját jól fel lehet mérni számos fényképét megtekintve. Gazellatest, pici popsival és közepes méretű, ám egyáltalán nem közepes szépségű keblekkel ékesítve. A cicik nem gravitálnak, pedig van bennük anyag. Bőre tenyér alá illően sima, magán viseli a nyári napozás eredményét, melyet az éppen hogy csak észrevehető halványabb bikinipántnyom szemet gyönyörködtetően emel ki. Arca nagyon szép. Amikor mosolyog, szájával együtt mosolyognak bájos gödröcskéi. Fekete szeme ragyog, ez csak látszólag képzavar.
    Puncija frissen borotvált, tükörsima. Higiéniája kifogástalan. Néha dohányzik, ezért bejelentkezéskor jelezni szoktam fóbiámat. Most is figyelemmel volt erre, sem a haján, sem a leheletén, sem a lakáson nem éreztem.
  • Action:

    Kapukódos beeresztés és pár emelet megmászása után egy szexis, hupikék miniruhában találtam az ajtó mögött. Összeölelkeztünk, örültünk egymásnak.
    Tusoláskor Nóra állította be nekem a vízhőmérsékletet. Addig elfoglaltam magam a hupikék törpszörppel, majd Nóra testének simogatásával, miközben ennek minden akadályát eltávolítottam. Egyetlen ilyen akadály volt. Kértem, hogy ne hagyjon magamra, és bár ez nem vállalása, a kedvemért csatlakozott hozzám. Alaposan megtisztálkodtuk egymást, különös és hosszas alapossággal a mocskos, nagyon-nagyon mocskos testrészeket. Alezredes úr különösen nehezen tisztíthatónak bizonyult, ezért Nóra nemcsak kézzel és habbal, de nyelvvel és nyállal is kezelésbe vette. Közben én kedvenc fürdetőnőm cickóit és hattyúnyakát mosogattam lelkesen, majd fejecskéjét tartottam, nehogy elbillenjen. Vagy inkább azért, hogy nehogy túl keveset billenjen? Nóra nem nyugodott addig, amíg alezredes úr teljesen meg nem tisztult, nem csupán külsőleg, de belsőleg is. A szennyeződés a mosdókagylóba távozott. Nóra meg a konyhába egy pohár kóláért, nekem.
    A szobában ismét összebújtunk, összesimultunk. Újfent összeillesztettük testnyílásainkat, ezúttal a kártyaszabályoknak megfelelően: felsőt a felsőre. Tökfilkó a piros felsőre, majd fordítva, végül a két figura teljesen összetapadt, sőt, összeolvadt. Néha csaltam egy kicsit, hogy megállapíthassam, Nóra végig lehunyt szemmel, átéléssel csókol. Aztán nagyobb csalásra is vetemedtem testnyílás-kártyapartinkban: felsőt tettem az alsóra. Nem ütötte. Nyalta. Hogy is üthette volna, amikor ez az alsó többet ér, mint az aduász! De a felső csak tevékenykedett szorgalmasan, időnként a hozzá tartozó kéz segítségével, amely inkább belső aknamunkával igyekezett aláásni az alsó ellenállását. Végül is közös együttműködésüket siker koronázta, melyet kártyapartnerem mély, mégis szapora légzése és combjainak elemi erejű szorítása jelzett. Nagy szerencse, hogy nem a fülemen veszem a levegőt, megfulladtam volna.
    Újabb csalós ütésváltás következett, most én hívtam alsót, makkot, és Nóra tett rá felsőt, pirosat. Dehogy rá, köré! Megismétlődött a korábbi mutatvány, de ez alkalommal alezredes úr (alias makk alsó) kemény ellenállást tanúsított. Nórának bizony be kellett látnia, csakis a piros alsó az, ami mindent visz. Ha nem is könnyen… Be is vetette, nem egyszer. Ezt a hívást ugyanis többször ismételtük különféle testhelyzetekben, hol a piros alsó volt felül, hol a makk alsó, hol a makk alsó színével fordulva a piros alsó hátlapjának, de még a piros felső is szerepet kapott ismét. Még a seggemen is folyt a nyál.
    Bő órás kártyacsatánknak a könyörtelen idő múlása vetett véget, bár egy kis összebújással és egy újabb közös tisztálkodással még meg is toldottuk. Az öltözést és kikísérést követő fájó búcsút édesítette annak módja, melynek során ajkak, cickók és ujjak dzsemboriztak.
  • Elszámolás:

    A különleges időszámításhoz speciális csokor illett, de összetételét ne tőlem, hanem Nórától kérdezzétek.
  • Összkép:

    Nóra ismét elvarázsolt, és bizonyára még sokszor el fog varázsolni. Ne feledjétek: A piros alsó mindent visz! A makk alsót egyenesen a mennyekbe.
Happy Massage