• Iza

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy nappal előre hívtam Izát. Ahogy az oldalt böngésztem lehetséges jövőbeli találkozások kapcsán, ráakadtam és a továbbiakban fel sem merült, hogy ne hozzá menjek. Azonnal felvette, elmondtam az igényeimet, ő pedig keresett rá időpontot.
  • Megközelítés:

    A helyszín a Klinikáknál. Autóval nem csak a parkolás bonyolult, de eleve csupa egyirányú utca, ráadásul építkezések miatt le is zártak többet. Célszerű a Corvin Plazában parkolni és onnan átsétálni vagy eleve metróval menni.
  • Helyszín:

    Luxuslakás, tökéletesen a célra alakítva. Áradozhatnék a tusfürdőkről, a szájvízről, a kézfertőtlenítőről, de aki erre izgul, az Rossmannba menjen. :) Minden hibátlan, egyedül volt a lakásban, van masszázspad és matrac is, és egy kis varázsdoboz, amely amerikai mintára a szegények megsegítését szolgálja.
  • Lány külseje:

    Iza középmagas, kifogástalanul gyönyörű nő. Nem ízlés kérdése, hogy valakinek tetsszen, ő nagyjából mindenkinek megfelel. Annyira ápolt és igényes, amit az ember egészen más helyeken szokott meg. Mindene természetes. A csípője kerekedésén látszik, hogy már nem 17 éves, de ez nem szépséghiba, még hozzá is tesz a nőiességéhez. Az arca is nagyon szép, bár ő beszélt szépséghibákról, ez legfeljebb neki tűnhet fel. A mellei középméretűek, hibátlanok mind formára, mind tapintásra.
    Szexi fehérneműben, magassarkúban fogadott, de bevallom, nem tudom visszaidézni, pontosan miben volt, más kép égett az agyamba, a búcsúzásé.
    A találkozás néhány egyszerű elvárás közlésével kezdődik, pár perc beszélgetés keretében. Mivel a forgalom miatt hat percet késtem (ezt sms-ben már előre bejelentettem, így nem volt probléma), a beszélgetés rövidre sikerült indításkor. Van néhány érdekes, kifejezetten logikus és kellemes szabály, ezek főként higiéniára vonatkoznak (pl. amikor megfogtam valamit, amit nem kellett volna fürdés után, egy kézmosásra még visszainvitált). Fürdés előtt egy ölelés "kötelező". Itt már éreztem, hogy valami történni fog, mert nem olyan volt, mint egy szolgáltató, egy igazi nőt éreztem a karjaimban.
  • Erotikus masszázs:

    Előzetesen telefonban mondtam, milyen egészségügyi problémát kell kezelni, a helyszínen erről nem esett szó, emlékezett. A másfél órát egy talpmasszázzsal indítottuk. A pad elég szakszerűnek tűnt, alkalmas sokféle egyedi beállításra egy adott masszázshoz. Iza keze nagyon jó, abszolút szakértő, mind elméleti, mind gyakorlati tudása meggyőző. Egészségügyi kezelését kértem és meg is kaptam. A hát-és lábmasszázzsal folytattuk. Thai elemeket is bevetett, a gerincem mellett néha olyan erővel, hogy akaratom ellenére ellentartottam, de sikerrel jártunk. A krém melegített. Kérdezte, fázom-e, ah fáztam volna, gondolom letakarta volna a használaton kívüli alkatrészeimet.
    Közben oldottan beszélgettünk érintő témákról, de az egész valahogy hamar átcsúszott olyan személyes területekre, ahol párkapcsolatokról, világnézetről, emberi dolgokról került szó és ugyan nem mindenben gondolkoztunk ugyanúgy, megértettük egymást. Felvilágosult, az életét harmóniában töltő, de szerény nőnek ismertem meg.
    A masszázs utolsó tíz perce már csöndben zajlott.
  • Levezetés:

    Az utolsó fél órában került sor a csúszkára. Minden ruha lekerült róla. Hagyta, hadd gyönyörködjek benne. Itt már erotikus elemeket is bevetett, gyakorlatilag minden intim területével simogatott, csúszkált, izgatott. A koncepció egy fullos, teljes testtel végzett lingam, nuru elemekkel. Gondoskodik a látványról, a kezével olyan technikákat alkalmaz, hogy úgy érezzem, mintha punciban lennék.
    Gyakorlatilag a "csúszkás masszázsban" elképzelt legjobb elemeket mind felsorakoztatta, így a lakás, Iza külseje és a masszázs szakmai színvonala után méltó befejezés volt a lingam.
    Kérhettem volna elvileg franciát is, de nem merült fel bennem ennek a szüksége. A látványa, az érintése és a személyisége is túlcsordulást okozott.
    Az időnk lejárt, sorstársam előbb érkezett, így hiába maradtam volna még a kezei között, erre nem volt módom. Kénytelen vagyok visszamenni.
  • Elszámolás:

    Előre egyeztettük, amikor kimegy a szobából, akkor kell a varázsdobozba helyezni a szegények megsegítésére szánt adományt. Én nem láttam, mikor ellenőrizte.
    Másfél órát érdemes kérni, az egy óra bőven átlag feletti, a másfél ehhez képest meglepően kedvező, más, ennél gyengébb színvonalú szolgáltatásért máshol egy órára kérik ugyanezt. Ha azt nézem, milyen a vele töltött idő minősége, akkor 2-3 óra a reális.
  • Összkép:

    Nagyon különleges élményt adott, amelyből az erotika szinte a legkevésbé fontos, pedig az sem hétköznapi. Másfél órás varázslatot kaptam, egy kis utazást, ahol nem akartam kiszállni a körhintából, de továbbmenet nem volt. Ha valaki a nagyon magas minőséget és élményt célozza meg, Izánál jó helye lesz.
    Távozáskor még egyszer megkértem, hadd nézzem meg teljes (ruhamentes) valójában. Ezzel a képpel távoztam és ez a kép van előttem még most is, lefekvéskor.
Happy Massage