• Mesi

  • Beküldte:
  • Mesi reagálása

    Kedves sanyi777!
    Nagyon szépen köszönöm a beszit!
    Örülök hogy ilyen véleménnyel vagy rólam
    és jól érezted magad!
    Ha időd engedi várlak vissza szeretettel!
    Millió csók!
    Mesi

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, mindenről tájékoztatott és két órán belül tudott is fogadni. Nem tudtam hogy mikor érek oda pontosan hozzá a közlekedés miatt, de rugalmasan kezelte.
  • Megközelítés:

    Duna parti luxus háztömb a helyszín, a pontos címet megkaptam telefonon, nem lehet eltéveszteni. Parkoló is van bőven.
  • Helyszín:

    Liftből diszkrét a megközelítés nem találkoztam senkivel. Fürdőszoba tele van tusfürdővel. Szoba felszerelése tükrökből, masszázságyból , és egy tatamiból áll. Nedvszívó törülközőt is kaptam a program elején és végén is.
  • Lány külseje:

    Igazából képek kicsit idealizáltak. Élőben sokkal szebb, szép arc szép mosoly és nagyon közvetlen kedves személyiség. Néhány tetoválás is van, alig észrevehetőek. Képeken látható hálós ruhában fogadott, amit mellei majd szétfeszítettek. Testalkata a képekhez képest vékonyabb, legalább öt-tíz kilót fogyott. Továbbá van egy kellemes erotikus kisugárzása is amit nehéz szavakkal leírni.
  • Action:

    Egy órára mentem. Vetkőzés és fürdés után egy jó alapos masszázzsal kezdtünk, ami Mesinél a program fő része. Tényleg átmasszírozta a testem tetőtől talpig. Rendes masszázst kaptam nemcsak ilyen gyenge simogatásokat. Közben jót beszélgettünk csak én voltam még kicsit feszült, ő folyamatosan szóval tartott hogy oldja a feszültségemet. Egy jó negyven perc után rátértünk az erotikus részre a tatamin. Csúszkával kezdett amit teljesen meztelenül csinált, majd rátért a franciára ami még gumin keresztül is hanghatásokkal együtt annyira intenzív élmény volt hogy 3-4 perc alatt elmentem. Sajnos így az aktusra már nem tudtunk sort keríteni. Segített letisztogatni majd lefürödtem és a búcsú következett.
  • Elszámolás:

    Megérkezés után az elején rendeztem és a meglepetés csokit is átadtam neki, őszintén örült neki. Korrekt pesti átlag, telefonon megbeszéltek alapján.
  • Összkép:

    Randi előtt izgultam kicsit az arckitakarás miatt, de amikor megláttam minden kétségem elszállt. Sőt a képekhez képest vékonyabb testalkata külön meglepetés volt. Akinek a masszázs is számít mindenképp tudom ajánlani, de az erotikus rész kihasználása érdekében érdemes hosszabb időre menni. Végig rám koncentrált és ott volt velem nagyon megvagyok elégedve.
Happy Massage