• MélytorkosLeónka39

  • Beküldte:
  • MélytorkosLeónka39 reagálása

    Kedves!
    Örülök, hogy jól érezted Magad:) Nagyon köszönöm soraidat!
    Bármikor szeretettel várlak vissza!
    Millió csókom! Leonka

  • Egyeztetés:

    VTR-en egyeztettünk, majd látogatás előtt megerősítettem érkezésemet.
  • Megközelítés:

    A Flórián tér relatív közelében van, jól megközelíthető helyen a hosszú paneltömb. A parkoló fizetős de még az olcsóbb kategória.Az emeltre lifttel lehet-érdemes feljutni.
  • Helyszín:

    Egy lakótelepi hosszú tömbpanel nagyszobája francia ágyal mellette nagy tükör, kis éjjeli szekrénnyel és székkel. Fürdőben többfajta tusfürdő, szájvíz megtalálható zuhanyozni kádban lehet.
  • Lány külseje:

    A képein is látható hogy egy jól karban tartott kívánatos testű hölgy . Megérkezésemkor most egy fekete necc harisnya ,tanga melltartó volt rajta és magassarkúban fogadott.
  • Action:

    Az ajtó mögül előlépve egyből mosollyal és csókkal fogadott. Párszó esett, átadtam aktuális ajándékaimat és már csókolt, vetkőztetett, így nem volt könnyű a fürdő felé indulni. A ruháimtól megszabadítva, csókjaitól megrészegülve indultam zuhanyozni. Zuhanyból visszatérvén kedves ölelkezős állva csókolózós,popsi gyurmázás, cici, punci simogatás, egyszóval egymásra hangolódás. A tangától és a melltartótól megszabadulva érzéki simik minden módon és helyen, Leónka pedig már a keményedő farkamat markolta gyúrogatta. Elindult közben dél felé, de kértem, hogy szemből az ágy mellett állva, ő pedig az ágyon négykézláb folytassuk a mókát, amit szívesen meg is tett. Egyből meg is tapasztalhattam mélytorkos tudását közben pedig csodáltam kígyózó idomait és nagy odaadással végzett franciáját. Élvezkedésem 69-el folytattuk ahol magát nem kímélve szinte ki sem vette szájából tövig eltüntetett farkamat, míg én punciját nyaltam-faltam. Áttértünk az Ő hosszas kényeztetésére, amit nagy élvezettel fogadott, majd ismét franciás keményítés és jöhetett a gumi. Lovaglásra kértem amivel szinte pillanatok alatt remegve élvezett el először, másodszor, majd csóközönei után már harmadszorra együtt jutottunk az örömök csúcsára. (3:1 a javára, amit a továbbiakban már nem fokoztunk) Lenyugodtunk, megtisztogatott, beszélgettünk egy jót, majd fürdés, jó kívánságok után pedig kellemes jó érzésekkel távoztam.
  • Elszámolás:

    Előre szoktam rendezni utána nem esett róla szó. A régi pesti átlag ami mindenképpen megéri a kapott élményért.
  • Összkép:

    Elégedetten távoztam tőle mert megtapasztalhattam mélytorkos odaadó szenvedélyét, érezhettem, élvezhettem a vele eltöltőt időt, amit nagyon köszönök!
Happy Massage