• Enikő

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Vtr-en foglaltam időpontot. Szerintem így elérhetőbb is.
  • Megközelítés:

    A Batthyány tértől egy köpésre. Autós közlekedést nem tudom, viszont ha jól láttam fizetős a környéken a parkolás. Tömegközlekedéssel pedig 2-es metro, a megfelelő megállót követően egy kellemes kis séta a Duna mentén, gyönyörködve a ragyogó kilátásban. Egy hotel melletti házban található a lakás. Szerintem eltéveszthetetlen.
  • Helyszín:

    Elegáns, pazar budai környék. Szinte már-már luxus környezetnek is mondható. A ház régebbi építésű, de rendezett kulturált, akárcsak a lakás, ahol Enikő rendelt. Nem részletezem, minden megvan, ami csak kell. Törülköző, szájvíz, kádas fürdő és stb és stb. Az ágy magasabb, de nagyon kényelmes.
  • Lány külseje:

    Lévén, hogy arckitakarással hirdet az alakja és azon belül az a gyönyörű formás popsija fogott meg. Élőben is olyan, akár a képeken, ha nem még jobb. Az arca kicsit idősebbnek tűnik, akár csak a hangja, de nem kell félnie senkinek egy nagyon szép, szexi milf fog ajtót nyitni hosszú vörös hajjal.
  • Action:

    Miután a kinti hidegnek köszönhetően kiolvadtam és fogyasztottam a kapott ásványvizemből illetve a házigazda kutyusával is sikerült összehaverkodnom ellibbentem fürdeni. Bevallom a feneke, az alakja teljesen elterelte a figyelmem nem emlékszem milyen lenge kis ruhácska volt rajta miután mellé heveredtem valahogy eltűnt, lekerült róla. Lágyabb, finomabb csókokkal és simogatásokkal kezdtünk egymásra hangolódni. A bőre selymes és hibátlan és szerintem szoláriumozik is. Egy kis játék a melleivel, bimbókkal majd csókok után nekem jobbról, mellőlem vette kezelésbe a rudit. Finoman, érzékien, néha el-eltűntetve tövig, afféle felszopós stílusban dolgozott rajtam. Letértem a szép lábak, combok közé, ahol egy gyönyörű, ízletes punci fogadott. Bár élvezte a ténykedésem, de saját elmondása szerint már nagyon csak a popsi járt a fejében. Merje valaki mondani, vagy írni, hogy nem popsi imádó. Újból megkóstolta a farkam majd miután újfent kőkeményre szopott gumit kaptam és jöhet a popsi. Éreztem, hogy nem lesz hosszú menet s hát igazam is lett. Bepucsított és szépen kézi segítséggel illesztette a kívánt lyukba a farkam, szépen rám tolatott. Nem finomkodtam, tempósabban kezdtem vendéglátóm nagy örömére. Megjött Enikő hangja is s néha ő tolta magát és ő is mozgott, csapta hátra a popsiját nekem, néha megállt s én adagoltam őt hátulról. A hanghatások s a látvány kettőse kiváltképp az a fantasztikusan kerek, tökéletes feneke gyorsan kivégzett. Ezután egész jót beszélgettünk a pálinkától kezdve a mezőgazdaságig. Jó beszélgetőpartner. Időm végéhez közeledve mindketten vettünk még egy gyors zuhit majd lényegében ugyanez volt a forgatókönyv. Enikő tompora, ánusza másodjára is nagyon rövid idő alatt kivégzett. Búcsú előtt elszívtunk együtt egy cigit és beszélgettünk, csevegtünk. Aztán fürdés, ajándékot már korábban letettem így már csak a búcsú maradt hátra.
  • Elszámolás:

    ELSZÁMOLÁS!:
    Ismeretlenül mentem, de nem kérte előre egy óvatlan pillanatban, míg ő fürdött kicsempésztem a rózsákat a dohányzóasztalra. Régebbi pesti átlagnak mondanám. Részletesebben bővebb info.
  • Összkép:

    Igazán kellemesen elcsevegtünk és nagyon jól éreztem magam a popsijába, tán-tán túl jól is. Ez inkább Enikőnek volt hátrány, hisz olyan nagyon hosszú ideig nem élvezhette kedvencét. A formás szerintem tökéletes fenék pedig beleégett a retinámba szóval én visszanézek még hozzá.
Happy Massage