• Dóri

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, gyorsan felvette, készségesen tájékoztat. Egykor hívtam, kettőre beszéltünk találkozót.
  • Megközelítés:

    GPS pontos, a parkoló a panelház előtt, kissé szűkös helyekkel. Közelben jár troli, m2, busz is. A bejáratot könnyű megtalálni.
  • Helyszín:

    A lakás felsőbb emeleten van, a fürdőszoba szépen felújított, a többi helyiség pedig majdcsak sorra kerül. A célnak mindenesetre tökéletesen megfelel. Dóri gondoskodik tiszta és száraz törülközőkről, tusfürdőkről. Az ágy kényelmesebb, mint amilyennek tűnik. Összességében inkább lakás, mint kupi jellege van.
  • Lány külseje:

    Nos a hölgy a képeken látottakkal pontosan egyezik. Kis termete van, amit én nagyon szeretek. Bugyiban fogadott és így kezdett velem beszélgetni, hát... nehéz volt figyelni az elhangzottakra. Az alakja, a formája, a cicik, a gyönyörű popsi mind pont úgy jó, ahogy van. Számomra hibátlan volt, nem győztem csodálni.
  • Action:

    Aranyosan próbált a kedvemben járni, kínált mindenfélével, mindeközben cserfesen csacsogott és ez rettentő jól állt neki. Fürödni indult, rám bízta, hogy vele tartok-e. Vele tartottam. Egyéni, majd közös tusolás következett, amit lassú tempóban, fokozatosan egymásra hangolódva végeztünk. Ez a tempó volt jellemző az egész együttlétre.
    Beérve a szobába előkerült egy kókuszos testápoló krém és abban maradtunk, hogy én masszírozom át őt, valahogy erre volt igényem. Ahogy készült elhelyezkedni, véletlenül pucsítva maradt az ágyon épp előttem. Nem tudom leírni a látványt... elképesztő. Annyira szép, kecses, formás a teste, hogy nem lehet jobbat kívánni.
    Szóval teljes testmasszázst adtam, mindkettőnk örömére. A puncit elkerültem a krémmel. Szerette volna viszonozni a masszázst, de erre nem volt lehetősége, mivel ráfókuszáltam a cicikre és a puncira, utóbbira többféle helyzetben, gyönyörű volt. Nagyon jól viselte a finom megoldásokat. Idővel gumit kértem és behatolást. Missziben kezdtük, aztán felült, guggolt, majd doggy. Puncija feszes kívül-belül, fantasztikus! Volt egy pillanat, amikor érezhetően nedvesebb lett belül,, ami turbózta mindkettőnk élményét. Történt közös maszti is, nagyon szereti. Hátulról fejeztem be. Némi szünet után folytattuk ott, ahol abbahagytuk, ez főleg az én örömömre zajlott. Nagyon rá voltam hangolva, elképesztően bejött nekem.
  • Elszámolás:

    A megbeszélteket a végén teljesítettem és azt gondolom verhetetlen az ajánlata.
  • Összkép:

    Egy órát kértem, több lett belőle. Nagyon-nagyon aranyos, kedves és a megjelenése számomra csillagos ötös. Még semmi nem érte meg ennyire, mondom mindezt úgy hogy nincs csók és nf. Szerencsés vagyok hogy rábukkantam, nem kérdés hogy keresem-e még.
Happy Massage